Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Oliwka, Pamiętam jak ja byłam na tym etapie co Ty teraz... Dom śnił mi się po nocach :) Teraz już coraz mniej ;)

trzymam kciuki za Twoją budowę :D

Wnętrza bardzo w moim stylu! Wow!

A propos rozliczania z kierbudem - ja mam dokładnie na takiej samej zasadzie jak Ty : wszystko kupuje ekipa a nam wystawią na koniec fakturę z 8% VAT.

• Odpowiedzi 939
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

He , no fajnie .. ale jak patrze na te zdjecia to ta dzialka taka mala pipka sie wydaje :( ... na zywo troszke inaczej wyglada :) ... z tylu zostalo nam chyba 18 metrow , jakos tak .. ma tam las iglasty powstac zeby od sasiadow sie odgrodzic :) i wizja plotka dookola dzialki tez juz jest .. prywatnosciiiiii troszke ... :)

Tak jakos mysle caly czas o tej kuchni mojej ... a konkretnie o zabudowie ... ma byc szara te wzgledu na elewacje ....hmmmmm......... a moze stalowa zamiast mdfu szarego ??? Jak myslicie ???

http://images46.fotosik.pl/1139/bc2baec33d7b7524med.jpg

Czy za bardzo pojechane by juz bylo ..??

Anula nie wcinaj tyle bo tylek rosnie od popcornu :) hehe .... kiedy sie wprowadzacie ? Swieta juz na nowej chacie ?? :) trzymam kciuki :)

no wlasnie tak mysle .... nie wiem jakos nie jestem przekonana do szarego mdfu ... taki "platikowy , sztuczny " mi sie wydaje .. no chyba ze macie jakies fajne inspiracje to poprosze :)

Oliwka, fajna inspiracja z tą zabudową w kuchni, ale z czego to jest? Bo jak inox, to to jest raczej trudne w utrzymaniu czystości. Widać wszystkie odciski:-) Jeśli chodzi o mdf, to może nie lakier, ale lakierowany na półmat albo mat. ZObacz sobie w tym szarości, wyglądają bardzo ładnie. ;)

http://szybka.pl/matelac.html

czyli to zwykła szyba którą sprytny stolarz naklei na płyte meblową, nie wiem czy ja się zachwycałam już publicznie Twoim przyszłym domem, czy tak całkiem z głupia franc wyskoczyłam z tymi frontami? Zaglądam tu co kilka dni w oczekiwaniu na cud że już meble wstawiasz, bo ogromnie nie mogę się doczekać finału realizacji, trzymam kciuki w każdym razie.

Oliwka, no muszę: Ty nie kombinuj :lol2:

Twoi architekci stworzyli wizję bardzo fajnych, spójnych wnętrz :yes: Stal w kuchni wygląda fajnie, ale w pewnych elementach i w udanym połączeniu z drewnem. Za dużo stali da efekt rzeźni, a do drewna nie jesteś chyba przekonana, bo nie przewija się w Twoich wizualizacjach, wykonanych przecież specjalnie dla Ciebie, zgodnie z Twoim gustem.

Zostań przy białej wyspie, z tym Twoim (i moim ;)) wymarzonym corianem i szarej zabudowie mdf. Pierwsza myśl jest zawsze słuszna ;)