Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

architekta dom z prześwitem - komentarze

Recommended Posts

Robert jest pięknie. Gratuluję przeprowadzki!

Schody, drewno na suficie - to mnie bardzo urzekło. Uwielbiam rośliny w domu - zgromadziłeś ich naprawdę dużo :-).

Jest nowocześnie ale i indywidualnie, domowo na Wasz sposób.

Podobne żarówy na kablach chodzą mi od początku budowy po głowie (Araña autorstwa Jeana Nouvel jest moją inspiracją).

Pozdrawiam - przyjemnego mieszkania!

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

rasia, adk - bardzo dziękuję i cieszę się :)

tomekwa - na niższym dachu będzie jedynie żwir czy też jakiś inny kamień. Raczej nie będziemy go wykorzystywać jako taras

Katiusha - witam. Z czarną podłogą mam tym razem problem. Lakier jest zauważalnie bardziej miękki od tego ,który był w mieszkaniu (tam mam taką podłogę od chyba 10 lat) i podłoga się szybko rysuje. Muszę to zgłosić wykonawcy. Co do mycia, to jest rewelacyjne - przeciera się mopem i już. Ale nie wiem o co dokładnie pytasz. Na gładkiej podłodze (szczególnie w tych kolorach) oczywiście widać kurz i trzeba co parę dni przejść choćby z podręcznym odkurzaczem.

Katiusha - witam. Z czarną podłogą mam tym razem problem. Lakier jest zauważalnie bardziej miękki od tego ,który był w mieszkaniu (tam mam taką podłogę od chyba 10 lat) i podłoga się szybko rysuje. Muszę to zgłosić wykonawcy. Co do mycia, to jest rewelacyjne - przeciera się mopem i już. Ale nie wiem o co dokładnie pytasz. Na gładkiej podłodze (szczególnie w tych kolorach) oczywiście widać kurz i trzeba co parę dni przejść choćby z podręcznym odkurzaczem.

Wlasnie oba kolory, które masz, to dla mnie jedyne akceptowalne :). Bałam się uciążliwości kurzu i plam na nich. Złapałam się jednak słów- kluczy: " co parę dni" :) i mnie to porządnie uspokaja, dzięki :).

Robercie gratuluje przeprowadzki !!!

Reeeeeeewelacyjne schody !!!!! Piękna sypialnia. !!!!!!

Nie jest Wam trochę za ciemno w korytarzu na parterze ?

Osobiście usunęłabym ten mix roślinności w salonie, albo przynajmniej dałabym jeden rodzaj roślin, który nie zasłaniałby widoku na zewnątrz.

Czekam na elewacje !

Dzięki, Demonie.

Korytarzyk prowadzi jedynie do wc, więc wiele tam nie trzeba, ale nie, nie odczuwam tam potrzeby jego rozjaśnienia. W wc to dopiero mamy ciemno :) !

Zbieranina nasza na razie nam odpowiada. Widoku raczej nie zasłania, tym bardziej, że za tym oknem też bujna roślinność, trochę większa.

Przy okazji: pięknie tam u Was!

Witaj Robert. Przychodzę z problemem odnośnie ościeżnicy leon . Zamówiłam drzwi , panowie zamontowali , poinstruowali , że trzeba obrobić , żeby licowało ze skrzydłem i wszystko ok . Mam tylko pytanie. Po otwarciu widoczna jest aluminiowa ościeżnica . U Ciebie dotarłam do zdjęcia gdzie ościeżnica jest biała . Taką zamówiłeś , czy malowaliście aluminium na biało , czy macie zastosowaną jakąś maskownicę . Mamy taki zonk i nie wiemy czy to wina producenta , czy tak ma być .

• 2 weeks później...