Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród tworzę nowoczesny, czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 581
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ostatnio u nas likwidowała sie szkółka (MIRELKO dzięki za info) i kupiłam :

buk zlatia

grab pospolity

dereń kwiecisty.

Poza tym przesadziłam moje bukszpanowe przedszkole z donic do gruntu, zrobiłam cięcie krzewów owocowych, przenieslismy plac zabaw naszego synak w docelowe miejsce zgodnie z projeltem ogrodu i zmienilismy kolorki na żywsze :) ponadtdo robi się zjazd i elewacja drewniana.

Malkul, to jednak robicie drewnianą? nadal nad taką rozmyślam, więc Twoja bardzo mnie interesuje - jak się będzie sprawowała w praktyce, z czego jest, jakie są koszty...napisz coś więcej.

aneta s, pieknie masz oddzielona rabate od trawnika, mozesz wkleic wiecej fotek ?

Napisz prosze jak to jest wykonane, oraz ile kosztuje metr .

Jacuś przepraszam ale staram się nie wklejać zdjęć z zewnątrz. Mogę więcej podesłać Ci na maila, Podaj adres. Ceny niestety nie jestem w stanie Ci podać , płaciliśmy kompleksowo za całość...

A co ma być u Maji :confused::confused: i o której to, bo ja nigdy nie mogę trafić :(

Ładne obrazki

Anitka89 mówi, że blog mojej Kaśki już jest dostępny „a place to start” na googlach http://place-to-start.blogspot.com/

Edytowane przez pestka56

Będę skanować w niedzielę dopiero, bo na razie z czasem bryndza. Dla siebie też, bo dostałam kilka książek do przejrzenia. Oczywiście porozsyłam po fm, bo dobre książeczki. Jedna z rozrysowanymi rabatami :wiggle:

• 2 weeks później...

Czekam zatem pestuniu:)

Kupiłam klony ginnala juz są wkopane :rolleyes:

dziś kupiłam borówki amerykańskie: •Bluecrop, •Earliblue, Nelson i Patripot. jeszcze che Spartana koniecznie. Musze wkopać je do gruntu. Tlko M. musi mi pomóc ma się rozumieć, że ja obecnie nie kopię :) ale od wiosny, nie ma co czekac i kopac będe i tynkować i inne duperele

Ja mam Spartan i Chandlera – obie super owocują, ale Chandler smaczniejszy i ma większe owoce.

Za skanowanie dopiero się zabrałam dzisiaj, ale pogoda piękna , więc oczeka do wieczora.

Pamiętaj dać borówkom duże doły i po worku kwaśnej ziemi w każdy.