robert skitek 23.03.2014 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Fotki wieczornej nie mam, a stopnie są zasłonięte kartonami, więc dopiero za jakiś czas zrobię. Musicie uwierzyć na słowo . Katu, myślałem, że to chociaż Twój projekt był, ale chyba raczej inspiracja. Szkoda. Dzięki KMI, powodzenia ze swoją budową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 24.03.2014 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 No to w wieczornym oświetleniu: http://rsplus.pl/pub/forum/nasz%20dom/20140324/DSC_0041%20copy.jpg Nie chciało mi się ściągać kartonów. Skończone już są też podwieszane szczebelki pod stropem: http://rsplus.pl/pub/forum/nasz%20dom/20140324/DSC_0036%20copy.jpg Jako, że moja skrzynka została zasypana pytaniami o wykonawcę schodów, powtarzam, że wszystkie elementy drewniane zrobiliśmy swoimi siłami. Z oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 25.03.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Robercie. Drzwi zewnętrze Hormann, ale który model wybrałeś. Najcieplejsze, topowe, czy coś pośredniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 25.03.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Nie wiem co ma wybór moich drzwi do Twojego domu, a po drugie za trudne pytania zadajesz. Jasne, że te co były w promocji TPS010, TitanMetallic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 25.03.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 He, he.Może czasami warto przyjąć taki tok rozumowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.03.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Dzięki za fotki schodów w oświetleniu Kwiaty w narożniku okien i robi się domowo. A pokój M. cudny Jeśli chodzi o lampy nad stołem, powinieneś dać kabel w oplocie, byłby miększy i nie zaginał by się. http://sklep.oplot.pl/ http://www.lights.com.pl/Zarowki-dekoracyjne-262k/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 28.03.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Witam Ja schodów nie mam ale jak bym miał to były by podobne do twoich a na pewno z moim ukochanym jesionem jako stopnie.To niedługo się pożegnamy bo koniec tuż tuż , szkoda zaglądałem tu do ciebie z przyjemnością podglądając i ucząc się .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aasia_ 28.03.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Aaaaaa ... Znowu. Znowu można tylko się zachwycać Kuchnia ze schodami jest fascynująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 wszystko jest OBLEDNE! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 28.03.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Bardzo przyjemny pokój M. Jasny i przestronny. Na pewno będzie sie fajnie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 28.03.2014 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Dzięki wszystkim!Pestka, kabel jest w oplocie. Po prostu świeżo wyciągnięty z pudełka. Z czasem się wyprostuje, jak nie - to pomożemy mu suszarką.A żarówki są dziś już właściwe. Zaraz wrzucę do dziennika zdjęcie.Piotrmin - no co Ty, nigdzie się nie wybieram. Po pierwsze byłem tu na długo przed naszą inwestycją i raczej zostanę. A po drugie: gdzie tam do końca! To, że się wprowadzamy nie znaczy, że zakończyliśmy. Jeszcze dużo w środku brakuje, do tego cała elewacja i zagospodarowanie. Trochę czasu to potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.03.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Robercie, co to za żarówka I czy ona światło daje, czy tylko wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 28.03.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Dają, ale dokładnie ile to nie wiem, jeszcze ich wieczorem nie widziałem, A żarówki zamawiała moja żona, więc nie wiem dokładnie. Polskie, producent ponoć z Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 28.03.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ewa ! Robert ! W wpisie 1569 Pestka podłączy.la linka do żarówek . Są tak fajne, że zamówiłem sobie 3 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 28.03.2014 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Krzysztof5426 - dobrze, że samochodów jakichś fajnych nie pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.03.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ja widzę, że są fajne. Ale nie wiem, jak świecą. Chodzi o to, czy tylko są ozdobne, czy da się przy nich czytać itd. Bo jak ktoś ślepawy, to światło potrzebuje. Poczekam, aż Robert swoje zacznie użytkować, przy czarnej ścianie i rozpraszającym suficie będą się musiały ostro wysilać, żeby było widno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 28.03.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 EZS, te lampy mają oświetlić jedynie stół. Od czarnej ściany są daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.03.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jasne, masz rację, ale... białe ściany, biały sufit odbijają światło. Łatwiej oświetlić, mam wrażenie. Ściana czarna daleko, ale na ogólny poziom oświetlenia wpływać musi choćby z racji, że nie jest biała. Sufit betonowy - nie odbija bo ciemny i chropowaty? i do tego z listwy. A nad stołem zamiast białego- okno. Poczekam, popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 28.03.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Pestka jest autorytetem dobrego smaku, więc...A poza tym. Jeden samochód w tę, czy w tę . Co za problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 28.03.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Jeden ok, ale trzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts