robert skitek 04.03.2013 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 (edytowane) Demon, M. będzie miał swoją łazienkę. Na razie wspólnie z pracownią... To mały zgrzyt - muszę wprowadzić surowe zasady korzystania . Jest już zaprojektowana, ale wszystkie mamy by padły Więc będzie pokazana dopiero po realizacji. Dzięki Lullaby. Ty to i tak wszystko znasz zawczasu Edytowane 4 Marca 2013 przez robert skitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.03.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 05.03.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Robert, znowu dałeś do myślenia . Muszę się zastanowić czy nie zainstalować takiej podręcznej (niefortunne słowo) toalety w garderobie koło sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.03.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Robert bardzo biało. No i z łazienką to tak, bardzo odważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.03.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Zapowiadałem, że u góry króluje biel. A odważniejszym wydaje mi się otwarcie sypialni niż jej połączenie z łazienką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.03.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 A odważniejszym wydaje mi się otwarcie sypialni niż jej połączenie z łazienką... Eeee tam, ja mam teraz "otwartą sypialnię" i to bardziej niż Ty w swoim projekcie . Wynieśliśmy się z naszej malutkiej sypialni, bo dzieciakom (3) było już ciasno w jednym pokoju. I teraz mamy sypialnię w załomie "salonu" (salon celowo w cudzysłowiu bo do tego miana mu daleko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.03.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Ja nie mówię o rozwiązaniach tymczasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.03.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Nie no my wmawialiśmy znajomym jakiś czas temu że to tak specjalnie . Ale jednak połączenia sypialni z łazienką nie zaryzykowałabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.03.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Wszystkich poruszył niezamykany wc, a mnie np wanna/prysznic na takiej otwartej powierzchni. Nie wyobrażam sobie nie mieć w takich miejscach temp przynajmniej o 3-4 st wyższej ... gdzie wychodzę mokra, naga i "rześkie powietrze hula mi po plecach" w zimie brrrrrrrr. Ale ja zmarzluch jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.03.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Wszystkich poruszył niezamykany wc, a mnie np wanna/prysznic na takiej otwartej powierzchni. Nie wyobrażam sobie nie mieć w takich miejscach temp przynajmniej o 3-4 st wyższej ... gdzie wychodzę mokra, naga i "rześkie powietrze hula mi po plecach" w zimie brrrrrrrr. Ale ja zmarzluch jestem No fakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirasp 06.03.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam serdecznie wszystkich Tak sobie dzisiaj przeglądam i proszę http://www.interia.tv/wideo-mieszkaniec-krakowa-i-jego-niesamowity-dom,vId,1075628 pięknie zaprojektowany dom gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.03.2013 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Bardzo dziękuję. Już dawno go tu wrzucałem. Ale z oryginalnym tytułem. Co do tytułu: - interia w jeden dzień mnie przeprowadziła i ustanowiła bardzo majętnym człowiekiem. Ot siła bezmyślnych mediów. Ciekaw jestem kiedy mi skarbówka zadzwoni i zapyta o luksusy w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.03.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Tofee, jakby mi miał umknąć taki szczegół? W podłodze samej łazienki jest druga warstwa kapilar (znacznie bliżej powierzchni) na osobnym obwodzie. Zadaniem jej jest szybkie podgrzanie tej strefy na czas tylko z niej korzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Widzisz, fajnie, ale czasem ma się.... hm niedyspozycje żołądkowe i cały dom będzie o tym wiedział. Łącznie z kolegami syna.... dziecko rośnie szybko, oj jak szybko, nie chce iść wcześnie spać wieczorem, a tu zero intymności... A jak się ma małe dziecko, to trzeba mieć dzwi i to z kluczem, bo inaczej czasem trzeba odpowiadać na krępujące pytania i tłumaczyć widoki zupełnie nieodpowiednie dla wieku pytającego, że się tak eufemistycznie wyrażę... Fantazja ułańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.03.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Bardzo Ci dziękuje za Twoje troski. Robimy to z pełną odpowiedzialnością. I w razie czego jest furtka na jej (sypialni) domknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 06.03.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A mnie się szalenie podoba. Zgodnie z podejrzeniami łazienka wzbudza największe emocje, a już toaleta Ale cóż, wszystko, co odstaje od przyjętego stereotypu, jest krytykowane. A potęga telewizji ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.03.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Przestańcie już . My nie mamy z tym problemów. Nikt Wam nie każe iść w nasze ślady. Mamy tymczasowe stopnie. Teść z Krzyśkiem się postarali i... wygląda to bardzo dobrze. Nie wiem czy nie lepiej od projektowanych Teść designer! http://rsplus.pl/pub/forum/nasz%20dom/20130227/DSC_0190%20copy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 06.03.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Każdy kieruje się własnym doświadczeniem i posiada sobie właściwe nawyki. Widocznie Roberta i jego Rodziny są właśnie takie. W przeciwnym razie, jako architekt, na pewno zaprojektowałby sobie osiem par drzwi na tej przestrzeni, w tym jedne do wydzielonego pokoju depilacji Robert, wielki plus za oryginalność! Elfir, polecam laser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.03.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 weszłam, pooglądałam, wzdychnęłam, szczena mi opadła i nie mam siły jej podnieść....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 06.03.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witaj, zbieraj ją szybko! Żeby Ci tak nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts