Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

architekta dom z prześwitem - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo się cieszę :) I tak jakoś po wczorajszym poznańskim koncercie F.N.M. jak sobie patrzę na te okna to sobie wesoło podśpiewuję "delilah" :D:

http://www.youtube.com/watch?v=a1TXXBuqPY8

Oliwka: 2,5x2,7(wys.) - to moje jedyne przesuwne.

Edytowane przez robert skitek

Witam, przyłączam się do grona zachwyconych projektem. W sobotnim wydaniu Wyborczej był artykuł na temat willi Tugendhatów w Brnie projektu Miesa van der Rohe. Twój dom i owa willa mają wiele cech wspólnych. Brakuje u Ciebie tylko automatycznie chowanych w dół okien wychodzących na ogród ;-))))))))) Nawet działkę masz o zbliżonym kształcie. Trzymam kciuki za to, żeby efekt końcowy był równie udany, a Twój projekt wabił miłośników pięknej architektury. PS. Meble z serii Barcelona aż się proszą do wnętrza ;-)))))))))

Ha! Już sobie przypomniałam gdzie wcześniej widziałam te najpiękniejsze słupy świata!:D W Barcelonie!:D

"takie tam..." ............... echhh... po prostu wspaniała robota.:yes:

A sadzawka... mrrrauuu... rozumiem, że słupy będą stały w kamienistej sadzawce, a wy będziecie wychodzić na taras po trapie:rolleyes::D.

monsanbia, nawet nie wiesz jak ja bym chciał tak pstryknąć i już!

oj rasia :p

z sadzawką to jeszcze nie wiem co... w grę wchodzi też granulat epdm, ale może wyglądać nieco sztucznie. Kilka szczegółów jest jeszcze do przeanalizowania - to wcale nie taki prosty temat. A "trap" czy coś podobnego rzeczywiście w planach...