lullaby 13.09.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Rozumiem. U mnie salon też ma być bardziej "klimatyczny" niż jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.09.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 No nic. Nie udało się Dostaję wiadomość, że to jakieś problemy techniczne. Może uda się innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 13.09.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 no bo to Ty masz przepełnioną skrzynkę - właśnie dostałem wiadomość od FM chcąc do Ciebie napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.09.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Tak, tak, już opróżniłam. Ło matko, o czym ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakaga 26.09.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 po cichu kibicuję Twojej budowie, ale przeszklenia a zwłaszcza świetliki skłoniły mnie do ujawnienia się, żeby otwarcie wyrazić podziwbardzo mi się podoba i pozwolę sobie dalej śledzić postępy prac z niecierpliwością czekając na żywą zieloną ścianę w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.09.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Witam serdecznie Na zieloną ścianę w salonie się jednak nie doczekasz, bo już dawno zmieniła się koncepcja wnętrza salonu - gdzieś tu w komentarzach ją już załączałem. Mam nadzieję, że z tego powodu nie zarzucisz śledzenia naszego dziennika - w każdym razie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 26.09.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 super brama Jaki to RAL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.09.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Nie przykładałem jeszcze wzornika, wg nazwy producenta (Hormann) to TitanMetallic. Kolor ścian parteru chyba będę dobierał do niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.09.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 U Roberta nawet brama ma klasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.09.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 no przecież zwykła brama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 26.09.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A to jeszcze zapytam, jakie sa jej wymiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.09.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 5190x2110 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 27.09.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Robert, wielkość bramy robi wrażenie Piękna! Odnośnie wpisu w moim dzienniku: wyprzedzasz mnie cały czas o krok właśnie wybieramy bramę. Będziemy musieli zrezygnować z czarnej, ale wybierzemy z pewnością jak najciemniejszą szarość lub grafit... Podglądam Cię dalej z szalonym zaciekawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.09.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Katti, niestety (dla mnie) już mnie wyprzedziłaś - wentylacja, podłogówka, elewacje - u mnie dopiero za jakiś czas. Możesz mi przesłać namiary na Twoją ekipę od wentylacji? Z ciemnymi bramami uwaga na wystawione na słońce strony świata. U mnie PN. Też chciałem ciemniejszą ale ta była w promocji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 28.09.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Katti, niestety (dla mnie) już mnie wyprzedziłaś - wentylacja, podłogówka, elewacje - u mnie dopiero za jakiś czas. Możesz mi przesłać namiary na Twoją ekipę od wentylacji? Z ciemnymi bramami uwaga na wystawione na słońce strony świata. U mnie PN. Też chciałem ciemniejszą ale ta była w promocji . Tak, nasza brama też jest od północy. Zasłonięta zadaszeniem 135cm. Specjalnie nie ma się czego obawiać Brama powinna być jak najciemniejsza, ale już widzę, że tego nie przejdziemy Twoja brama jest cudna! Widziałam ją kilka dni wcześniej u producenta. Też się przymierzamy. Trwają rozmowy, bo u nas ważne jest, żeby brama licowała się z elewacją. To chyba największy problem. I nie wiem, co z tymi bramami uchylnymi.... Czy rzeczywiście mają skłonności do przymarzania i nie są tak ciepłe jak segmentowe? Słyszałeś coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 28.09.2012 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Zlicować też można, ale wychodzi drożej i u mnie jest za nisko. To realizacja mojego wykonawcy u jednego z moich klientów przemysłowej bramy (z racji obłożenia drewnem) zlicowanej idealnie z drewnianą elewacją. W tle drzwi wybrane samemu przez inwestora Ale koszt duuuużo większy. http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/484051_394963830567219_1678218166_n.jpg Nie wiem do końca jak z uchylnymi - ja zrezygnowałem ze względu na brak miejsca przed garażem. Też słyszałem, że nie ma cieplejszych od segmentowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 29.09.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Właśnie..., jak brama zlicowana ma być obłożona drewnem, to nie ma większego problemu poza utrzymaniem odpowiedniej wagi obłożenia. W przypadkach innych pojawia się całe mnóstwo problemów Dzisiaj spotkałam się z kolejnym producentem, a właściwie z ekipą, która montuje bramy i chyba jesteśmy pewnie, że będziemy montować bramę segmentową. Identycznie dzieloną jak Twoja, tyle, że w nieco ciemniejszym odcieniu. Montaż za cztery tygodnie... Zdjęcia z realizacji u Twojego klienta już szczegółowo obejrzałam przy okazji wymiany info odnośnie drewna. Bardzo Ci dziękuję Robert To kolejny temat, który muszę załatwić na dniach. Zdecydowałeś się już na coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 12.10.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Pięknie! My też zakopaliśmy Ekopol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 13.10.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dzięki Katti.Z drewnem jeszcze sam nie wiem. Masz Ekopol czy Eko-pol? Bo ja ten drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 16.10.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Mam Eko-Pol. Teraz to już chyba EKO-BIO z Łodzi... : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts