Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

architekta dom z prześwitem - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słuchajcie, mam ogromną prośbę - może ktoś się orientuje albo spyta swoich okniarzy...

Szukam ładnych klamek do okien RU ale takich, które maja mocowanie na tzw "widelec" - przynajmniej moi okniarze tak to nazywają. Wygląda to tak:http://rsplus.pl/pub/forum/klamka.jpg

Bo przecież nie dam takich paskudnych klamek! a wszystko co znajduję jest na bolec...

Chociaż techniczną nazwę tego mocowania, bo nikt nie wie...

PLIZ!!!!

jeśli finanse pozwolą to będzie. termodrewno, i pewnie sosna. u jednego z moich klientów wygląda rewelacyjnie

Robert, mam u siebie już próbki termo jesionu, czekam na termo sosnę.

Masz jakieś zdjęcie domu swojego klienta właśnie z tym drewnem? ..Będę wdzięczna za jakiś namiar na prv.

Dziękuję :)

Witam się oficjalnie :welcome:

Wcześniej podglądałam z ukrycia :-)

Jestem zauroczona Twoim domem CUUUUDOOOOO

Bardzo bardzo gratuluje pomysłu !!!!!

U mnie : 1 dom wybudowany - w trakcie sprzedaży - marzenie -dom podobny do Twojego/Anuli05

wiec z przyjemnością przewertowałam Twój dziennik i wczytuje się we wszelkie info na temat domów z płaskim dachem i dużą ilością przeszkleń

Pozdrawiam serdecznie

Saly

PS Może znasz jakąś pracownię która ma gotowe projekty podobnych domów - tak do pooglądania bo szukam i szukam w necie i kiepsko z nowoczesnymi gotowcami

A teraz trochę prywaty, a co!

Będę wdzięczny za oddanie głosu na nasz projekt wodnego placu zabaw w konkursie na najlepszą przestrzeń publiczną województwa śląskiego:

http://www.slaskie.pl/npp/index.php?grupa=20&rok=2012&id_menu=15

nr 2 na liście.

Zaliczka wydaje się na dziś dość duża, no ale wiadomo...

Dzięki!

Edytowane przez robert skitek