Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

architekta dom z prześwitem - komentarze

Recommended Posts

Mi tez tu coś nie pasuje, brak symetrii, chociaż wiem, że nie zawsze musi być ale... Może jakieś inne lampy z innym punktem mocowania?

Mocowania jeszcze nie ma na wizualizacji, więc coś się na pewno pojawi dodatkowo. A z brakiem symetrii nie poradzę - musiałbym przesunąć świetlik. Po drugie - właśnie nie chciałbym potem robić jakichś podkonstrukcji przecinającej światło świetlika, albo skośnych linek, żeby lampy powiesić w jego osi. Na szczęście nie Wasze gusta mam zaspokoić :)

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Robert odważne wnętrza, jak zresztą cały dom.

Kurzem na książkach się nie martwcie - u mnie wszystkie książki odkryte i po prostu od czasu do czasu specjalną miotełką Pronto odkurzam i po sprawie. A do książek stale sięgamy więc nawet nie są pięknie poukładane :oops:.

Mnie też trochę zwisy przy świetliku nie pasują, osobiście dałabym tam raczej coś mocowanego blisko ściany. Ale to ja, Wy macie inne oczekiwania i gusty. Zaciekawiły mnie deseczki na suficie. Czy oprócz zdobienia spełniają jeszcze jakąś inną rolę?

Pozdr

gdytom, w donicy zagoszczą beniaminy i inne drzewka, które teraz mamy. Zresztą - to zupełnie nie moja działka :)

A wizualizacje były już w dzienniku:

http://rsplus.pl/pub/forum/nasz%20dom/20120304/sn0001.jpg

adk - drewniane deseczki:

- zasłaniają górne ramy okien i to co nad nimi do stropu

- rozpraszają fale dźwiękowe w strefie tv i słuchania muzyki

- schowają pewnie rozproszone oświetlenie

- i jak to drewno - pięknie pachną - chciałbym to zrobić też z jesionu, z którego będą stopnie schodów.

I czy w moich projektach pojawia się coś przypadkowo? :)

Witam !

Przeczytałem dziennik . Zainteresował mnie tytuł dziennika i wcale nie żałuje spędzonego przy nim czasu.

Więcej takich profesjonalistów na forum "bezcenne".

Pomysł na wystrój wnętrza zmienił się jak widać w miarę upływu czasu jak dla mnie jest o wiele ciekawszy i taki cieplejszy to chyba dodanie drewnianych dodatków spowodowało taką przemianę.

Podglądam i czekam na więcej fotek z realizacji jak chyba wszyscy w twoim dzienniku,mój będzie za niedługo.

Pozdrawiam Piotr