onoa 19.03.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dechy obłędne !!!!!!!! Możesz napisać czym olejowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 19.03.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 witam, Chciałem jedynie napisać, że schody są kapitalne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.03.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ja podczytuję regularnie, ale nie mogłam dłużej milczeć patrząc na schody. Wyszły kapitalnie, wyglądają świetnie i tak prawdziwie, rewelacja!! Robert, czapka z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 19.03.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dechy obłędne !!!!!!!! Możesz napisać czym olejowane ? w dzienniku jest informacja na ten temat, ze zdjęciem, może warto tam zajrzeć, to tylko 7 stron schody wiadomo to jest w sumie niesamowite, jak fajne schody potrafią zrobić wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 19.03.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 w dzienniku jest informacja na ten temat, ze zdjęciem, może warto tam zajrzeć, to tylko 7 stron schody wiadomo to jest w sumie niesamowite, jak fajne schody potrafią zrobić wnętrze Dzięki . Idę szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.03.2014 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Robercie, od czego są te kominy wentylacyjne na Twoim dachu: http://rsplus.pl/pub/forum/nasz dom/20120414/DSC_0006 copy.jpg Wentylacja grawitacyjna garażu oraz wcześniej alternatywnie planowane wyrzutnie wentylacji mechanicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.03.2014 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Bardzo się cieszę, że podzielacie mój samozachwyt . Serdecznie witam nowych gości. Olejowane na razie dwukrotnie olejem woskującym Blanchon, kolor naturalny. Zdjęcie faktycznie wrzucałem wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 19.03.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 tomekwa, dzięki. A próbowałeś dzwonić do Syntaja i powołać się na mnie? Ja próbowałem rozmawiałem nawet z Twoim wykonawcą bo był pod ręką pani która odebrała tel. Mimo wszystko zawołali trochę dużo... Wiem że sprawdzona ekipa itd. ale kiedy rozbieżności są od 140zł/m2 (lokalny wykonawca raczej kiepsko znany) przez 190zł/m2 (lokalny wykonawca z dużym doświadczeniem i wieloma realizacjami na miejscu) do 250zł/m2 (Pan Rafał jeśli pamiętam imię) to jest nad czym główkować Niestety jedynie Ci ostatni wydają się rzeczywiście kumać temat technicznie i potrafili dokładnie wytłumaczyć mi co, jak i dlaczego no i wiem po Twoich posadzkach Robert że są godni zaufania.. Gdyby nie ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 19.03.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 ps. schody świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.03.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Schody prezentują się fajnie - drewniane stopnie wyglądają bardzo porządnie Dlaczego nie chciałeś malować poręczy proszkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.03.2014 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Bo musiały być pospawane na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 20.03.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Robert dzięki za info. Ja próbowałem I jaka zapadła decyzja? Dasz znać u siebie kto wygrał casting ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 20.03.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Jak zobaczyłam te pocięte pod skos bloki drewna, co mają być schodami, to wiedziałam że będzie cudnie, tylko nie bardzo potrafiłam sobie uzmysłowić jak to zamocujesz,... i już wtedy zazdrościłam Ci super pomysłu!! PROSTO- i bardzo bardzo ciekawie! drewno z czasem bardziej Ci się rozejdzie, ale to lubisz, więc będzie OK, pozatym każdy stopień będzie INNY..., prawie jak moje ściany, dobrze że masz jesiona-- to nie będzie za bardzo zmieniał koloru, no ..może deko przyciemnieje za kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 20.03.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Schody bardzo fajne, pomysłowe, "z pazurem" Uwielbiam drewno, a rysunek słojów na Twoich schodach pięknie wygląda. Niestety jesion też żółknie... może ktoś ma sposób na to, by się tak nie działo? Planuję drewnianą podłogę na piętrze, prawdopodobnie właśnie z jesionu i już się zastanawiam, czym ją zaimpregnować... Obecnie mam parkiet jesionowy w całym domu, bardzo porządny kawał drewna, jak był nowy miał przepiękną, chłodnawą barwę; teraz już nic z niej nie zostało Fakt, że podłoga ma co prawda już prawie 20 lat, ale już po kilku drewno było mocno żółte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.03.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Robercie, te gruuuuube klocki drewniane są obłędne, niezwykłe, wyjątkowe!!!! - udały Ci się schody wyjątkowo!!! PS. Co to znaczy, że kosztowały 3-4 razy taniej od dywanowych? Od dywanowych za 12 tysięcy, czy za 30, bo to spora różnica? Uchylisz rąbka tajemnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.03.2014 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Dziękuję dziewczyny.Sharlotka, nam stolarze wyceniali dywanowe na 15-20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.03.2014 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Aaa, i nie muszę chyba pisać, że wieczorem wyglądają jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.03.2014 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Fotka, please, wieczorna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 22.03.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) może ja tu odpowiem w temacie avatara, bo za dyskusje nie na temat w wątku schodowym, admin nas pogoni miotłą nie, z różnych przyczyn, ode mnie niezależnych, nie wybudowałam takiego domu, chociaż bardzo chciałam więc mam przynajmniej avatar dom wklejałam kiedyś tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?32337-nowoczesne-domy-inspiracje&p=3523496#post3523496 Edytowane 22 Marca 2014 przez katu literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KMI 23.03.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Czekałem na efekt końcowy schodów i przyznaję jest OK. Naprawdę zgrabnie to wyszło Robercie. Naturalne, ładnie eksponowane drewno ze swoimi niedoskonałościami (sęki, pęknięcia), słojami i przebarwieniami - tego nie zastąpi żaden inny materiał, nie wiem jak doskonały, zawsze pozostanie tylko nędzną imitacją. Dobrze widzieć że inwestycja zmierza ku końcowi. Ze sterty materiałów budowlanych wyłania się dom, żyjące miejsce. Nieustannie kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts