Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

architekta dom z prześwitem - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dawno nie zaglądałam i jak dziś zobaczyłam posadzki i szkło to poczułam lekką zazdrość (ale taką pozytywną ;-) ) Bardzo ale to bardzo "po mojemu" . Marzę że może kiedyś zamieszkam w takim domu :cool:. No ale na razie jak jest tak jest . Może kiedyś się uda jak w końcu osiądziemy na stałe w jakimś miejscu . A wtedy życzyła bym sobie takie architekta jak Ty . Tzn żeby miał takie wizje i umiał je realizować bo na dzień dzisiejszy wiem że w twoim domu (tzn takim jak twój ;-) ) mogła bym zamieszkać od razu :p. Gratuluje i z niecierpliwością czekam końca prac .

Witaj Robercie,

Mam trochę doświadczenia z farbami Keim, to są farby mineralne, spoiwo na bazie szkła wodno-potasowego. Będziemy ich używać wewnątrz domu (i być może na zewnątrz), ponieważ mąż jest ich fanem. To są farby "oddychające". Tutaj znajdziesz szczegółowe opisy:

http://www.keim.com.pl/keim/farby-do-wnetrz.html

Wysyłka przebiega bardzo profesjonalnie.

(Żeby nie było - jestem użytkownikiem tych farb, nie handlowcem, to są moje prywatne opinie ;)

W razie czego pytaj :)

Pozdrawiam

dzięki hesperius,

znam ich właściwości fizyczne, mój kolega pracuje w KEIMie, bardziej chodziło mi o praktyczne stosowanie.

Czarne nie przeszły testów "palcowania". Ostatecznie wszędzie oprócz "mokrych" pomieszczeń dajemy KEIM Optil.

W "mokrych" i tam, gdzie czerń będzie TEKNOS superlateksi. Farby już zakupione.

pozdrawiam