2112wojtek 14.03.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No ale nie "odtemajmy od biegatu". Wspominałeś coś o basenie.Zdradź jakieś szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 14.03.2013 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Basenie? U mnie? E nieeee.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 15.03.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 jeszcze z ciekawych psikusów: u nas w WC dla gości w drzwiach zamontowane zostanie lustro weneckie: goście z pozycji siedzącej podziwiać będą mogli innych gości wchodzących do domu bo wucecik jest en face do wiatrołapu A wiemy, że wchodząć do kogoś do mieszkania/domu jeśli jest takie lustro na wejściu to bardzo chętnie wszyscy się w nim przeglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.03.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 jeszcze z ciekawych psikusów: u nas w WC dla gości w drzwiach zamontowane zostanie lustro weneckie: goście z pozycji siedzącej podziwiać będą mogli innych gości wchodzących do domu bo wucecik jest en face do wiatrołapu A wiemy, że wchodząć do kogoś do mieszkania/domu jeśli jest takie lustro na wejściu to bardzo chętnie wszyscy się w nim przeglądają Pomysł zabawny, co jednak mocno ryzykowny. Lustro weneckie działa wówczas jedynie kiedy "niewidoczny" obserwator siedzi w ciemnym pomieszczeniu a obserwowany w dobrze oświetlonym. Jeśli sytuacja się odwróci , to podglądacz będzie doskonale widziany. Niech no tylko zapomni taki delikwent wyłączyć światło w w.c., to zrobi innym niezły pokaz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 15.03.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 W jakiejś restauracji widziałem 'szklane kabiny', które były przezroczyste do czasu zamknięcia drzwi na zamek, wtedy szkło robiło się matowe. Nawet nie wyobrażacie sobie jak ludzie są zagubieni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 15.03.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 (edytowane) Pomysł zabawny, co jednak mocno ryzykowny. Lustro weneckie działa wówczas jedynie kiedy "niewidoczny" obserwator siedzi w ciemnym pomieszczeniu a obserwowany w dobrze oświetlonym. Jeśli sytuacja się odwróci , to podglądacz będzie doskonale widziany. Niech no tylko zapomni taki delikwent wyłączyć światło w w.c., to zrobi innym niezły pokaz . Myślę, że nie każdy o tym wie a chętnie zaświeci sobie światło podczas korzystania. I to niby ja mam dziwne pomysły? Tak swoją drogą, to bardzo nie lubię takiego sytuowania wc. Na wprost wejścia, na pierwszy ogląd. Wiem, lustro... Ale czasem ktoś nie domknie drzwi, czasem ktoś wyjdzie dopinając jeszcze rozporek... brrr Edytowane 15 Marca 2013 przez robert skitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 15.03.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 W jakiejś restauracji widziałem 'szklane kabiny', które były przezroczyste do czasu zamknięcia drzwi na zamek, wtedy szkło robiło się matowe. Nawet nie wyobrażacie sobie jak ludzie są zagubieni! Dobry sposób na mniejsze zużycie i rzadsze sprzątanie. Wyobrażam sobie ile osób rezygnuje ze skorzystania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.03.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 W jakiejś restauracji widziałem 'szklane kabiny', które były przezroczyste do czasu zamknięcia drzwi na zamek, wtedy szkło robiło się matowe. Nawet nie wyobrażacie sobie jak ludzie są zagubieni! Znacznie gorzej będzie, kiedy siądzie zasilanie a z oszczędności inwestor nie zamontuje UPS-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 15.03.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Tak swoją drogą, to bardzo nie lubię takiego sytuowania wc. Na wprost wejścia, na pierwszy ogląd. Wiem, lustro... Ale czasem ktoś nie domknie drzwi, czasem ktoś wyjdzie dopinając jeszcze rozporek... brrr My wybraliśmy mniejsze zło albo wejście na wprost salonu albo wejście na wprost wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 15.03.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Nie przekonałeś mnie. To wszak indywidualnie przygotowany projekt. Ale wiesz, co robisz, mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 15.03.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 W jakiejś restauracji widziałem 'szklane kabiny', które były przezroczyste do czasu zamknięcia drzwi na zamek, wtedy szkło robiło się matowe. Nawet nie wyobrażacie sobie jak ludzie są zagubieni! W Łodzi był kiedyś bar z toaletą na piętrze, a na podłodze były jakieś takie lustra. Korzystałem tam z pisuaru... P.S. a wyjście z toalety na salon też tępiłem w każdej wersji. Ostatecznie nie wiem czy się uda zupełnie schować, ale mam taki wariant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.03.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No dobrze, ponieważ atmosfera zelżała a było zastanawianie się nad rozprzestrzenianiem nietypowych rozwiązań, więc wam napiszę wyniki mojej ankiety Od razu zaznaczam, że nie było to badanie reprezentatywne, bo przeprowadzone na grupie 30 osób, do tego pracowników szpitala, więc lekko skrzywionych zawodowo no i w atmosferze przerwy śniadaniowej co niewątpliwie wpływa na samopoczucie i lekkość wypowiedzi Ale za to anonimowo. Badanie dotyczyło łazienki Roberta a właściwie tylko jej aspektu funkcjonalnego, gdyż nie pokazywałam zdjęć. Zostało przeprowadzone na 10 panach i 20 paniach w r różnym wieku, średniej nie chce mi się liczyć, zakres 25-55 lat. Wyniki w części dotyczącej wanny - 9/10 panów zachwyconych. dziesiąty również "za" ale ze wskazaniem na obojętny. W części dotyczącej toalety 2 panów na nie, 8 obojętnie a 2 na tak, w uzasadnieniu "łatwiej będzie dojść o balkoniku" i "przy przeroście prostaty jak znalazł". Teraz panie. Łazienka: 2 panie zdecydowanie na tak, 6 na obojętnie i 12 na nie. Te panie na tak były w wieku 27-30 lat i bezdzietne. Te obojętne w szerokim zakresie wieku ale w tym 2 panienki mieszkające same. Te na nie - jedna panna, reszta w mężata i z zadowalającą liczbą dzieci. Przyczyny na tak - "ciekawe rozwiązanie" ""fajnie w związku", przyczyny na nie "wanna to jedyne miejsce, gdzie mam święty spokój" "mam już wystarczającą liczbę dzieci". Toaleta o dziwo w większości (18/20) obojętna.. Dwie podniosły "zapach chloru w sypialni". Wniosek: pomysł zdecydowanie bardziej podoba się panom i paniom w okresie hmmm prokreacyjnym. Za niejaką frywolność moich współpracowników nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 15.03.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No proszę, i badań mój projekt się doczekał Dzięki! Potwierdzają też one wypowiedzi na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 15.03.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No dobrze, ponieważ atmosfera zelżała Opis momentami mnie rozbawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 15.03.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Nie przekonałeś mnie. To wszak indywidualnie przygotowany projekt. Ale wiesz, co robisz, mam nadzieję. Na szczęście wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 15.03.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Hahaha.. "chlor w sypialni" Jakby Robert miał tam obok basen, to tez by miał chlor w sypialni A tak na marginesie, to wyniki badań w miarę przewidywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 15.03.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jesteś lepsza niż CBOS No dobrze, ponieważ atmosfera zelżała a było zastanawianie się nad rozprzestrzenianiem nietypowych rozwiązań, więc wam napiszę wyniki mojej ankiety Od razu zaznaczam, że nie było to badanie reprezentatywne, bo przeprowadzone na grupie 30 osób, do tego pracowników szpitala, więc lekko skrzywionych zawodowo no i w atmosferze przerwy śniadaniowej co niewątpliwie wpływa na samopoczucie i lekkość wypowiedzi Ale za to anonimowo. Badanie dotyczyło łazienki Roberta a właściwie tylko jej aspektu funkcjonalnego, gdyż nie pokazywałam zdjęć. Zostało przeprowadzone na 10 panach i 20 paniach w r różnym wieku, średniej nie chce mi się liczyć, zakres 25-55 lat. Wyniki w części dotyczącej wanny - 9/10 panów zachwyconych. dziesiąty również "za" ale ze wskazaniem na obojętny. W części dotyczącej toalety 2 panów na nie, 8 obojętnie a 2 na tak, w uzasadnieniu "łatwiej będzie dojść o balkoniku" i "przy przeroście prostaty jak znalazł". Teraz panie. Łazienka: 2 panie zdecydowanie na tak, 6 na obojętnie i 12 na nie. Te panie na tak były w wieku 27-30 lat i bezdzietne. Te obojętne w szerokim zakresie wieku ale w tym 2 panienki mieszkające same. Te na nie - jedna panna, reszta w mężata i z zadowalającą liczbą dzieci. Przyczyny na tak - "ciekawe rozwiązanie" ""fajnie w związku", przyczyny na nie "wanna to jedyne miejsce, gdzie mam święty spokój" "mam już wystarczającą liczbę dzieci". Toaleta o dziwo w większości (18/20) obojętna.. Dwie podniosły "zapach chloru w sypialni". Wniosek: pomysł zdecydowanie bardziej podoba się panom i paniom w okresie hmmm prokreacyjnym. Za niejaką frywolność moich współpracowników nie odpowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 17.03.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Robert, fajnie, że pompa nareszcie ruszyła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 17.03.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Też sie bardzo cieszę. Na razie chodzi nonstop. Nie wszystko jeszcze z nią skończone, trzeba dokończyć izolować przewody i dołożyć mate kapilarną w garażu. No ale wygrzewanie wylewki ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.03.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam Przejrzałem dziennik i pobieżnie komenty oraz flm jestem pod dużym wrażeniem musze sprzedać linki córce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts