oresund 29.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 posadziłem rok temu i nie zanotowałem co, a etykietkę porwał wiatr... czy to jest aronia, względnie co to jest, na 100% krzew owocowy. http://img7.imageshack.us/img7/5706/minidsc00139.jpg nie bardzo wiem jak się tym i kiedy zająć (przecinka itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia... 30.05.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Aż poszłam do ogródka porównac krzaczki i na 99% to na tej fotce to aronia Moja w dotyku ma tak jakby zamszowe liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 30.05.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Aż poszłam do ogródka porównac krzaczki i na 99% to na tej fotce to aronia Moja w dotyku ma tak jakby zamszowe liście Na moje ogrodnicze oko, to faktycznie aronię przypomina A nie kwitło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts