lullaby 21.01.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Jakies fotki rozdzielnicy mile widziane Robert, nie zapomnij też o schemacie alarmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.01.2013 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No właśnie Instalacja będzie standardowa. Zdjęć tu nie zamieszczę. W przyszłości może Fibaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 22.01.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 No właśnie Instalacja będzie standardowa. Zdjęć tu nie zamieszczę. W przyszłości może Fibaro. Szkoda, A juz mialem nadzieje ze instalacja bedzie wyjatkowa jak i dom... i cos bedzie mozna podpatrzec. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 27.01.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam,Robercie jaki masz pomysł na nieckę basenowa , jak ja wykończysz jakimś micro cementem?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 28.01.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 W przyszłości może Fibaro. Teraz standard z powodu dodatkowych kosztów, czy z braku przekonania do dostępnych rozwiązań? Tez czytałem o Fibaro i wg opisów ten system daje możliwość zrobienia domu inteligentnego w dowolnym momencie ale czy budując nowy dom nie lepiej zrobić to już na tym etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.01.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Cześć, nadrobiłam. Sama jestem bardzo ciekawa tych obróbek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 29.01.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 fomicz, główny powód to oczywiście pieniądze. Nie stać nas na wywalenie kilku (kilkunastu?) tysięcy. Tym bardziej, że okablowanie robiliśmy dwa razy (drugi raz po włamaniu). Drugi powód to skomplikowanie systemów. Mam jaką taką orientację i przez wątki na forum, i doświadczenia moich klientów. Są oczywiście w miarę proste w użytkowaniu systemy, które kosztują niemało. Można też zrobić tanio, ale trzeba się na tym znać. A ja nie czuję się na siłach sam to wszystko potem ogarnąć. Nie żebym był całkowicie noga w tym temacie, ale to mnie raczej już przerośnie. Z kolei potem prosić się o przyjazd i programowanie nowego bajeru za każdym razem gdy coś nowego wymyślę nie wchodzi w grę. Moi klienci związani z informatyką odradzali wszelkie systemy bezprzewodowe. Jeśli jednak to co widziałem w salonie będzie tak działało u mnie, w zupełności mi wystarczy. No i plus, że mogę to zawsze zrobić później, kiedy już się otrzęsiemy z kosztów budowy i rozbudowywać system w miarę potrzeb. Zresztą do tego czasu to jeszcze wiele się w systemach bezprzewodowych może wydarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 29.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Robercie a spotkales sie u kogos z instalacja kontroli oswietlenia Junga z modulami sensorycznymi? Odpowiedz prosze na pytanie od odnosnie niecki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 30.01.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Chyba nie spotkałem. O niecce nawet jeszcze nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 31.01.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Chyba nie spotkałem. O niecce nawet jeszcze nie myślę Dziekuje za odpowiedz, przypomne sie w odpowiednim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 01.02.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Wspaniały dom,będę z pewnością zaglądać !Pozdrawiam,Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK2010 01.02.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mam pytanie o płaski dach. Czy wymagał/wymaga odśnieżania podczas dużych opadów śniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 01.02.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mój dach ma żelbetową konstrukcję. Musiałoby być duuuużo śniegu, żebym się zaczął martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK2010 01.02.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A jaką grubość ma strop żelbetonowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 01.02.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Taka jaka wyjdzie z obliczeń. Oprócz grubości ważna jest też ilość zbrojenia. U mnie 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 04.02.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Robert, znalazłam kilka dni temu Twój krakowski projekt na bryle Fajnie Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 04.02.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dzięki Katti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 15.02.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Super! Z każdym Twoim wpisem robi się ciekawiej. Czekam na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hvar 15.02.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Witam!Ładny domek będziecie mieli:)A w kwestiach budowlanych, co zaplanowaliście w tym prześwicie? On ma tylko ładnie wyglądać? Nie obawiasz się, że będzie tam hulał wiatr? Edytowane 15 Lutego 2013 przez Hvar Uuups... nie zamierzałam zaszkodzić... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 15.02.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 hvar, bardzo Ci dziękuję za opisanie w wątku patentów jak obejść alarmy. Bardzo teraz proszę o usunięcie tego wpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts