derifter 29.05.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Chce wymienic filtry, nie robilem tego jeszcze a juz pora.W firmie Ventia powiedziano mi ze to jest tak proste ze robi sie samemu.Moj rek podwieszony jest na strychu, za uszy przy obudowie.Nie widze zadnych otworow, jedyne co moge zrobic to odpiąć 6 zatrzaskow trzymajacych podstawe.Mam jednak obawy ze cale urzadzenie jest wlasnie na tej podstawie zmontowane i 60 kilo walnie mi na nogi.Jesli mam racje to sam tego nie zrobie i nie wyglada to na prosta wymiane. Jest tu ktos co to robil ewentualnie widzial jak robia to specjalisci ?Moze sie myle i odpiecie podstawy jedynie odsłoni dojscie do rekuperatora od dołu ?--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 29.05.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 (edytowane) Zerknij do instrukcji obsługi... Jeśli to ten: http://www.vortvent.nl/downloads/rego-p-installatiehandleiding.pdf to nie powinien spaść po otwarciu dolnej klapy tylko powinno się stać tak, jak piszesz w ostatnim zdaniu. Edytowane 29 Maja 2011 przez rwxw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derifter 30.05.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dzieki. Wyglada tak jak moj, poza tym mam podobna instrukcje choc ta jest ciut bogatsza. Nie w niej jest napisane JAK sie wymienia filtry wiec pewnie trzeba bedzie powiedziec "niech sie dzieje wola nieba", przedsiewziac pewne srodki ostroznosci i sprobowac.Troche niezrozumiale dla mnie jest ze trzeba sie do niego zabierac od spodu, rzadko spotykalem takie rozwiazania o ile w ogole. Prawie jak zagladanie pod spodnicę a tego nie robilem od dziecka.Sprobuje w weekend. Jesli sie cos rozjedzie bede mial duzo czasu na sprzatanie.--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris_w 06.06.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 W wiszących centralach bardzo często dostep do środka jest w dolnej klapie. - Po prostu to jedyne miejsce z którego mamy dostęp do wszystkich elementów pod jedną pokrywą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derifter 24.06.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Dzieki za rade, poskutkowala. Dostep jest od spodu. Dziwne to ale niech bedzie. Wciaz sie czlowiek czegos uczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts