robert skitek 25.02.2013 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) Właśnie rozpracowuję drzwi wewnętrzne. Przy dobrych rabatach, jakie jestem w stanie uzyskać, koszt 5 kompletów drzwi lakierowanych np interdoora wychodzi mnie tylko odrobinkę taniej niż drzwi bez widocznej ościeżnicy - szczególnie jeśli zdecyduję się na wariant bez montażu i wezmę pod uwagę zwrot różnicy VATu przez US. Oczywiście wtedy biorę pod uwagę skrzydła surowe do własnego wykończenia poprzez malowanie - tak jak ściana. A o taki efekt najbardziej mi chodzi. Nigdzie drzwi nie są u nas widoczne z jakiegoś ważnego miejsca, zwykle są w wąskich korytarzach - więc to rozwiązanie idealne. Na razie mam wycenę z Piu Design - niestety od nowego roku podnieśli ceny na skrzydła. Czekam jeszcze na ostateczną wycenę z Leon - model SARA. Tego to chyba nikt nie znał? No to podrzucam http://www.leon.info.pl/pics/_produkty/sara_6.jpg Włoskie modele wychodzą jednak dwa razy drożej od polskiej produkcji. Edytowane 25 Lutego 2013 przez robert skitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 25.02.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Popatrzyłem i jak zwykle bardzo mi się podoba . Deseczki na suficie genialne , sposób i dobór umieszczenia lamp przy świetliku świetne. Akurat bym tego nie zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 obejrzałam schody w zasadzie miałam pomysł podobny, choć nie taki sam. Ja mam 1. dwuteownik (kształt mi się podobał) 2. ażur (a ty chyba będziesz miał zakryte) Mocowanie stopni mam na takiej "koronce", sąsiad mi pospawał "schodki" i przyspawał do dwuteowników, ja chciałam, żeby mocowanie było właśnie ozdobne a nie niewidoczne... no i mam zabiegowe. czyli podobieństw niewiele poza jednym - sama je wymysliłam i wyliczyłam. No i moje kosztowały poniżej 5000 Teraz czekam na twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 25.02.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dzięki dr_au. Będę ciułał te aprobaty dla lamp nad stołem. Budujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.02.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dziękuję za przedstawienie Leona Ciekawe, czy któraś z jego dziewczyn ma odpowiedni dla mnie wzrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 25.02.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Z tego co wiem to do 300 cm bez problemu. Na dniach powinniśmy mieć katalogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 25.02.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 O bardzo ciekawa jestem jaka jest cena. Ostatnio robiłam dla klientów bezościeżnicowe 300 cm z pochwytem biała satyna u stolarza za 8.500-. U siebie też takie planuje na szczęscie potrzebna mi jest tylko jedna sztuka. Piętro wygląda rewelacyjnie. Ja też z tych w bieli zakochanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 25.02.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dzięki Demonie, na razie mam ceny na skrzydła 202 i 220cm. Obiecująco to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.02.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Uwielbiam białe wnętrza, ale to co zobaczyłam na dole ... magia. Klimat, zapach, przytulność pomimo ciemnych barw, surowego sufitu ... czułabym się tam jak ... W DOMU. Dla mnie prawdziwe piękno, przy tym proste i nie przekombinowane. Chciałam nie cukrzyć, ale się nie da . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 26.02.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Robercie jaki napęd planujesz w żaluzjach? Które kasety z Aluprof wybrałeś? Wyszły drożej czy taniej niż systemowe SELT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.02.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 tomekwa,napęd elektryczny, sterowanie wyłącznikami (przynajmniej na razie taką mam wycenę, a ten etap nie pozwala już na szaleństwa)Kasety dobrał wykonawca sam - wycenę mam na wszystko razem, więc nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.02.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Uwielbiam białe wnętrza, ale to co zobaczyłam na dole ... magia. Klimat, zapach, przytulność pomimo ciemnych barw, surowego sufitu ... czułabym się tam jak ... W DOMU. Dla mnie prawdziwe piękno, przy tym proste i nie przekombinowane. Chciałam nie cukrzyć, ale się nie da . Bardzo mi miło, bardzo dziękuję! No to proszę, potrafię jednak projektować przytulne i klimatyczne wnętrza. Jak nic, meteorolog ze mnie po trochu. Jak ktoś jeszcze dołoży, że ono ma duszę, to padnę na miejscu! A potem się przebranżowię na księdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 26.02.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Robercie jakbyś podpytał o zastosowany model tych kaset to wdzięczny będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 26.02.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Gdzie jest Fomicz? Chyba się za szybko przyzwyczajam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.02.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Gdzie jest Fomicz? Chyba się za szybko przyzwyczajam O to samo pytałam Myślę, że kwestią czasu jest też nowy nick Roberta - proboszcz Skitek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.02.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Robercie jakbyś podpytał o zastosowany model tych kaset to wdzięczny będę ok, może w najbliższych tygodniach będą zakładać resztę kaset na dole, to dopytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.02.2013 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 O to samo pytałam Myślę, że kwestią czasu jest też nowy nick Roberta - proboszcz Skitek? Jednak nie ma szans z moim światopoglądem . No i nie do pomyślenia jest celibat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.02.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 I jak tu takiemu komplementy prawić ???? No to ja nie będę . Ale podoba się mi to co pokazałeś. A co do odwiertów pod PC - szkoda, że do wągla się nie dokopałeś, założyłbyś spółkę węglową i jeszcze byś zarobił na tej budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.02.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dzięki. A węgla nie szukam. Przecież kotła na niego miał nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.02.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 I jak tu takiemu komplementy prawić ???? No to ja nie będę . Ale podoba się mi to co pokazałeś. A co do odwiertów pod PC - szkoda, że do wągla się nie dokopałeś, założyłbyś spółkę węglową i jeszcze byś zarobił na tej budowie . Prawda? To ja już wracam do ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts