robert skitek 11.08.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 monsanbia, na siłę chcą mi upchnąć swoje upodobania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.08.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 EZS, cieszę się, że się już odnalazłaś... Takiej opinii o żaluzjach jeszcze nie słyszałem. Mnie się on podoba właśnie bardziej z opuszczonymi żaluzjami. Ale mój gust, to wiadomo... Materiały na elewacji nie są jeszcze ostatecznie ustalone. Może się to jeszcze mocno zmienić. Ale czy się zrobi weselszy? Aż się przestraszyłem tego słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 monsanbia, na siłę chcą mi upchnąć swoje upodobania:D Ale jakie świetne kawały sytuacyjne przy tym wychodzą. Będziesz miał o czym opowiadać żonie wiata na drewno ... może jednak pomyślisz o tym kominku jak już*wiata będzie, to o Ci szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.08.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 I Ty Brutusie Żona sama czyta, nie muszę opowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Żona sama czyta, nie muszę opowiadać. No to macie w domu wesoło To jak, wiata będzie i kominek? (no bo wiata bez kominka? To jak popitka bez %) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.08.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Mnie tam ciężko tak podejść. Nic z tych rzeczy. No wiatas, no kominkas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.08.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 to może chociaż garaż za mały będzie i będzie trzeba coś dostawić na rowerki dziecięce, kosiarkę do trawy itp.? zawsze lepsze takie coś niż altanka z castoramy, kryta gontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.08.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 a co wyście się tak uparli, żeby mnie tak uszczęśliwiać? żeby to był jeszcze gont... gont do gontu bitumicznego ma się jak krzesło do krzesła elektrycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.08.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 to taki żart Ironia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.08.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 raczej molestowanie ocierające się o perwersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.08.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 wesołe nie musi być nieleganckie. Włoskie domy są wesołe, białe, przestrzenne, świetliste. No dobrze, nie wesołe ale radosne. to już różnica Nie będzie kominka ale rybki w niecce za oknem salonu to mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Nie będzie kominka ale rybki w niecce za oknem salonu to mus Robert, jesteś dziś skazany na "dobre rady" ale akwarium to akurat z tego co pamiętam w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.08.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 akwarium? to akwen raczej... ale już nic nie mówię, bo mi tam zaraz aligatory wsadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Mnie tam ciężko tak podejść. Nic z tych rzeczy. No wiatas, no kominkas Chociaż jeden, co nie robi kominka. Popieram! Ja swój bym chętnie zlikwidowała, ale to za dużo roboty. Intryguje mnie żywa, zielona ściana. Macie pomysł na rośliny, które będą tam rosły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 12.08.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Nie, jeszcze nie wiemy jak to do końca rozwiązać. Raczej rozwiąże to później ktoś, kto się na tym lepiej zna.A może jeszcze coś się nam odmieni. Budowa i nasz projekt to żywy organizm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No ciekawa jestem tej ściany, bo pomysł rewelacyjny. Tak naprawdę, to Wasz dom jest cały rewelacyjny. Bardzo mi się podoba. Chciałam jeszcze zapytać (chyba już sie przyzwyczaiłeś do upierdliwości forumowiczów ), czy dwóm Barcelonom w salonie będzie towarzyszyć jakaś kanapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 12.08.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 to wcale nie upierdliwość, a za pochwały dziękuję... tak, naprzeciw barcelon jest kanapa - widać ją na wizualizacji na pierwszym planie. nie mamy jeszcze wybranej ale moja żona już ma swoje typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No właśnie dlatego pytałam, bo kanapa plus fotele to moim zdanie zły pomysł. Nawet jak te Barcelony są tak cudne, że muszą być w domu. Sorry, że sie tak wymądrzam, ale wiem z doświadczenia, że na kanapie wcale sie grzecznie nie siedzi z gazetką. Na kanapie się zwykle leży! Jedna kanapa w domu to pomyłka. Sama lekkomyślnie pozbyłam się zestawu dwóch kanap na rzecz kanapy i fotela i mamy problem, bo każdy chce poleżeć po pracy. Jesteście, sądząc po zdjęciu na zasłonie "wnętrzności kuchni" młodymi ludźmi, ale za 10 lat potrzeba "poziomizacji" się zwiększy. Wiem, że za 10 lat pewnie wymienicie meble, ale tak tylko mówię dla przykładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 12.08.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 kanapa będzie bardzo duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 kanapa będzie bardzo duża No to spox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts