robert skitek 06.08.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam, dziękuję. Nawet supermodnej czarnej u nas nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.08.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Nawet czarnej nie będzie??? Szok! Pozdrawiam i czekam na dalsze wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 07.08.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 a jaka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.08.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 dom z prześwitem bez dachówki się obędzie a ja się zakochałam w domu jednorodzinnym w Tychach Mąkołowcu z pracowni rs+ (szczególnie w jego "tyłach") Co prawda mąż by mniez domu wyrzucił, ale co tam, marzenia warto mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 07.08.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 bardzo się cieszę... a o który dokładnie chodzi? bo tam są dwa: jeden już zrealizowany (niedługo będą nowe zdjęcia z już zagospodarowaną zielenią) i drugi na razie tylko projekt? I co w tyłach? Za co to mężowie z domu żony wyrzucają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.08.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 bardzo się cieszę... a o który dokładnie chodzi? bo tam są dwa: jeden już zrealizowany (niedługo będą nowe zdjęcia z już zagospodarowaną zielenią) i drugi na razie tylko projekt? I co w tyłach? Za co to mężowie z domu żony wyrzucają? ten z genialnym ogrodzeniem, zrealizowany. Tyły - od strony tarasów wyjątkowo mi się podoba Mężowie wyrzucają za domy-stodoły (jak je sami nazywają), ale myślę że to kwestia czasu i opatrzenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 07.08.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Była w planach tam jeszcze płytka sadzawka. Kto wie? Może kiedyś pomysł powróci...Ależ ten dom to nie stodoła! Chyba, że inaczej je definiujemy. Prawdziwą stodołę mamy właśnie "na tapecie". Jestem z niej bardzo zadowolony. Pokaże się na stronie, gdy inwestor wybierze wariant wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 08.08.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Uwielbiam jak fachowcy zabieraja sie za budowe własnych domów Projekt oczywiście swietny, ale tylko takiego się spodziewałam . Bedę kibicować i podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.08.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 a z czego będą pozostałe ściany??? Na ogół bez problemu czytam projekty, mam wyobraźnię przestrzenną, w "ogóle" wiem, o co chodzi, ale w szczególe tego domu nie rozumiem. Buduj szybciej ! Może go wreszcie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.08.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Hmmm... jakby to powiedzieć, żeby lepiej unaocznić - po prostu nie ma więcej ścian. Będą jeszcze tylko trzpienie żelbetowe. Pozostałe brakujące miejsca to po prostu brama garażowa, drzwi i wielgachne okna... Szybciej sam bym chciał ale się nie da. Daj znać jak już coś dojrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Ten dom będzie imponujący "Z czego będą pozostałe ściany" Fakt, brakuje ścian! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.08.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 właśnie ten akapit o kompletności ścian dopisałem później, bo inaczej chyba wszyscy myśleliby, że to wcale nie takie "prawie, prawie skończone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Boże. Bez dachówki, bez ścian..... Czekam, co z tego będzie. Te małe schodki na planie to wyjście z kuchni na wyższy poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.08.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Już nie opowiadajcie: (stropo-) dach przecież będzie, ścian trochę też jest, fundamentów od cholery. Dom jak się patrzy!Ze schodkami jest tak jak piszesz. Wyższy poziom to poziom wejścia do domu i podłogi garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.08.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 no nie, chociaż mała wiata na drewno do kominka czy cokolwiek innego (buda dla psa?) i kilka dachówek płaskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.08.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Kominka nie będzie. Nasz pies a w przyszłości psy to jak członkowie rodziny: na kanapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Da_Lena 11.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 To i ja nieśmiało zapiszę się do podglądaczy Twojego dziennika. Fajnie jak ktoś realizuje dom według niestandardowego projektu, jak ja uwlbiam nowoczesne domy z polotem... A jak inwestorem jest architekt to jeszcze można wiele ciekawych rzeczy się dowiedzieć. Czekam z niecierpliwością na dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.08.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 no nie, chociaż mała wiata na drewno do kominka no dobra, rozbawiliście mnie dziś po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.08.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 obejrzałam jeszcze raz wizualizacje i zaczyna mi się zgadzać Prawdę mówiąc, jedyne, co mi nie leży, to te żaluzje aluminiowe. Po pierwsze niepraktyczne bo się brudzić będzie ekspresowo. Po drugie nadają domowi taki smutny wygląd, właśnie jak na twojej wizualizacji . Domy smutne być nie powinny, nawet jeżeli są piękne........ bo w nich się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts