3dan 29.08.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam.Robert Twój Dom to mistrzostwo, 100% moje klimaty:) Jeden z niewielu dzienników budowy do których zaglądam z niecierpliwością sprawdzając czy pojawiły się nowe wpisy:). PozdrawiamOczywiście głos również oddany na Edukację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 29.08.2013 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witaj na forum, no i u mnie . Dziękuję za dobre słowo o naszym domu i za oddany głos. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 30.08.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Glos oddalam na edukacje juz jakis czas temu dzisiaj przybylam zaszurac myslami... Bardzo mi sie u Ciebie podoba, Robert! Faktycznie jest bosko juz na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 30.08.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Oczywiście głos również oddany na Edukację. E tam "buda". Poprawił po pijanym Frankensteinie to i plus za odwagę, bo nieudana operacja groziła śmiercią lub kalectwem a na żaden sukces się nie zanosiło. Ale, że też nikt tej "kładki cud urody" nie wspomniał ? Ślepiśta , czy cuś ? A ktoś, kiedyś powiedział, że wielkość twórcy odzwierciedla się najlepiej w małych rzeczach. Kto to, kurcze, powiedział? BTW! Czy struktura na Zielonej Osi ma jakąś szansę realizacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.08.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 ja głosowałam na kładkę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 No jak nikt, ja glosowalam i na edu i na mostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 30.08.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Wojtku, skąd wiesz? Po bardzo kiepskim wykonawcy byliśmy pewni, że projekt zostanie w cieniu. A tu potem ta niespodziewana nominacja i nagroda... Trzeba było szybko fotografa prosić, bo wcześniej nawet nie planowałem porządnej sesji... A za opinię o mostkach pięknie dziękuję. "Zielona oś" jest przez miasto traktowana jakby jej nie było, a projekt powstał w ramach społecznej akcji o jej przypomnieniu i mieszkańcom, i decydentom. Niestety pies z kulawą nogą się tym nie zainteresował - tzn zagospodarowaniem samej osi, nie mówiąc już o naszej propozycji. Taki projekt do szuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 30.08.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Katti, bardzo się cieszę A Tobie zazdraszczam elewacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 30.08.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) ośmielam się zaznaczyć że słowo' zazdraszczam' poznałam w 1987 roku od mojej koleżanki na obozie adaptacyjnym przed studiami , ona znała je od swojej małoletniej kuzynki . ja użyłam to słowo w sieci na pewno po roku 1997 ...o ile mnie pliki nie mylą to tak na marginesie , a dom świetny ! Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez syberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 02.09.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Dzięki, ja nie pamiętam historii poznania tego słowa, ale chyba nie wziąłem go z Twojego wpisu w bezkresnym internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 02.09.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Głosowanie zakończone. Bardzo dziękuję za Wasze wsparcie. Niestety tym razem się nie udało. Może żiri będzie łaskawsze wyniki: http://www.slaskie.pl/npp/?grupa=20&rok=2013&id_menu=15 nasze projekty razem na 10 i 11 miejscu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.09.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Robert, trzymam kciuki „Zazdraszczam”, to bardzo optymistyczne słówko. Może ktoś kiedyś napisze słownik z takimi cudakami, które się nam przydarzają i potem mają swoje szczególne miejsce. Mogę dołożyć „podmaślać”, ale myślę, że głosując na Twoje projekty wcale się nie podmaślaliśmy, bo są zwyczajnie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 03.09.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Dzięki, pestko. Nie macie żadnego interesu, żeby się "podmaślać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wekto 03.09.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ten widok... nie dziwie sie, ze specjalnie ostatnim dzisiejszym zdjeciem go zaakcentowales. Mozna siedziec czy stac i odleciec. Czym mniej bedzie wewnatrz rozpraszaczy tym lepiej. W sumie nic nie musi upiekszac wnetrza. Wystarczy ten widok. Pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaman 04.09.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 fajny projekt podoba mi się bardzo. Jakaż odmiana w zalewie sztampy i powtarzalności. Kibicuję.P.S> czy drzwi to PIU design? Ja właśnie szukam jakiś drzwi, ale zasadniczo w niższej półce cenowej, ciekawym jakie to drzwi i czy bardzo drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 04.09.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Wekto i Kubaman, witajcie. Dziękuję. Ja z tych, co upiększaczy nie potrzebują... O drzwiach pisałem dokładnie: to seria Sara firmy Leon. Skrzydła surowe, malowane razem ze ścianą. Nieco tańsze od PIU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaman 04.09.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 dzięki za info, zaraz sobie sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Robert, wkleję ten link także do wątku o domach, bo absolutnie zakochałam się w takiej ilości projektów tej pracowni, że ściąganie zdjęć zajęłoby mi za dużo czasu. http://luigirosselli.com/projects/ Tu wklejam, bo w jednym z pierwszych projektów zobaczyłam stopnie schodów i wyobraźnia podpowiada mi, że Ty myślisz o podobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.09.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 no kształt samego stopnia bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Tak właśnie myślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts