Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

architekta dom z prześwitem - komentarze

Recommended Posts

Witam.Robert Twój Dom to mistrzostwo, 100% moje klimaty:) Jeden z niewielu dzienników budowy do których zaglądam z niecierpliwością sprawdzając czy pojawiły się nowe wpisy:). Pozdrawiam

Oczywiście głos również oddany na Edukację.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oczywiście głos również oddany na Edukację.

E tam "buda". Poprawił po pijanym Frankensteinie to i plus za odwagę, bo nieudana operacja groziła śmiercią lub kalectwem a na żaden sukces się nie zanosiło.

Ale, że też nikt tej "kładki cud urody" nie wspomniał ? Ślepiśta , czy cuś ?

A ktoś, kiedyś powiedział, że wielkość twórcy odzwierciedla się najlepiej w małych rzeczach. Kto to, kurcze, powiedział?

BTW! Czy struktura na Zielonej Osi ma jakąś szansę realizacji ?

Wojtku, skąd wiesz? :D Po bardzo kiepskim wykonawcy byliśmy pewni, że projekt zostanie w cieniu. A tu potem ta niespodziewana nominacja i nagroda... Trzeba było szybko fotografa prosić, bo wcześniej nawet nie planowałem porządnej sesji...

A za opinię o mostkach pięknie dziękuję.

"Zielona oś" jest przez miasto traktowana jakby jej nie było, a projekt powstał w ramach społecznej akcji o jej przypomnieniu i mieszkańcom, i decydentom.

Niestety pies z kulawą nogą się tym nie zainteresował - tzn zagospodarowaniem samej osi, nie mówiąc już o naszej propozycji. Taki projekt do szuflady.

ośmielam się zaznaczyć że słowo' zazdraszczam' poznałam w 1987 roku od mojej koleżanki na obozie adaptacyjnym przed studiami , ona znała je od swojej małoletniej kuzynki . ja użyłam to słowo w sieci na pewno po roku 1997 ...o ile mnie pliki nie mylą :D

to tak na marginesie , a dom świetny !

Edytowane przez syberia

Robert, trzymam kciuki :)

„Zazdraszczam”, to bardzo optymistyczne słówko. Może ktoś kiedyś napisze słownik z takimi cudakami, które się nam przydarzają i potem mają swoje szczególne miejsce.

Mogę dołożyć „podmaślać”, ale myślę, że głosując na Twoje projekty wcale się nie podmaślaliśmy, bo są zwyczajnie dobre.

Robert, wkleję ten link także do wątku o domach, bo absolutnie zakochałam się w takiej ilości projektów tej pracowni, że ściąganie zdjęć zajęłoby mi za dużo czasu.

http://luigirosselli.com/projects/

Tu wklejam, bo w jednym z pierwszych projektów zobaczyłam stopnie schodów i wyobraźnia podpowiada mi, że Ty myślisz o podobnych :)