robert skitek 22.02.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Mi tez tu coś nie pasuje, brak symetrii, chociaż wiem, że nie zawsze musi być ale... Może jakieś inne lampy z innym punktem mocowania? Mocowania jeszcze nie ma na wizualizacji, więc coś się na pewno pojawi dodatkowo. A z brakiem symetrii nie poradzę - musiałbym przesunąć świetlik. Po drugie - właśnie nie chciałbym potem robić jakichś podkonstrukcji przecinającej światło świetlika, albo skośnych linek, żeby lampy powiesić w jego osi. Na szczęście nie Wasze gusta mam zaspokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.02.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Katti, bardzo dziękuję. Ty to potrafisz wesprzec na duchu! Na żywo? Nie ma sprawy, zapraszam po ukończeniu - ale podejrzewam, że tego efektu to jeszcze za rok nie będzie mimo zamieszkania. Nie wszystko od razu. Choć Brna akurat już mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 22.02.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Robercie dzieki za wizualizacje , podoba sieMyslales moze zeby uzyc bambus albo jakas dluga trawe zamiast drzewek za fotelami?Mozesz wkleic prosze jeszcze koncepcje minimalistyczna ktora nie przeszla:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Robert odważne wnętrza, jak zresztą cały dom. Kurzem na książkach się nie martwcie - u mnie wszystkie książki odkryte i po prostu od czasu do czasu specjalną miotełką Pronto odkurzam i po sprawie. A do książek stale sięgamy więc nawet nie są pięknie poukładane . Mnie też trochę zwisy przy świetliku nie pasują, osobiście dałabym tam raczej coś mocowanego blisko ściany. Ale to ja, Wy macie inne oczekiwania i gusty. Zaciekawiły mnie deseczki na suficie. Czy oprócz zdobienia spełniają jeszcze jakąś inną rolę? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.02.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 gdytom, w donicy zagoszczą beniaminy i inne drzewka, które teraz mamy. Zresztą - to zupełnie nie moja działka A wizualizacje były już w dzienniku: http://rsplus.pl/pub/forum/nasz%20dom/20120304/sn0001.jpg adk - drewniane deseczki: - zasłaniają górne ramy okien i to co nad nimi do stropu - rozpraszają fale dźwiękowe w strefie tv i słuchania muzyki - schowają pewnie rozproszone oświetlenie - i jak to drewno - pięknie pachną - chciałbym to zrobić też z jesionu, z którego będą stopnie schodów. I czy w moich projektach pojawia się coś przypadkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.02.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 I czy w moich projektach pojawia się coś przypadkowo? Zupełnie zupełnie nic . Tak podejrzewałam, że te deseczki to do"czegoś muszą służyć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 22.02.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Robercie myslalem ze moze masz jeszcze inne wizualizacje niz te z poczatku dziennika.wersja ' klubowa' z aprobata małżonki jest chyba lepsza wg mnie. Ma to cos w sobie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 22.02.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Czas pójść na pięterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.02.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 (edytowane) Gdytom - mam ich wiele, ale nie zamierzam ich tu pokazywać. Niektóre pomysły pewnie się rozwiną przy okazji innych projektów. Edytowane 22 Lutego 2013 przez robert skitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.02.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Czas pójść na pięterko ech, a masz na pożarcie: niewielka zmiana na górze: http://rsplus.pl/pub/forum/nasz%20dom/wiz%20nowe/s0013.jpg więcej na razie nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 22.02.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Wiesz, że uwielbiam takie klimaty Czerń okien pięknie komponuje się z bielą we wnętrzach. Nasza czerń Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.02.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Wiem, wiem, uzależniona od bieli. Wieczna panna młoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 23.02.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Robert, a co się stało ze zdjęciami? Chciałem rzucić okiem na schody, ale plików nie widać.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 23.02.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 więcej na razie nie będzie... ... I dobrze daj nam ochlonac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 23.02.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 znaczy, że co? oglądanie grodzi detoksem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.02.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Piękne! Bliskie memu sercu .... Dół i góra, są jak dwa, zupełnie różne charaktery, ale oba z pazurem. Czuję niedosyt, grzecznie zaczekam... Mniami.... Edytowane 24 Lutego 2013 przez Katti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 24.02.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Dół i góra różnią się w środku tak samo, jak są rozróżnione na zewnątrz. Ciemny parter i biała góra, Więc chyba konsekwentnie. Czy już naciągane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.02.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Naciągane? Skąd ten pomysł ! Na dom patrzy się kompleksowo, bo niektóre decyzje są kontynuacją tych wcześniejszych Tobie tego nikt nie musi przypominać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 25.02.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witam !Przeczytałem dziennik . Zainteresował mnie tytuł dziennika i wcale nie żałuje spędzonego przy nim czasu.Więcej takich profesjonalistów na forum "bezcenne".Pomysł na wystrój wnętrza zmienił się jak widać w miarę upływu czasu jak dla mnie jest o wiele ciekawszy i taki cieplejszy to chyba dodanie drewnianych dodatków spowodowało taką przemianę.Podglądam i czekam na więcej fotek z realizacji jak chyba wszyscy w twoim dzienniku,mój będzie za niedługo.Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 25.02.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witaj Piotrze, Cieszę się, że dziennik nie nudzi Jak się ma za dużo czasu przez rozciągnięcie budowy, to jest czas by te wnętrza wciąż dopracowywać. Teraz już na pewno wiele się nie zmienią. Zakładaj dziennik i na razie pochwal się projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts