anula05 24.06.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 R_e_w_e_l_a_c_j_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.06.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dzięki, niestety roboty okienne się przeciągają. Producent szkła ma dostarczyć zestawy szklane łączone bezsłupkowo dopiero w przyszłym tygodniu. No i montaż... Ech... Jedyne co pociesza, to efekt po tym co już zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 27.06.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Jeszcze nigdy nie widzialam na tym forum piekniejszych okien .Wielkosc, ksztalt, profile, szyby ....... az mnie zatkalo..... Gratuluje....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.07.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Robert,mam prośbę. Czy mógłbyś mi proszę napisać ORIENTACYJNY koszt metra kwadratowego dachu płaskiego (na gotowo, czyli robocizna+materiał: szlichta/styrodur/papa lub epdm/żwir, wpusty) - tak na prawdę orientacyjnie. Ja niby ten dach robiłam, ale u mnie to była prawdziwa manufaktura, więc podejrzewam, że "profesjonalnie" wyjdzie sporo drożej (?)Może być tu lub na priv.Pomagam komuś, kto ma do zrobienia 300m2 dachu. Ile to może kosztować?Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 02.07.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 02.07.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witaj, Robert. Ja też mam prośbę - pytanie o te cudne okna. Na razie podeszłam do tematu profili Reynaers i Yawal, teraz zaczynam rozeznawać Aluprof i widzę je u Ciebie. Z tego, co wiem, suwane HS Aluprof zaczął produkować dopiero kilka miesięcy temu i na razie każdy się ich boi. Czy Ty może zebrałeś już jakieś pozytywne opinie, czy podjąłeś po prostu ryzyko zamontowania profili, które jeszcze nie mają opinii na rynku? Będę b.wdzięczna za odpowiedź.Pozdrawiam, wciąż pozostając pod wrażeniem Twojego pięknego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 02.07.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Wszystkie profile u mnie montowane to nowości... Nawet fasada to nowy system. Żadnego z nich nie widziałem zamontowanego... Kilku moich klientów ma okna z Aluprof'a i nikt nie narzekał. Widziałem model tego HS'a na żywo i zaufałem też firmie, która to montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.07.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 poszło na priv dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 03.07.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Wszystkie profile u mnie montowane to nowości... Nawet fasada to nowy system. Żadnego z nich nie widziałem zamontowanego... Kilku moich klientów ma okna z Aluprof'a i nikt nie narzekał. Widziałem model tego HS'a na żywo i zaufałem też firmie, która to montuje. Robert, dzięki za informację! A mógłbyś przysłać mi na pw namiar na producenta? Jaką masz wysokość pomieszczeń na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 03.07.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ja tez bym prosil namiar na priv, a masz moze jakas wycene swoich okien na brudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 03.07.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Aggula, namiar na producenta czy tych, co składają to do kupy i montują? Tych podam tylko po zakończeniu gdy będę w pełni zadowolony. A producent to Aluprof (ślusarka) i Pressglass (szkło).Gdytom, co znaczy na brudno? Koszt moich okien niewiele Ci da skoro nie masz ich zestawienia. Każde jest wyceniane indywidualnie. Koszt jak to przy ślusarce - dość mocno powyżej 1 tys za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.07.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Robert, czy mógłbyś mi napisać, jakie masz dokładnie systemy Aluprofa w poszczególnych oknach?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 03.07.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 (edytowane) System fasadowy TT50 (poprawiłem post), w skrzydłach okiennych MB86 AERO, świetliki TT50, okno przesuwne MB 77HS Si (chociaż nie wiem czy w końcu nie wprowadzili też Aero). Edytowane 3 Lipca 2012 przez robert skitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.07.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Teraz już wiem wszystko, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 03.07.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Coś mi się pomyliło,fasada to TT50 (chyba, że jest nowsza wersja, ale na stronie nie widzę - jeszcze dopytam), a okna w niej MB86Aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.07.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Pięknie z oknami!U mnie też roboty okienne się przedłużają z powodu jednego zestawu szybowego (który montażyści obtłukli i czekają na dostawę nowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 04.07.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Robert, oczywiście, chodzi mi o tych "składających" do kupy, czyli producenta okna, a nie profili A możesz napisać, dlaczego zdecydowałeś sie na Aluprof? A nie np. na Yawal? Cenowo porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.07.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 No więc jak wcześniej pisałem.To wykonawca ostatecznie zaproponował nowe systemy Aluprofa, wcześniej Yawal też był brany pod uwagę. Ja do profili nie miałem zastrzeżeń. Tym bardziej, że zajechałem do Bielska zobaczyć systemy na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 05.07.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dom jest piękny! Powtarzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 05.07.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Robert ............. okna masz jak z bajki .................. naj naj naj naj najpiekniejsze !!!!!!!!!!!! ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts