marcin2372 29.05.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 WitamMam dylemat jakie pustaki wybrać do budowy domu,różnice w cenach są znaczne,każdy zachwala swoje i bądź tu mądry.Generalnie słyszy się opinie żeby nie kupować tanich pustaków z OWCZAR bo się kruszą i.t.d., LEIER też podobno słaby-tak mi doradzili na kilku składach, w zasadzie najwięcej sprzedawców poleca WIENERBERGERA i co tu wybrać.Owczary kuszą cena bo przy ilości 3000 sztuk na ściany nośne są to jakieś pieniądze zaoszczędzone.Co polecacie drodzy BUDOWNICZOWIE?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FiCeK 30.05.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 tez jestem na eapie scian i tez nie wiedzialem z czego murowac. ile ludzi tyle opini ale przemowilo do mnie jedno cramika napewno poniewaz nie chlonie tak wody jak gazobeton (tynki gipsowe mozna smialo walic a na gazobetonie nie bardzo bo w nich duzo wody i gazobeton wszystko wyssa i bedzie sech miesiacami) jest zdrowsza i cieplejsza. a to ze wzielem winnebergera a nie plecewicka cegle to jakosc wykonania. wole miec rowne sciany i nie placic tynkarzom za rownanie i zaplacic o 1.50 zl za sztuke wiecej. do takich wnioskow ja doszedlem moze mylnych ale ja sobie to tak wylumaczylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 30.05.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 eder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts