Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

architekta dom z prześwitem - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

EZS, cieszę się, że się już odnalazłaś...

Takiej opinii o żaluzjach jeszcze nie słyszałem. Mnie się on podoba właśnie bardziej z opuszczonymi żaluzjami. Ale mój gust, to wiadomo...

Materiały na elewacji nie są jeszcze ostatecznie ustalone. Może się to jeszcze mocno zmienić. Ale czy się zrobi weselszy? Aż się przestraszyłem tego słowa :)

wesołe nie musi być nieleganckie. Włoskie domy są wesołe, białe, przestrzenne, świetliste. No dobrze, nie wesołe ale radosne. to już różnica ;)

Nie będzie kominka ale rybki w niecce za oknem salonu to mus ;)

No ciekawa jestem tej ściany, bo pomysł rewelacyjny. Tak naprawdę, to Wasz dom jest cały rewelacyjny. Bardzo mi się podoba. :)

Chciałam jeszcze zapytać (chyba już sie przyzwyczaiłeś do upierdliwości forumowiczów ;)), czy dwóm Barcelonom w salonie będzie towarzyszyć jakaś kanapa?

No właśnie dlatego pytałam, bo kanapa plus fotele to moim zdanie zły pomysł. Nawet jak te Barcelony są tak cudne, że muszą być w domu. Sorry, że sie tak wymądrzam, ale wiem z doświadczenia, że na kanapie wcale sie grzecznie nie siedzi z gazetką. Na kanapie się zwykle leży! Jedna kanapa w domu to pomyłka. Sama lekkomyślnie pozbyłam się zestawu dwóch kanap na rzecz kanapy i fotela i mamy problem, bo każdy chce poleżeć po pracy. Jesteście, sądząc po zdjęciu na zasłonie "wnętrzności kuchni" młodymi ludźmi, ale za 10 lat potrzeba "poziomizacji" się zwiększy. Wiem, że za 10 lat pewnie wymienicie meble, ale tak tylko mówię dla przykładu. ;)