Paweł D. 14.01.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Racja Witam i już skoczyłam do Ciebie się przywitać. demon Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Paweł D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.01.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ta GSG fajna. Pamiętaj, że mamy jeszcze opcję NIC design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 14.01.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 no wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 28.01.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Oli, dawaj jakieś nowe wizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 29.01.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 dopiero teraz zauważyłam, że zmieniłaś tytuł dziennika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 29.01.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Oli nie może nam nic napisać, bo jej się coś poprzestawiało... Może jakiś uprzejmy admin pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 07.02.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Oli, z dobrych źródeł wiem, że już wszystko chodzi, jak należy.... Co u Ciebie? Pochwal się czymś. Zatęskniłam już za Twoimi wpisami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 07.02.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Oli, z dobrych źródeł wiem, że już wszystko chodzi, jak należy.... Co u Ciebie? Pochwal się czymś. Zatęskniłam już za Twoimi wpisami.... Zapomniałam, że bawisz się na desce Zaczekam grzecznie na WASZ powrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 16.02.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Witam ! To moja pierwsza wizyta na forum .Podpatrywałem zmagania na twojej budowie. Wielki podziw i szacunek za podjęcie tej decyzji na taką odległość. Jak widać można .Mam wielką prośbę o wyjaśnienie dlaczego nie widać twoich projektów z pierwszej strony(tylko ja nie widzę? Przymierzam się do budowy swojej parterowej kostki (proj. indywidualny ) zaczynam na wiosnę !!!! projekt się robi i tu prośba o namiary na dachowca którego tak polecasz to jest chyba największy dla mnie dylemat . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 20.02.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Zapomniałam, że bawisz się na desce Zaczekam grzecznie na WASZ powrót Juz wróciłam Witaj piotrmin widze ze kolejna parterowa kostka bedzie sie budowac namiary na dachowca wyslalam na prive . Trzymam kciuki cichutko kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 20.02.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Wielkie dzięki za namiary.Projekt na stronie bardzo oryginalny,to moja nuta.Do Tamizo nie dotarłem choć odwiedziłem kilku architektów którzy projektują nowoczesne modernistyczne projekty domów .Ale wcale tego nie żałuję spotkałem barzo fajnego architekta z dorobkiem wielu realizacji (na niektórych bylem na budowie)Na razie przeszukuję forum i uczę się od innych ale niedługo założę dziennik i postaram się aby pomagał innym .Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 24.02.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Oliwka i czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 30.03.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych świat kochana:) nie przemecz sie tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 30.03.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 :* dzieki ja takze zycze wszystkim smacznego jajeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 19.04.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Oli, widziałam zmiany w projekcie wnętrz, u Waszych architektów na stronce mniami... Odezwij się czasami mimo przerwy budowlanej. Przecież wiele się dzieje, chociaż łopatą nikt nie macha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola433 21.08.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam, mam pytanie do wszystkich forumowiczów. Czy macie namiar na fajnego architekta wnętrz ? takiego który ma jakieś ciekawe pomysły do nowoczesnych wnętrz ( mam złe doświadcenie z jednym, totalnie bez pomysłu ). Chodzi mi o zaprojektowanie łazienki i holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganio28 30.04.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Oliwka jak tam postepy ? Czy sa kolejne zdjecia z budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 12.07.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandraszczygiel 04.12.2018 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Szukam właśnie inspiracji "oszukanych"domów z płaskim dachem. Ale nie widzę tu zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszkaostoia 23.02.2020 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Witaj, wiem ,ze to uz dawno, ale ja rowniez walcze z dworkami dookola i odrzucono moj piekny płaski projekt, mimo iz obok są "klocki". Nie widze niesety zdjęc. Czy mogę prosić o ich podesłanie - chciałabym zakamuflować moje obowiązkowe 25stopniowe skosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts