wojgoc 21.09.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Mi archi tez takie rzeczy robił . A z tego co pamiętam kąt padania promieni słonecznych w konkretnym dniu o konkretnej godzinie liczyło się kiedyś na geografii (ja jestem już ciut starszawa, za moich czasów takich rzeczy uczyli). Nie lubiłam tego więc nie pamiętam już. A architekci na pewno mają do tego specjalny program. Ja oprócz rysunków dostałam zdjęcia modelu oświetlanego tak jakby padało słońce. ja też do młodzieniaszków nie należę i na geografii tez przerabiałem, z tym tylko, ze to byly teoretyczne wyliczenia. Przyklad tegorocznego lata pokazuje, ze tego typu wyliczeniami można sobie podetrzec tylną część ciała. nie mam też przekonania do inwestowania przez architektów w specjalny program - już sam autocad kosztuje makabryczną kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.09.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 ja też do młodzieniaszków nie należę i na geografii tez przerabiałem, z tym tylko, ze to byly teoretyczne wyliczenia. Przyklad tegorocznego lata pokazuje, ze tego typu wyliczeniami można sobie podetrzec tylną część ciała. nie mam też przekonania do inwestowania przez architektów w specjalny program - już sam autocad kosztuje makabryczną kasę Która zwraca się przy drugim projekcie. Wojgoc, daj innym robić swoje i nie zaglądaj pod każdą kieckę, bo to nie wypada;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.09.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 jak ktoś nosi mini to nie trzeba zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 21.09.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) Oj Wojtus Wojtus Nie , juz poprostu im ufam . Jak do tej pory wszystkie moje wymysly ktore im sie nie podobaly a o ktore ja sie klocilam ze tak lepiej .... na samym moncu zawsze wychodzila ich racja . Znaja sie na tym . dostalam wszystkie dowody na to jak mniej wiecej bedzie w tym salonie . przeszklenia sa ogromniaste , wnetrzea beda praktycznie biale - nie ma szans zeby bylo ponuro . Te filmiki pokazywaly jak slonce uklada sie w ciagu dnia w konkretnych miesiacach - maja specjalne do tego programy . Jest to zgodne ze stronami swiata . Dzialke panowie znaja , nie raz tam byli . a tak jak mowie .. tam jest pustka ... zadne drzewo nie rosnie ... poprostu juz im ufam . POnaddo jak kierownik budowy dowiedzial sie ze chce taras zlikwidowac to zlapal sie za glowe i mowil " Pani oszalala " to jest najzajebistsza rzecz w tym domu . Lato ... otwiera pani drzwi tarasowe 260 cm ... i taras staje sie czescia salonu ... dla niego projekt jest idealny . Dla mnie tez . Koniec kropka . A wnetrza .... dziewuchy .... no tylko z nimi ..... ja pierdziu ... szacun za pomysly .... jak tylko dostane juz calkowite wizualizacje puszczam w obieg Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez Oliwka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) ...POnaddo jak kierownik budowy dowiedzial sie ze chce taras zlikwidowac to zlapal sie za glowe i mowil " Pani oszalala " to jest naj zajebistsza rzecz w tym domu . Lato ... otwiera pani drzwi tarasowe 260 cm ... i taras staje sie czescia salonu ... dla niego projekt jest idealny . Dla mnie tez . Koniec kropka. :lol2::lol2::lol2: 95% udzielajacych sie w tym wątku wie o tym od samego początku:D:yes: A wnetrza .... dziewuchy .... no tylko z nimi ..... ja pierdziu ... szacun za pomysly .... ja juz nawet sie nie wtracam .... czytaja w moich myslach jak tylko dostane juz calkowite wizualizacje puszczam w obieg ciekawe ile ta wykończeniówka bedzie Cie kosztować... kosztorys wykończeniówki tez dostaniesz? Edytowane 21 Września 2011 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 21.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 jak ktoś nosi mini to nie trzeba zaglądać Oj Ty to potrafisz człowieka rozbawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Oj Ty to potrafisz człowieka rozbawić naprawde? na innych wątkach twierdzą, ze co najwyzej dobrze wku...ić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 21.09.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) Wojtek , Wojtek :D My juz Cie chyba polubilysmy Tak wycene oczywiscie dostane Rozmawialam z jak bylam w Polsce z tymi inwestorami tego domu co widzilam , nie bede ukrywac ze kasy poszlo tyle ze hoho... ale to kwestia juz konkretnych rzeczy , takich jakie chcesaz plytki , jakie to i tamto ... ale nie kwestia pomyslu . Ale drzwi ... no ja dowiem sie konkretnie o ta cene . Bo na serio , Oni w tamtym domu zrobilio tylko projekt a stolarz to poprostu wykonal - cena nie byla zla ... Edytowane 13 Maja 2012 przez Oliwka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.09.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Wojtek , Wojtek :D My juz Cie chyba polubilysmy ... ide dobre winko otworzyć z tej okazji:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 21.09.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 A jakie ??? Ja tu w Irlandii takie dobreee mam Moj Malz nie lubi win , tylko piwo.. do tego kanapa i playstation ktore ostatnio mu na 30 nurodziny kupilam - juz zaluje . A wasze chlopy pija wino ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Oliwka, super, czekam z niecierpliwością na wizualki. Na pewno nam wszystkim opadną kopary:))))) wojgoc, to, że Ty masz coś inaczej, nie znaczy, że się nie da.Mi też architekci robili wirtualny pokaz operowania słońca w domu. Nic nadzwyczajnego. To ich narzędzia pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.09.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 chianti - przywiozlem kilka butelek z Toskanii na specjalna okazję ja generalnie lubie tradycyjną polską wódeczkę, ale od czasu pobytu w Bru winkiem też nie gardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 wojgoc, to, że Ty masz coś inaczej, nie znaczy, że się nie da. no i zaczyna się co ja mam inaczej? bo nie kumam o co Ci chodzi. czyzby winko tak szybko działało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 21.09.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Anulka - no zobaczymy wiesz kazdy ma inne gusta - choc wydaje mi sie ze my podobne - wystarczy na bryly spojrzec Anulka a tak z innej beczki .. ile Ty siedzials po za granicami Polski ? i jak sie odnalazlas po powrocie??? ja juz tu 3 lata kwitne ... Wojtek - tak nie ma jak to polska wodeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.09.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 21.09.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 4 lata .... To byla Anglia ?? ... Ja tu jeszcze pewnie kolejne 3-4 zabawie ... albo do 10 dobije zeby miec zapewniona emeryturke ehh te polskie warunki :( zerknijcie na to .... moje ulubione wnetrza ... biel ... czysto , oryginalnie ... miodzio http://www.domplusdom.pl/wnetrze/mieszkanie-szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 ja w dzienniku Anuli wyczytalem, ze do dzialki od Warszawą ma 740km - to chyba z Berlina tyle jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 21.09.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) Wlasnie dzwonil kierownik budowy ( az mnie zdziwil ze o tej godzinie ) fundamenty omowione , geodeta zalatwiony - brata dziewczyny tata jest geodeta - czyli postawimy wodeczke i wytyczy i za dwa tyg ruszamy :wiggle: ale jestem podjarana :) chyba tez winko otworze Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez Oliwka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 :wiggle: ale jestem podjarana :) a Małż w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts