anula05 20.12.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Robert, to będzie niesamowity dom. Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 20.12.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 dziękuję,Rasia, sam jestem zaskoczony jak głęboko słońce wchodzi nam do środka, ale nie ukrywam, że na razie jestem z tego faktu bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.12.2011 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ależ będzie .... Nie mogę się doczekać! Robert. Gres w jednej linii sprawdza się genialnie! Na parapetówkę obiecuję przynieść*świetne wino! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicios 21.12.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Witam po raz pierwszy. przegladam watek od dluzszego czasu i nie moge nie powiedziec dwoch rzeczy... Po pierwsze gratuluje swietnego projektu.Sami z zona chcielismy budowac "cos" podobnego ale niestety warunki zabudowy nie pozwolily,nowe osiedle domow jednorodzinnych( dworek mile widziany, o plaskim dachu mozna tylko pomarzyc.) No i niestety druga kwestia. Mimo ze dom wasz jest swietny to moim skromnym zdaniem nijak nie wpisuje sie on w otaczajacy was teren, a przeciez architektura to nie tylko dom sam w sobie. Tak czy inaczej gratuluje i bede sledzil dalej... Ps. my budujemy z gotowego projeku-doskonaly 2 .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 21.12.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Napisałam i wzięło zniknęło... w skrócieRobet dom zapowiada się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.12.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Jeszcze raz dzięki. Już się zaczynacie wpraszać??? To ja za ten gres powinienem być zaproszony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.12.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Witam po raz pierwszy. przegladam watek od dluzszego czasu i nie moge nie powiedziec dwoch rzeczy... Po pierwsze gratuluje swietnego projektu.Sami z zona chcielismy budowac "cos" podobnego ale niestety warunki zabudowy nie pozwolily,nowe osiedle domow jednorodzinnych( dworek mile widziany, o plaskim dachu mozna tylko pomarzyc.) No i niestety druga kwestia. Mimo ze dom wasz jest swietny to moim skromnym zdaniem nijak nie wpisuje sie on w otaczajacy was teren, a przeciez architektura to nie tylko dom sam w sobie. Tak czy inaczej gratuluje i bede sledzil dalej... Ps. my budujemy z gotowego projeku-doskonaly 2 .Pozdrawiam Witam, oczywiście już podczas szukania działki, sprawdzaliśmy co w danym terenie można budować. Problem wpisania w zabudowę już niejednokrotnie opisywałem, np tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180362-architekta-dom-z-prze%C5%9Bwitem-komentarze&p=4751612&viewfull=1#post4751612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 21.12.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Hej. Wygląda super Bardzo podoba mi się styl domu, przestrzeń i prosta bryła. Czy pod tarasem przestrzeń będzie zamknięta ? Woda będzie stała czy płynęła ? Nie do konca rozumiem blat kuchenny na poziomie podłogi ??? czy jakoś tak pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.12.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Witam i dziękuję.Pod tarasem jest salon. Wizualizacje są na początku mojego dziennika. Woda będzie powoli przepływać.A blat wstępnie wygląda tak:http://rsplus.pl/pub/forum/nasz%20dom/kuchnia1.jpgpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 21.12.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Nie jestem zwolennikiem wielkich okien, ale u Ciebie świetnie to wygląda.... i to Słońce - rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 21.12.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Hej - też podglądam wystarczy maznąć na żółto i już się będzie komponował z sąsiedztwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 a po świetliku będziesz chodził? Bo nad salonem będzie chyba taras a jakoś trzeba się nań dostać Wesołych Świąt dla całej rodziny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 21.12.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Już teraz Twój dom wygląda interesująco, za rok będzie zapierał dech w piersiach. Gratuluję talentu i realizacji. Hej - też podglądam wystarczy maznąć na żółto i już się będzie komponował z sąsiedztwem nooo, dobre Ale tak sobie ostatnio o tym z sąsiadem rozmawiałam - on szary dom, u mnie w ogóle stodoła. A pomiędzy nami żółciutki kurczaczek, czerwony dach, pomarańczowe wstawki. Takie tam cudo. Że nam się tej widok nie podoba, a jemu prawdopodobnie nasze domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ty masz chyba więcej okien niż ja, czy to możliwe? Przeszklenia w salonie wyjdą genialnie. I świetliki - u mnie nie wyszło, a chciałam, bardzo je lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.12.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 a po świetliku będziesz chodził? Bo nad salonem będzie chyba taras a jakoś trzeba się nań dostać Wesołych Świąt dla całej rodziny !! Jak zwykle szuka dziury w całym:). A widziałaś, że za świetlikiem jest ok 1m płaskiego stropu? Tam będzie nasze tajemne przejście Wzajemnie Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.12.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ty masz chyba więcej okien niż ja, czy to możliwe? Przeszklenia w salonie wyjdą genialnie. I świetliki - u mnie nie wyszło, a chciałam, bardzo je lubię. Pewnie możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.12.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=kartkawitecznonoworoczn.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.12.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://foto2.m.onet.pl/_m/5ba231d6fa83a8e614ebc386c99afed6,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.12.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT! http://i42.tinypic.com/iyo6r7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.01.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 witam Robert, dom wygląda bosko, uwielbiam płaskie dachy, duże przeszklenia , drugi dom też chcę z płaskim dachem, i mam pytanie, co proponujesz aby dać na taki dach bo o papie nie do końca dobrze sie wypowiadałeś, no i kedy planujesz mieszkać bo widze że pędzisz z budową, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts