robert skitek 20.08.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam! Dużo Was tu jeszcze w ukryciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.08.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam! Dużo Was tu jeszcze w ukryciu? Po awatarze wygląda ze duzo:lol2:A JAKIE SEXOWNE TE PODGLĄDACZKI:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 21.08.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dawno nie zaglądałam i jak dziś zobaczyłam posadzki i szkło to poczułam lekką zazdrość (ale taką pozytywną ) Bardzo ale to bardzo "po mojemu" . Marzę że może kiedyś zamieszkam w takim domu . No ale na razie jak jest tak jest . Może kiedyś się uda jak w końcu osiądziemy na stałe w jakimś miejscu . A wtedy życzyła bym sobie takie architekta jak Ty . Tzn żeby miał takie wizje i umiał je realizować bo na dzień dzisiejszy wiem że w twoim domu (tzn takim jak twój ) mogła bym zamieszkać od razu . Gratuluje i z niecierpliwością czekam końca prac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.08.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witaj kanka9. Bardzo mi miło, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.08.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dawno mnie u Ciebie nie było, a tu TAKIE podłogi świetne. Stawiaj meble daleko od okien Świetne też sufity, okna i schody. Nie mogę się doczekać kiedy dostaną stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.08.2013 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 21.08.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Podglądam od samego początku, Podłogi rewelacja, zaliczyłam opad szczęki Zresztą całokształt powala na kolana. Pozdrawiam i nie mogę doczekać się końcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.08.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witaj cormac, dzięki.Do definitywnego końca niestety jeszcze bardzo daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzikun. 23.08.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Jeszcze ja w ukryciu siedzę i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.08.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 i ja;)bossssssssssssssssssko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 26.08.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Robert, bosko! Domek będzie dopieszczony, jak należy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Brutalistyczny urok warstw stropowych jest zachwycający!!! Chyba tylko siatkę bym wycięła i tak zostawiła:yes:. A do stropów tylko sobie powzdycham:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.08.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Dzikun. i amglad1, cieszę się, że tu jesteście Katti, na dopieszczanie brakuje funduszy... ale staram się. rasia, siatki nie obetnę. bo musiałbym ściągnąć szkło i od nowa zawieszać, zresztą mi i z siatką się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 26.08.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Witaj Robercie, Mam trochę doświadczenia z farbami Keim, to są farby mineralne, spoiwo na bazie szkła wodno-potasowego. Będziemy ich używać wewnątrz domu (i być może na zewnątrz), ponieważ mąż jest ich fanem. To są farby "oddychające". Tutaj znajdziesz szczegółowe opisy: http://www.keim.com.pl/keim/farby-do-wnetrz.html Wysyłka przebiega bardzo profesjonalnie. (Żeby nie było - jestem użytkownikiem tych farb, nie handlowcem, to są moje prywatne opinie W razie czego pytaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.08.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 dzięki hesperius,znam ich właściwości fizyczne, mój kolega pracuje w KEIMie, bardziej chodziło mi o praktyczne stosowanie. Czarne nie przeszły testów "palcowania". Ostatecznie wszędzie oprócz "mokrych" pomieszczeń dajemy KEIM Optil.W "mokrych" i tam, gdzie czerń będzie TEKNOS superlateksi. Farby już zakupione. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2013 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam! Dużo Was tu jeszcze w ukryciu? dawno nie zaglądałem, ale zdążyłem zagłosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.08.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Wielkie dzięki, za tą stopkę również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.08.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 I ode mnie poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.08.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.08.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Od nas również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts