adk 07.05.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Robert jest pięknie. Gratuluję przeprowadzki! Schody, drewno na suficie - to mnie bardzo urzekło. Uwielbiam rośliny w domu - zgromadziłeś ich naprawdę dużo . Jest nowocześnie ale i indywidualnie, domowo na Wasz sposób. Podobne żarówy na kablach chodzą mi od początku budowy po głowie (Araña autorstwa Jeana Nouvel jest moją inspiracją). Pozdrawiam - przyjemnego mieszkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 09.05.2014 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 rasia, adk - bardzo dziękuję i cieszę się tomekwa - na niższym dachu będzie jedynie żwir czy też jakiś inny kamień. Raczej nie będziemy go wykorzystywać jako taras Katiusha - witam. Z czarną podłogą mam tym razem problem. Lakier jest zauważalnie bardziej miękki od tego ,który był w mieszkaniu (tam mam taką podłogę od chyba 10 lat) i podłoga się szybko rysuje. Muszę to zgłosić wykonawcy. Co do mycia, to jest rewelacyjne - przeciera się mopem i już. Ale nie wiem o co dokładnie pytasz. Na gładkiej podłodze (szczególnie w tych kolorach) oczywiście widać kurz i trzeba co parę dni przejść choćby z podręcznym odkurzaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 09.05.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Po obejrzeniu widokow z okien salonu i z potencjalnego tarasu przed jadalnią chyba też zakonczy sie na kamykach i paru metrach płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katiusha 10.05.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Katiusha - witam. Z czarną podłogą mam tym razem problem. Lakier jest zauważalnie bardziej miękki od tego ,który był w mieszkaniu (tam mam taką podłogę od chyba 10 lat) i podłoga się szybko rysuje. Muszę to zgłosić wykonawcy. Co do mycia, to jest rewelacyjne - przeciera się mopem i już. Ale nie wiem o co dokładnie pytasz. Na gładkiej podłodze (szczególnie w tych kolorach) oczywiście widać kurz i trzeba co parę dni przejść choćby z podręcznym odkurzaczem. Wlasnie oba kolory, które masz, to dla mnie jedyne akceptowalne . Bałam się uciążliwości kurzu i plam na nich. Złapałam się jednak słów- kluczy: " co parę dni" i mnie to porządnie uspokaja, dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 14.05.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Katiusha , tylko bierz poprawkę: to mówi Facet! generalnie na wszystkim widać kurz, paprochy, włosy, piasek itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katiusha 15.05.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Trzeba zapytać inwestorkę "cudu z prześwitem" . I nie zmierzam w kierunku, że to ona ma więcej do powiedzenia o sprzątaniu, tylko może mieć inny głos, jeśli chodzi o akceptowalny poziom upaprania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 17.05.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Obowiązek sprzątania podłóg spoczął na mnie, więc chyba wiem, co mówię . Ale może i inwestorka się wypowie, kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 17.05.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Robercie gratuluje przeprowadzki !!!Reeeeeeewelacyjne schody !!!!! Piękna sypialnia. !!!!!! Nie jest Wam trochę za ciemno w korytarzu na parterze ?Osobiście usunęłabym ten mix roślinności w salonie, albo przynajmniej dałabym jeden rodzaj roślin, który nie zasłaniałby widoku na zewnątrz.Czekam na elewacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 17.05.2014 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Dzięki, Demonie. Korytarzyk prowadzi jedynie do wc, więc wiele tam nie trzeba, ale nie, nie odczuwam tam potrzeby jego rozjaśnienia. W wc to dopiero mamy ciemno ! Zbieranina nasza na razie nam odpowiada. Widoku raczej nie zasłania, tym bardziej, że za tym oknem też bujna roślinność, trochę większa. Przy okazji: pięknie tam u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.05.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 zielenina wyglada 'znajomo' - jak w pewnej willi w brnie ehh...w ogole wszystko jest C U D O W N E!! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 17.05.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 W końcu muszę ja odwiedzić kiedyś, bo wstyd to pisać, ale nie byłem jeszcze odwiedzić domostwa państwa Tugendhatów...Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo_D 18.05.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Gratuluje Super Wam chałupka wyszła, wspaniała robota. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 20.05.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Witaj Robert. Przychodzę z problemem odnośnie ościeżnicy leon . Zamówiłam drzwi , panowie zamontowali , poinstruowali , że trzeba obrobić , żeby licowało ze skrzydłem i wszystko ok . Mam tylko pytanie. Po otwarciu widoczna jest aluminiowa ościeżnica . U Ciebie dotarłam do zdjęcia gdzie ościeżnica jest biała . Taką zamówiłeś , czy malowaliście aluminium na biało , czy macie zastosowaną jakąś maskownicę . Mamy taki zonk i nie wiemy czy to wina producenta , czy tak ma być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 20.05.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 (edytowane) Witaj,słabo szukałaś:http://rsplus.pl/pub/forum/nasz%20dom/20130506/DSC_0283%20copy.jpgJa też miałem surowe ościeżnice. Zostały zagruntowane i pomalowane. Edytowane 20 Maja 2014 przez robert skitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 21.05.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 I wszystko jasne . Dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 21.05.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Robert, jak masz zaplanowane prowadzenie żaluzji SELT? W prowadnicach czy linki. U ciebie te żaluzje są mocno oddalone od okna a u mnie mają być bezpośrednio na oknach i szukam jakiegoś rozsądnego pomysłu na montaż, żeby nie dziurawić profili okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 25.05.2014 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 U mnie będą na linkach. Jak dokładnie z montażem jeszcze nie wiem, okaże się gdy przyjadą montażyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 25.05.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Dzięki. Po sobotniej rozmowie i oględzinach żaluzji na żywo też prowadzenie zrobię na linkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 05.06.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jeszcze raz gratuluję pięknego domku I mam pytanie za 100 punktów: ile centymetrów ma komunikacja w kuchni? Tzn. przestrzeń od blatu roboczego do szafek (zabudowana ściana)?? Z góry dziękuję za odpowiedź e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.06.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Piękny dom Wam wyszedł. Szkoda tylko, ze przy takiej powierzchni, taka mała kuchni, w zasadzie wygląda jak urządzona w strefie komunikacyjnej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts