jabandushi 06.03.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Jakieś stworzenie upodobało sobie moją piankę montażową w oknach. Codziennie słyszę , jak coś tam chrobocze. Następnego dnia widzę, jak na delikatnej pajęczynce wiszą małe kuleczki średnicy ok 2mm. Czy ktoś wie, jak pozbyć się tych gości? jabandushi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moritz 08.03.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Jakieś stworzenie upodobało sobie moją piankę montażową w oknach. Codziennie słyszę , jak coś tam chrobocze. Następnego dnia widzę, jak na delikatnej pajęczynce wiszą małe kuleczki średnicy ok 2mm. Czy ktoś wie, jak pozbyć się tych gości? jabandushi Napalm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Jakieś stworzenie upodobało sobie moją piankę montażową w oknach. Codziennie słyszę , jak coś tam chrobocze. Następnego dnia widzę, jak na delikatnej pajęczynce wiszą małe kuleczki średnicy ok 2mm. Czy ktoś wie, jak pozbyć się tych gości? jabandushi gaz łzawiący ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 08.03.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Killim je !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 08.03.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 A jesteś pewien, że to kuleczki z pianki a nie np. z drewna ? Może to korniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korni 24.05.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Hehe, u mnie to samo , ale przyczyna zgoła inna. Jakieś ptaszki wydziobały sobie piankę i zalożyły między futryną a murem (!! ) gniazdo. Teraz codziennie rano mam darmowy chórek bo młode się wylęgły i nie dają spokoju. Mam czego słuchać. pozdro P.S. Miękkie serce nie pozwala mi obmurować okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 01.06.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 A nieopodal mnie to inwestorowi "COŚ" w nocy zżarło nie tylko piankę ale też i świeżo zamontowane okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 03.06.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Moja babcia miała kury które uwielbiały styropian, jak miały kurnik ocieplony od środka płytami styropianowymi, dziobały jak szalone. Może też jakieś ptaszyska? Może spróbuj tę piankę czymś pomalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts