Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 939
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wojtas :) :) A wiesz ze piszac to od razu pomyslalm ze na bank rzucisz jakis komentarz - tylko na to czakalam :) hehe Jak ja Pana juz znam ;)

o kurka, strach sie bać:)

Masz racje ..co by nie bylo kloszki na cala budowe beda ;)

granatowe kaloszki moga byc całkiem sexy:yes: - tylko Malż jeszcze o tym nie wie...

Dobra ,nie bede was juz dluzej przetrzymywac :) Prosze bardzo Kochani .... ocencie sami...

Jest pare rzeczy do przedyskutowania , do pozmieniania ale to w sumie pierdoly :) Sa to oczywiscie pierwsze wizualki .. nie ma jeszcze lazienek..

zabudowa w kuchni mialala byc biala - Tamizo chce szara - bo reszta elewacji zew jest szara i to sie fajnie zgra ... podloge chce biala na calosci a nie inna w kuchni i w salonie .. u nas w sypialni i w pokojach dzieci to raczej deski beda .. mysle tez nad kominkiem ...hmmm ...

duzo rzeczy tez sie pewnie wyklaruje jak juz chata bedzie stala ... no sami wiecie jak jest ;) kazdy ma oczywiscie inny gust ... Tamizo i ja mamy ten sam .......

ja sie w moim domu juz zakochalam :)

http://tamizo.pl/EN/projects/interiors/113/r-house_interior_design_pabianice.html

Edytowane przez Oliwka 29

widzimy ;-)

no cóż można powiedzieć, zajefajnie.

Oczywiście całość robi wielkie wrażenie- tak jakbym ogladał Contemporist,Trendir itd. ( choć tam głównie sa juz realizacje).

ale jezeli już jesteśmy na TOPIE to wrzuce kamyczek - moim osobistym zdaniem kuchnia lekko odstaje od reszty, i nie wiem czy to kwestia szarego koloru.

Ty lubujesz się w białym, a dla mnie troszke brakuje tu koloru.Fakt, że mozna potem zagrac jakimis dodatkami.Pytanie- czy obok salonu to ma byc gabinet, biblioteka? bo jesli gabinet to mocno otwarty na zycie towarzyskie.Co to jest z prawej strony, obok telewizora- jakas szafka?Ale to juz koniec marudzenia- z niecierpliwoscią czekamy na resztę :-)