Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

architekta dom z prześwitem - komentarze

Recommended Posts

Przepraszam przez nieuwagę wpisałam się w dzienniku :(

Piękny dom, gratuluję!

Czy podłogi macie zrobione z żywicy?

Jeśli można prosić na priv ile kosztowały schody. My chcielibyśmy mieć dywanowe (podwieszane, drewniane), ale Wasze są 100 razy piękniejszy Podejrzewam, że to projekt własny? Czy mielibyście coś przeciwko abyśmy zrobili sobie podobne?

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Piekny dom ! a szczegolnie wielkie okna z widokiem. Ja niestety nie moge plaskiego dachu, ale okna takie to musze miec (mozesz podac na priva wymiary, parametry cieplne i producenta, prosze?). Wogole dziwne ze dopiero niedawno tu trafilem. Uwielbiam watek "nowoczesne domy - inspiracje" a jakos nie wpadlem na Twoja stopke dotychczas.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Przepraszam przez nieuwagę wpisałam się w dzienniku :(

Piękny dom, gratuluję!

Czy podłogi macie zrobione z żywicy?

Jeśli można prosić na priv ile kosztowały schody. My chcielibyśmy mieć dywanowe (podwieszane, drewniane), ale Wasze są 100 razy piękniejszy Podejrzewam, że to projekt własny? Czy mielibyście coś przeciwko abyśmy zrobili sobie podobne?

Wpisu w dzienniku nie zauważyłem, więc dziękuje za przeniesienie.

Dzięki za miłe słowa. Tak, podłogi są z żywicy i dużo o nich już pisałem. Kosztów żadnych nikomu nie podaję, przykro mi. Oczywiście schody to projekt własny. Publikując je tutaj w pewnym sensie godzę się na to, że ktoś sobie zrobi podobne, przecież nie upilnuję :). Nie chciałbym tylko zobaczyć kiedyś ich w necie z podpisem, że ktoś inny je zaprojektował ;)

• 2 weeks później...
Czy mogę prosić o uwagi odnośnie czarnej ściany, szukam farby która nie będzie się "kredować" i będzie zmywalna, czy Pańska spełnia takie wymogi? póki co flugger poległ w tym temacie, szukam najlepszego produktu, na "lamperię" na stadko dzieciaków. Dziękuję za pomoc Edytowane przez e-mól

Niestety w pracy nie ma TV więc też nie widziałem, ale chyba było o tym krakowskim projekcie Roberta.

"Urszula Chincz odwiedzi dom z widokiem za milion dolarów, który amerykańscy dizajnerzy wybrali do programu o najbardziej oryginalnych wnętrzach na świecie."

http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/urszula-chincz-w-domu-z-widokiem-za-milion-dolarow,143567.html

Edytowane przez tomekwa

Wychodzi teraz kto ogląda DDTVN :)

Dziękuję Wam bardzo.

Pestka, wcale tego domu nie ukrywam. Akurat ten jest chyba najbardziej znanym domem, który zaprojektowaliśmy.

http://kontakt24.tvn24.pl/artykul,niesamowity-krakowski-dom-w-amerykanskiej-telewizji,951783.html

Wcześniejszy link z YT nie działa, bowiem seria ruszyła z US w świat.

• 2 weeks później...
Kolory to biel i szarość zbliżona do kolory bramy i drzwi. Chętnie poszedłbym w kamień albo drewno i wizualizacje takie też były robione. Niemniej, z powodów głównie finansowych, pozostaje sam tynk. Styropian kołkuję jedynie na poziomych elementach prześwitu i nadwieszeń, dodatkowo na krawędziach mocno narażonych na wiatry.