robert skitek 13.03.2014 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Drewno to jesion olejowany dwukrotnie. Masz rację, podobnie jak z mieszkaniem, mogę na sobie wypróbować wiele rzeczy. Choć na brak odwagi moich klientów nie narzekam zbytnio . Blat jest gotowy, zamontowana płyta, jutro może zlew. Edytowane 13 Marca 2014 przez robert skitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 14.03.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Robercie. Czy pod żywicę przygotowywałeś w jakiś specjalny sposób wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 14.03.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Nie, ale powiedziałem panom od wylewek, że na to przyjdzie żywica, więc musi być mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.03.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Czesc, pamietasz mnie jeszcze? Kilka chyba lat minelo! Ale widze, ze postepy zacne:) Trzymam kciuki za ostatnia prosta, bo wiem, jak jest trudna. Cudna realizacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.03.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Cześć! I wpadłam na Anulę w progu . Robert - jest coraz piękniej. To drewno wygląda bardzo dobrze na takim surowym suficie. Pomijając funkcje jakie dla niego przewidziałeś, sam wygląd usprawiedliwia jego obecność na suficie. Nie wiem czy pisałeś, co to za bateria kuchenna. Jestem na etapie wybierania, nie wiem na co się zdecydować. Blat kuchenny jednak mnie rozczarował trochę, jest taki gładziutki na zdjęciach, jakiś taki mało betonowy . Może to tylko takie ujęcia, albo kolor to sprawił, ale spodziewałam się większej surowości. Ale i tak się mi bardzo podoba na Twojej budowie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.03.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Czesc, pamietasz mnie jeszcze? Kilka chyba lat minelo! Ale widze, ze postepy zacne:) Trzymam kciuki za ostatnia prosta, bo wiem, jak jest trudna. Cudna realizacja! Cześć Anula! Jasne, nawet zaglądam czasem w Twój wątek czy czegoś nie napiszesz. Ale zwykle cisza. Napisz lepiej jak się sprawdzają te wszystkie rozwiązania po dłuższym czasie, czy jesteście zadowoleni? Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.03.2014 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 adk, dzięki, nam też to drewno jak najbardziej odpowiada, choć pewnie modernistów purystów może razić . Bateria Teka. Struktura blatu była naprawdę ok dopóki nie został pomalowany lakierem poliuretanowym - wtedy organoleptycznie zrobił się taki... plastikowy. Blaty kuchenne tak zabezpieczają, ale ponoć można by to zrobić trochę inaczej; teraz to my już nie mamy na to czasu, może za jakiś czas do tego wrócimy. A może za jakiś (raczej dłuższy) czas zmienimy go na prawdziwy beton, kto wie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 17.03.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Kolejny raz oglądałem Twoje życiwce na podłogach i ciągle jestem pod wrażeniem. Niestety szukałem jakiejś firmy ale większość zajmuje się oczywiście przemysłówką a ja w sumie będę miał 60-65 m. podłogi, na którą miałaby pójść żywica. Może ktoś przeglądający Twój dziennik lub komentarze jest w stanie polecić sprawdzoną firmę (mam 200 km do Warszawy, Gdańska, Poznania, Łodzi), gdyż zdaję sobie sprawę z tego, że wykonawca to więcej niż połowa sukcesu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Schody fantastyczne!!! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2014 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Robert, wiedziałam, że będą piękne, ALE... p o w a l i ł o mnie. CUDNE są No, i to co piszesz o cenie, kolejny plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 18.03.2014 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Dzięki! Też wiedziałem, że będzie dobrze, a jestem zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) Najlepsza rzecz jaka może spotkać projektanta – pomysł się sprawdził Edytowane 18 Marca 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.03.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Coś pięknego - schody to mistrzostwo świata. Nie wiem, czy już się witałam ale cichaczem podglądam od dawna nie mogłam dłużej milczeć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 18.03.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Cieszę się,że na coś się przydałam Piękny dom, fantastyczne schody, panele- mam w głowie cały czas w podobny sposób zacienić taras..nie wiem tylko jak to wykonać aby samo wisiało w powietrzu Blat- microbeton, mam podobne odczucia do Twoich, jest taki trochę w dotyku platikowy, brakuje mi również naturalnych dziureczek, gładkości, aczkolwiek cały czas się zastanawiam czy u siebie nie zrobię tego na obudowie kominka.ps. lampy nad blatem świetne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 18.03.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Pomysl schodów spodobał mi się juz na etapie pierwszych zdjęć. Wiedzialem, że finalnie będzie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 18.03.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Witaj Chloe, zapraszam częściej do komentarzy Pozdrawiam również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 18.03.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Honya, nie trzeba dawać poliuretanu poza blatem kuchennym i np prysznicem. Przed jego położeniem, efekt w dotyku był bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 18.03.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 tomekwa, dzięki.A próbowałeś dzwonić do Syntaja i powołać się na mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 19.03.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) tomekwa, dzięki. A próbowałeś dzwonić do Syntaja i powołać się na mnie? Tego nie próbowałem ale jeżeli to wychodzi od Ciebie to nie omieszkam spróbować. Robercie, od czego są te kominy wentylacyjne na Twoim dachu: http://rsplus.pl/pub/forum/nasz dom/20120414/DSC_0006 copy.jpg Edytowane 19 Marca 2014 przez tomekwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aasia_ 19.03.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ach, jak pięknie ... Proporcje schodów - IDEALNE - podziwiam, zazdraszczam i zawiszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts