robert skitek 15.07.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Dziękuję. Srebrny, bo... tak Nie ma tam większej filozofii. U mnie żaluzje są nie tylko na otwieranych oknach, ale też na fixach, a nawet na samej ścianie, więc mycie od wewnątrz odpada. No ale okna też będę musiał jakoś myć Na razie sprawują się doskonale. Świetnie chronią przed przegrzaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Drewno (JAKIE?) czy kompozyt?Deski tarasu położysz na kamyczkach? Bo nie widzę tam nic do podparcia legarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 17.07.2014 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Na bangkirai nas nie stać, więc będzie modrzew syberyjski. Kompozytu nie cierpię. Tak, legary pcv chcę położyć bezpośrednio na kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 A jak to ustabilizujesz? Bo przecież kamyczki będą pracować. Kompozytu też nie znoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 17.07.2014 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Kamienie zostaną jeszcze porządnie ubite. To kliniec, więc się zaklinuje - nie powinny się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwie 25.07.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 No w nocy nie mogło być jeszcze dziennych - te są z dziś. Ja też nie cierpię rolet. Cieszę się, że Wam się podoba. Pierwszy raz zastosowałem żaluzje nie tylko w obrysie samego okna. I właśnie to pociągnięcie na elewacji podoba mi się najbardziej. Cudne, też będziemy takie rolety mieć, ale tylko na oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka.k 10.08.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam, trafiłam tu z pewnego bloga ( zostawiam do poczytania, na pewno uprzyjemni niedzielny poranek ) i jestem zachwycona Przepiękny dom, gratuluję. Na pewno będę podglądać nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 18.08.2014 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 mwie, dziękuję! lenka.k - dzięki, już widziałem przed Tobą W domu za wiele się nie dzieje (chyba tak to już jest po wprowadzeniu). Zakładam trawnik fragmentami, a że ziemia to w jakichś 30% kamienie małe i duże, to łatwo nie mam... Mieszka się wciąż rewelacyjnie Pozdrawiam wszystkich zaglądających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.08.2014 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Wykorzystaj te kamienie Z naszych kamieni powstało część opaski wokół domu, spory kawał bruku od frontu, dwa piargi urozmaicające rabatę i ciągle czeka na wykorzystanie ponad 30 sztuk wielkości ludzkiej głowy. To "urobek" z przekopania ogrodu pod trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Skrybicze 19.08.2014 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Robert ta posadzka z żywicy, to jakiej firmy jest ?czy posadzka była jakoś przygotowywana przed nałożenie żywicy ?był grunt ?czy drobne pory zostały zalane ?wyszła świetnie, ja szykuję się do garażu. Stąd tyle pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.08.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Pisałem już o producencie w dzienniku: Syntaj.Wszystko robiła firma, więc nie dopytywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.08.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Wykorzystaj te kamienie Z naszych kamieni powstało część opaski wokół domu, spory kawał bruku od frontu, dwa piargi urozmaicające rabatę i ciągle czeka na wykorzystanie ponad 30 sztuk wielkości ludzkiej głowy. To "urobek" z przekopania ogrodu pod trawnik No jasne! Nie mam niestety aż takich dużych, ale starczy na pewno albo na opaski, albo nawet na niższy dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.08.2014 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Postanowiłem się rozpisać: http://blog.rsplus.pl/Zapraszam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Pognałam galopem i ślad zostawiłam nawet Chciałabym otrzymywać powiadomienia o nowych wpisach, ale nie widzę takiej możliwości na Twoim blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.08.2014 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Błędy początkującego. Spróbuję naprawić szybko ten błąd. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek2009 24.08.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Na Twojej stronie na FB obejrzałem "Dom dwuczęściowy". Moje gratulacje! Naprawdę fajny. Zwłaszcza pomysł z dachem (dachami). Czy w sytuacji , gdy planie zagospodarowania jest zapis o dachu dwuspadowym może być to rozwiązanie na niebanalny dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 24.08.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Na Twojej stronie na FB obejrzałem "Dom dwuczęściowy". Moje gratulacje! Naprawdę fajny. Zwłaszcza pomysł z dachem (dachami). Czy w sytuacji , gdy planie zagospodarowania jest zapis o dachu dwuspadowym może być to rozwiązanie na niebanalny dach? Dziękuję. To dwie bryły o jednospadowych dachach, więc raczej by nie przeszło jako dwuspadowy, choć trzebaby zapytać konkretnego urzędnika.. Następnym razem proszę pisać na fb. Na forum staram się nie wskazywać na moją komercyjną działalność. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 24.08.2014 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Pognałam galopem i ślad zostawiłam nawet Chciałabym otrzymywać powiadomienia o nowych wpisach, ale nie widzę takiej możliwości na Twoim blogu Już dodałem taką możliwość. Zapraszam: http://blog.rsplus.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.08.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Już mam, zapisałam się Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts