wojgoc 14.10.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Nooo tylko malz zobaczyl przelew za kaloszki 170 zl i juz ochrzan dostalam co tam, mala zjebka a kaloszki na cała budowę będą czekamy na nocne wklejanie wizualek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 14.10.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) Masz racje ..co by nie bylo kaloszki na cala budowe beda Edytowane 10 Września 2012 przez Oliwka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.10.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Wojtas :) A wiesz ze piszac to od razu pomyslalm ze na bank rzucisz jakis komentarz - tylko na to czakalam hehe Jak ja Pana juz znam o kurka, strach sie bać Masz racje ..co by nie bylo kloszki na cala budowe beda granatowe kaloszki moga byc całkiem sexy:yes: - tylko Malż jeszcze o tym nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.10.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 jej, znowu pójdę spać po północy..... Ale nie odpuszczę Wytrzymam. Bo podglądam od dłuższego czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.10.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 jej, znowu pójdę spać po północy..... Ale nie odpuszczę Wytrzymam. Bo podglądam od dłuższego czasu.... z wrażenia moga byc problemy z zaśnięciem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.10.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Jezu Oliwka ja też dziś nocke zaliczę bo czekam na te twoje wnętrza, jestem fanem wizualek tamizo, i szkoda że nigdzie na żywo nie widziałam, ale pamiętam że ty byłaś w takim domu i byłas zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.10.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Czekamy, czekamy! Już sobie wyobrażam.... Mi tez na wstępie wycięli sosenkę bez uzgodnienia ze mną PS> W pralnii mam okno, przecież wszędzie mam okna:) Ale od północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 14.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Oliwka, w takim razie czekamy z niecierpliwoscią.Realizacje Tamizo sa u nich na fejsie (dzieki Oliwka za linka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 14.10.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) Dobra ,nie bede was juz dluzej przetrzymywac Prosze bardzo Kochani .... ocencie sami... Jest pare rzeczy do przedyskutowania , do pozmieniania ale to w sumie pierdoly Sa to oczywiscie pierwsze wizualki .. nie ma jeszcze lazienek.. zabudowa w kuchni mialala byc biala - Tamizo chce szara - bo reszta elewacji zew jest szara i to sie fajnie zgra ... podloge chce biala na calosci a nie inna w kuchni i w salonie .. u nas w sypialni i w pokojach dzieci to raczej deski beda .. mysle tez nad kominkiem ...hmmm ... duzo rzeczy tez sie pewnie wyklaruje jak juz chata bedzie stala ... no sami wiecie jak jest kazdy ma oczywiscie inny gust ... Tamizo i ja mamy ten sam ....... ja sie w moim domu juz zakochalam http://tamizo.pl/EN/projects/interiors/113/r-house_interior_design_pabianice.html Edytowane 10 Września 2012 przez Oliwka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.10.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 BAJKA !!! Wprowadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 czad, kuzwa, nie powiem ile kaski musisz szykowac aby tak zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 14.10.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 upps a ja nie widzę żadnych wizualek - zdjęcia niedostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 upps a ja nie widzę żadnych wizualek - zdjęcia niedostepne to nie wierz co tracisz... ale fakt, ze znikly wizualki, może Oliwka cos edytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 No ja też ma zdjęcie niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 14.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Oliwka, zlituj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 No ja też ma zdjęcie niedostępne ja teraz też Może tamizo ma jakąś blokadę. Nie zapłacone może jeszcze to nie wolno pokazywać... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.10.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Oliwka pokaż jeszcze na chwilę please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 14.10.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) juz dajcie mi minutke poprawiam Juz powinno dzialac , widzicie ??? Edytowane 14 Października 2011 przez Oliwka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 14.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Fajnie. Szczególnie podoba mi się stół i olbrzymia otwarta przestrzeń dzienna. Kanapy chyba takie same jak u mnie . Jak dla mnie sypialnia ma nieco za zimną kolorystykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 14.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 widzimy no cóż można powiedzieć, zajefajnie. Oczywiście całość robi wielkie wrażenie- tak jakbym ogladał Contemporist,Trendir itd. ( choć tam głównie sa juz realizacje). ale jezeli już jesteśmy na TOPIE to wrzuce kamyczek - moim osobistym zdaniem kuchnia lekko odstaje od reszty, i nie wiem czy to kwestia szarego koloru. Ty lubujesz się w białym, a dla mnie troszke brakuje tu koloru.Fakt, że mozna potem zagrac jakimis dodatkami.Pytanie- czy obok salonu to ma byc gabinet, biblioteka? bo jesli gabinet to mocno otwarty na zycie towarzyskie.Co to jest z prawej strony, obok telewizora- jakas szafka?Ale to juz koniec marudzenia- z niecierpliwoscią czekamy na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts