majooo999 28.05.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam, mam taki problem z drzwiami pcv, a dokładnie choidz o to ze cięzko sie zamykają. Zaczęło to się dział juz od jakiegos czasu. Aby zamknąc musze je dobrze przycisnąc albo troche podnieść i popchnąc zeby sie zamkneły. Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 29.05.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 40osób odwiedziło a nikt nie odpowiedział(ale złośliwcy).najprawdopodobniej opuściło sie okno! Najlepszym rozwiązaniem zadzwonić do firmy gdzie kupiłaś drzwi i im o tym powiedzieć.a jak nie chcesz im zajmować czasu to w gwarancji powinno być gdzie podkrecić aby podnieść! w google tez pewnie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majooo999 30.05.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 I tu sie zaczynają schody, zadnej trakowej instrukcji nie ma nie było i raczej nie bedzie. Drzwi były chyba montowane jakies 5,4 lata temu, a zaczeły sie ciezko zamykac jakies rok tremu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 30.05.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 przewaznie gwarancja na 5lat, wiec mogły sie poddać jak mineła:) nie no żartuje!napisze ci na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalinowscy 30.05.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Musisz napisać czy masz drzwi wejściowe z pcv czy balkon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majooo999 31.05.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 hmm hehe no takie no nie wiem jak je nazwac za bardzo, na balkon takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 01.06.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 balkonowee balkonowe a co udało ci się podregulować bo już nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majooo999 01.06.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) No jak zaczałem regulowac to nic sie nie podnosiło ani obnizało, srubke na koniec nawet wykreciłem i nic,, nie wiem co moze byc, przykrecilem tak jak było i teraz jeszcze troche gorzej sie zamykaja. AAAA ooo juz zrobiłem, wziąłem podważyłem drzwi i wtedy przykrecałem srube od zawiasu i sie normalnie zamykaja, Temat uważam za zamkniety. Edytowane 2 Czerwca 2011 przez majooo999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corman 02.06.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A ja się doczepię.Mam problem z drzwiami wejściowymi PCV na czterech zawiasach.Drzwi co jakiś czas są podkręcane, futryna niby trzyma pion, a regulacji już brakuje.Da się z tym coś zrobić, czy sprowadzać fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts