malkul 31.07.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 cześć Robercie niezmiennie zachwycam nie twoja budowa. szklenia odważne i piekne. Chciałam zapytac czy już gdzieś namierzałeś tę termososnę? podzielisz się informacją? może byc priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 31.07.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 31.07.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Słuchajcie, mam ogromną prośbę - może ktoś się orientuje albo spyta swoich okniarzy...Szukam ładnych klamek do okien RU ale takich, które maja mocowanie na tzw "widelec" - przynajmniej moi okniarze tak to nazywają. Wygląda to tak:http://rsplus.pl/pub/forum/klamka.jpgBo przecież nie dam takich paskudnych klamek! a wszystko co znajduję jest na bolec...Chociaż techniczną nazwę tego mocowania, bo nikt nie wie...PLIZ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.07.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Robert, zapytaj tu: http://www.esco.com.pl/index.php?pg=2 . Moi okniarze współpracują z nimi i polecają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 31.07.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Dzięki Rasia, ale to właśnie jedyna firma, którą znam produkująca takie klamki. Niestety nic fajnego tam nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.07.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 strony 26-30 : http://www.technikal.eu/Pliki-PDF/katalog-stac1.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 31.07.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Dzięki ogromne.Boskie może nie są (bo i wybór niewielki, raptem 3 modele) ale już ładniejsze od esco...Ładna to jest LYNCE (s.33) ale oczywiście nie na "widelec".Wiem już, że to klamki z łopatką w kształcie "U" ale google nic ciekawego nie mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 31.07.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Właśnie LEDy przestały mi się źle kojarzyć Efekt jest niesamowity! A ostatnie zdjęcie jest, jak ja to nazywam, "trendirowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 31.07.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Trendirowe to będą za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 01.08.2012 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Robert, dzięki za wpis z ledami u nas architekci również zaplanowali taśmy led. Teraz juz jestem pewna, że świetnie się sprawdzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 01.08.2012 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 jeśli finanse pozwolą to będzie. termodrewno, i pewnie sosna. u jednego z moich klientów wygląda rewelacyjnie Robert, mam u siebie już próbki termo jesionu, czekam na termo sosnę. Masz jakieś zdjęcie domu swojego klienta właśnie z tym drewnem? ..Będę wdzięczna za jakiś namiar na prv. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 01.08.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 To jedna z większych mocy w przypadku pasków LED Możesz podać producenta taśmy, którą testowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.08.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 My w cąłym domu tylko LED-y, jest sporo ciekawych propozycji na rynku. Ja uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.08.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam się oficjalnie Wcześniej podglądałam z ukrycia Jestem zauroczona Twoim domem CUUUUDOOOOO Bardzo bardzo gratuluje pomysłu !!!!! U mnie : 1 dom wybudowany - w trakcie sprzedaży - marzenie -dom podobny do Twojego/Anuli05 wiec z przyjemnością przewertowałam Twój dziennik i wczytuje się we wszelkie info na temat domów z płaskim dachem i dużą ilością przeszkleń Pozdrawiam serdecznie Saly PS Może znasz jakąś pracownię która ma gotowe projekty podobnych domów - tak do pooglądania bo szukam i szukam w necie i kiepsko z nowoczesnymi gotowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 02.08.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Katti, nie pamiętam producenta, a sprawdzić mogę dopiero w poniedziałek. Ale to bardziej chodziło o samą moc, a taśma akurat taka się trafiła... przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 02.08.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Saly, witam i dziękuję. Bardzo źle trafiłaś z pytaniem. Jak myślisz co myśli krawiec o garniturach z marketu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 02.08.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) A teraz trochę prywaty, a co!Będę wdzięczny za oddanie głosu na nasz projekt wodnego placu zabaw w konkursie na najlepszą przestrzeń publiczną województwa śląskiego:http://www.slaskie.pl/npp/index.php?grupa=20&rok=2012&id_menu=15nr 2 na liście.Zaliczka wydaje się na dziś dość duża, no ale wiadomo...Dzięki! Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez robert skitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.08.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Jak na razie prowadzisz w cuglach:D. Brawo! Super pomysł i realizacja:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 02.08.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 no tak, ale znajomi i rodzina się kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 02.08.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Dorzuciłem swoje 3 gr... punkty - pomysł zajefajny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts