sitoo 02.09.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Przepraszam przez nieuwagę wpisałam się w dzienniku Piękny dom, gratuluję! Czy podłogi macie zrobione z żywicy? Jeśli można prosić na priv ile kosztowały schody. My chcielibyśmy mieć dywanowe (podwieszane, drewniane), ale Wasze są 100 razy piękniejszy Podejrzewam, że to projekt własny? Czy mielibyście coś przeciwko abyśmy zrobili sobie podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpo 05.09.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Piekny dom ! a szczegolnie wielkie okna z widokiem. Ja niestety nie moge plaskiego dachu, ale okna takie to musze miec (mozesz podac na priva wymiary, parametry cieplne i producenta, prosze?). Wogole dziwne ze dopiero niedawno tu trafilem. Uwielbiam watek "nowoczesne domy - inspiracje" a jakos nie wpadlem na Twoja stopke dotychczas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 13.09.2014 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 dpo, dziękuję. W dzienniku już opisywałem dokładnie moje okna w ramach Aluprofa, a ich wymiary na nic Ci się nie przydadzą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 13.09.2014 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Przepraszam przez nieuwagę wpisałam się w dzienniku Piękny dom, gratuluję! Czy podłogi macie zrobione z żywicy? Jeśli można prosić na priv ile kosztowały schody. My chcielibyśmy mieć dywanowe (podwieszane, drewniane), ale Wasze są 100 razy piękniejszy Podejrzewam, że to projekt własny? Czy mielibyście coś przeciwko abyśmy zrobili sobie podobne? Wpisu w dzienniku nie zauważyłem, więc dziękuje za przeniesienie. Dzięki za miłe słowa. Tak, podłogi są z żywicy i dużo o nich już pisałem. Kosztów żadnych nikomu nie podaję, przykro mi. Oczywiście schody to projekt własny. Publikując je tutaj w pewnym sensie godzę się na to, że ktoś sobie zrobi podobne, przecież nie upilnuję . Nie chciałbym tylko zobaczyć kiedyś ich w necie z podpisem, że ktoś inny je zaprojektował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.09.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 (edytowane) Czy mogę prosić o uwagi odnośnie czarnej ściany, szukam farby która nie będzie się "kredować" i będzie zmywalna, czy Pańska spełnia takie wymogi? póki co flugger poległ w tym temacie, szukam najlepszego produktu, na "lamperię" na stadko dzieciaków. Dziękuję za pomoc Edytowane 22 Września 2014 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 23.09.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Tak, nasza farba spełnia te wymogi, ale warto samemu sprawdzić. TEKNOS Superlateksi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.09.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 właśnie oglądam DDTVN gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.09.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Oooooooo ja nie telewizyjna. Poproszę o szersze info o co chodzi ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 24.09.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 (edytowane) Niestety w pracy nie ma TV więc też nie widziałem, ale chyba było o tym krakowskim projekcie Roberta. "Urszula Chincz odwiedzi dom z widokiem za milion dolarów, który amerykańscy dizajnerzy wybrali do programu o najbardziej oryginalnych wnętrzach na świecie." http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/urszula-chincz-w-domu-z-widokiem-za-milion-dolarow,143567.html Edytowane 24 Września 2014 przez tomekwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.09.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Robercie, WOW, WOW, WOW Jak możesz tak niezwykły projekt i realizację ukrywać?! Mam nadzieję, że pokażesz ten dom na blogu. Chętnie bym spokojniej pooglądała i popodziwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 24.09.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Pestka, ja już w jakims wątku czytałem o tym projekcie Roberta. Robert teraz nie będzie już czasu na forum Muratora - zasypią Cię zlecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 24.09.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Wychodzi teraz kto ogląda DDTVN Dziękuję Wam bardzo. Pestka, wcale tego domu nie ukrywam. Akurat ten jest chyba najbardziej znanym domem, który zaprojektowaliśmy. http://kontakt24.tvn24.pl/artykul,niesamowity-krakowski-dom-w-amerykanskiej-telewizji,951783.html Wcześniejszy link z YT nie działa, bowiem seria ruszyła z US w świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.09.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Dziękuję za link. Ten krótki wywiad obejrzałam i mało mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.10.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 rusztowanie widziałam ...warszawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek2009 08.10.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Jaki będzie kolor elewacji? Tylko tynk czy również drewno, kamień .....?I ostatnie pytanie: czy kołkowałeś styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 08.10.2014 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Kolory to biel i szarość zbliżona do kolory bramy i drzwi. Chętnie poszedłbym w kamień albo drewno i wizualizacje takie też były robione. Niemniej, z powodów głównie finansowych, pozostaje sam tynk. Styropian kołkuję jedynie na poziomych elementach prześwitu i nadwieszeń, dodatkowo na krawędziach mocno narażonych na wiatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 08.10.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 rusztowanie widziałam ...warszawskie A widzisz! To wcale nie warszawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.10.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Ups. Dla mnie wszystkie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.10.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 http://www.archdaily.com/554425/two-barns-house-rs/?utm_source=ArchDaily+List&utm_campaign=31dc077348-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_b5a382da72-31dc077348-409942397 Robercie właśnie trafiłam na ArchDaily Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 13.10.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 A dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts