akswał 12.06.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Świetny projekt - trzyma kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikele.g 20.06.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 czekam z niecierpliwością, aż przy "zielonym i pink-u" stanie Twój, nowoczesny ! mam nadzieję, że wielu zobaczy jak można wybudować (a wcześniej zaprojektować) coś oryginalnego, nowoczesnego, co nie jest tak lubianym przez Polaków "dworkiem" w stylu pink, zielony czy łososiowy z rozetami... kibicuję Tobie i Twojej pracowni !!! pozdrawiam i czekam na kolejne opisy, fotki z budowy ! aha i koniecznie wklejaj te niezwykle wymowne i oryginalne komentarze budowlańców, rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikele.g 20.06.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 ... jeszcze jedno pytanie, jak udało Ci się przeforsować w urzędzie płaski dach ? to generalnie (w naszym kraju szczególnie) niezwykle trudne, a nawet rzekłbym niemożliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Przenosze sie do komentarzy ( nie widzialam linka wczesniej, ups) Robi wrazenie, czekam na dalsza relacje:) Mam lekkie zboczenie i lubie patrzec jak jest duzo betonu i stali:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 20.06.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 czekam z niecierpliwością, aż przy "zielonym i pink-u" stanie Twój, nowoczesny ! mam nadzieję, że wielu zobaczy jak można wybudować (a wcześniej zaprojektować) coś oryginalnego, nowoczesnego, co nie jest tak lubianym przez Polaków "dworkiem" w stylu pink, zielony czy łososiowy z rozetami... kibicuję Tobie i Twojej pracowni !!! pozdrawiam i czekam na kolejne opisy, fotki z budowy ! aha i koniecznie wklejaj te niezwykle wymowne i oryginalne komentarze budowlańców, rewelacja ! .. jeszcze jedno pytanie, jak udało Ci się przeforsować w urzędzie płaski dach ? to generalnie (w naszym kraju szczególnie) niezwykle trudne, a nawet rzekłbym niemożliwe... Dziękuję... kolejne relacje oczywiście się pojawią - jak tylko będzie można coś nowego i interesującego pokazać. Komentarzy budowlańców nie ma zbyt wielu, bo to tylko tych z zewnątrz nie znających projektu... Stałą ekipę po moich fundamentach już chyba nic nie zdoła zadziwić. Za to rozległość naszych fundamentów już robi wrażenie: miejscowi ponoć myślą, że zamieszka tu mocny, ogolony kark w ciemnych okularach i czarnej beemie! W urzędzie nic nie musiałem przeforsowywać - plan miejscowy pozwala na taką zabudowę (zresztą dawno temu byłem jego współautorem...) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 20.06.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Przenosze sie do komentarzy ( nie widzialam linka wczesniej, ups) Robi wrazenie, czekam na dalsza relacje:) Mam lekkie zboczenie i lubie patrzec jak jest duzo betonu i stali:cool: Dzięki za uporządkowanie. No to z takim zboczeniem u mnie na budowie na pewno byłabyś w ekstazie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.06.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Fajnie, że mamy fajne zboczenia...ja też No to STO LAT za ten beton i stal i Wasz fajny DOM! http://www.osiemnastkowo.pl/plus/prezenty/10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 24.06.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Jaka fajna uzbrojona kielnia!Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 09.07.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Witaj Robercie, Pozwolisz, że wrócę do tematu podłogi. Czy planujesz ogrzewanie podłogowe? Planowaliśmy z mężem podłogówkę i na to żywicę, ale jej producent odradził nam twierdząc, że żywica ma inną hm... kurczliwość? (nie wiem, czy tak to się fachowo nazywa, wybacz) od betonu, co może w późniejszym okresie spowodować jej pękanie. Czy masz jakieś rozwiązanie tego problemu? Może jakiś typ żywicy? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź, czekam niecierpliwie przebierając nogami... PS. Marzył mi się dom z płaskim dachem, ale warunki zagospodarowania...sam rozumiesz. Jeśli pozwolisz, będę podziwiać Twój i cicho wzdychać Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 13.07.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 eveee,zaprzyjaźniony wykonawca (i producent w jednym) zapewniał mnie kiedyś, że nie ma problemu z położeniem żywicy epoksydowej przy ogrzewaniu podłogowym. Spróbuję go jeszcze dopytać i podrążyć temat ale dopiero przy okazji naszego spotkania - co może potrwać kilka tygodni.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 14.07.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 eveee, zaprzyjaźniony wykonawca (i producent w jednym) zapewniał mnie kiedyś, że nie ma problemu z położeniem żywicy epoksydowej przy ogrzewaniu podłogowym. Spróbuję go jeszcze dopytać i podrążyć temat ale dopiero przy okazji naszego spotkania - co może potrwać kilka tygodni. pozdrawiam Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, będę baardzo wdzięczna za "podrążenie" tematu, jeśli nie sprawi Ci to kłopotu. Chyba, że wyślesz mi namiary do tego wykonawcy na priv - zdecyduj, jak Ci będzie wygodniej. Jeśli trzeba poczekam kilka tyg. nie ma problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.08.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 no i będzie murował w końcu ten z Orzesza? W najbardziej intrygującym momencie przerwałeś Facet po prosu wyrażenie - praca dorywcza traktuje bardzo poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.08.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Nie, murować będą ludzie z zaprzyjaźnionej firmy... A on najwyraźniej każdą pracę tak traktuje - stałą również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.08.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Nie, murować będą ludzie z zaprzyjaźnionej firmy... No to luzik Swoją drogą, fajny taki teść, zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.08.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Skarb, nie teść! No i żeby nie było: teściową też bardzo lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.08.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 teściową też bardzo lubię... pozdrawiamy teściową Robert, jakie będziesz miał oświetlenie w salonie? Chodzi mi o górne światło (mam na myśli oprawy nastropowe/wstropowe, nie główną lampe tzw żyrandol ) Zbieram ostatnio pomysły, obserwuję jakie mają architekci, co będziesz miał u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.08.2011 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 jeszcze nie wiem, był pewien pomysł - jeszcze nie wiem czy dojdzie do skutku - ale niestety go nie zdradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.08.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 jeszcze nie wiem, był pewien pomysł - jeszcze nie wiem czy dojdzie do skutku - ale niestety go nie zdradzę taaaaa Ale to dobrze, jest na co czekać, za rok znów połowa forum będzie pytać o szczegóły tak jak kiedyś o oprawę w holu kawalerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.08.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 nie przesadzaj - aż takiego powodzenia moje rozwiązanie nie miało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.08.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam. Wpiszę się, aby mi wątek nie zaginął. Trzymam kciuki za realizację. Miło popatrzeć od czasu do czasu na coś nie zwieńczonego czerwoną dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts