Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

architekta dom z prześwitem - komentarze

Recommended Posts

Demon, M. będzie miał swoją łazienkę. Na razie wspólnie z pracownią... To mały zgrzyt - muszę wprowadzić surowe zasady korzystania :). Jest już zaprojektowana, ale wszystkie mamy by padły :lol2: Więc będzie pokazana dopiero po realizacji.

Dzięki Lullaby. Ty to i tak wszystko znasz zawczasu :)

Edytowane przez robert skitek

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A odważniejszym wydaje mi się otwarcie sypialni niż jej połączenie z łazienką...

Eeee tam, ja mam teraz "otwartą sypialnię" i to bardziej niż Ty w swoim projekcie ;). Wynieśliśmy się z naszej malutkiej sypialni, bo dzieciakom (3) było już ciasno w jednym pokoju. I teraz mamy sypialnię w załomie "salonu" (salon celowo w cudzysłowiu bo do tego miana mu daleko).

Wszystkich poruszył niezamykany wc, a mnie np wanna/prysznic na takiej otwartej powierzchni. Nie wyobrażam sobie nie mieć w takich miejscach temp przynajmniej o 3-4 st wyższej ... gdzie wychodzę mokra, naga i "rześkie powietrze hula mi po plecach" w zimie brrrrrrrr. Ale ja zmarzluch jestem ;)

Wszystkich poruszył niezamykany wc, a mnie np wanna/prysznic na takiej otwartej powierzchni. Nie wyobrażam sobie nie mieć w takich miejscach temp przynajmniej o 3-4 st wyższej ... gdzie wychodzę mokra, naga i "rześkie powietrze hula mi po plecach" w zimie brrrrrrrr. Ale ja zmarzluch jestem ;)

No fakt!

Widzisz, fajnie, ale czasem ma się.... hm niedyspozycje żołądkowe i cały dom będzie o tym wiedział. Łącznie z kolegami syna.... dziecko rośnie szybko, oj jak szybko, nie chce iść wcześnie spać wieczorem, a tu zero intymności... A jak się ma małe dziecko, to trzeba mieć dzwi i to z kluczem, bo inaczej czasem trzeba odpowiadać na krępujące pytania i tłumaczyć widoki zupełnie nieodpowiednie dla wieku pytającego, że się tak eufemistycznie wyrażę...

Fantazja ułańska ;)

Przestańcie już . My nie mamy z tym problemów. Nikt Wam nie każe iść w nasze ślady.

Mamy tymczasowe stopnie. Teść z Krzyśkiem się postarali i... wygląda to bardzo dobrze. Nie wiem czy nie lepiej od projektowanych :) Teść designer!

http://rsplus.pl/pub/forum/nasz%20dom/20130227/DSC_0190%20copy.jpg

Każdy kieruje się własnym doświadczeniem i posiada sobie właściwe nawyki. Widocznie Roberta i jego Rodziny są właśnie takie. W przeciwnym razie, jako architekt, na pewno zaprojektowałby sobie osiem par drzwi na tej przestrzeni, w tym jedne do wydzielonego pokoju depilacji :D

Robert, wielki plus za oryginalność!

Elfir, polecam laser ;)