Polina 26.10.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Oliwka, Pamiętam jak ja byłam na tym etapie co Ty teraz... Dom śnił mi się po nocach Teraz już coraz mniej trzymam kciuki za Twoją budowę Wnętrza bardzo w moim stylu! Wow! A propos rozliczania z kierbudem - ja mam dokładnie na takiej samej zasadzie jak Ty : wszystko kupuje ekipa a nam wystawią na koniec fakturę z 8% VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 28.10.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) ... Edytowane 13 Marca 2012 przez Oliwka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.10.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Prawda?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 A więc tak to wygląda na początku Podglądam dalej i cały czas trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 29.10.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Fajnie, ze juz ruszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 29.10.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 He , no fajnie .. ale jak patrze na te zdjecia to ta dzialka taka mala pipka sie wydaje ... na zywo troszke inaczej wyglada ... z tylu zostalo nam chyba 18 metrow , jakos tak .. ma tam las iglasty powstac zeby od sasiadow sie odgrodzic i wizja plotka dookola dzialki tez juz jest .. prywatnosciiiiii troszke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 31.10.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Tak jakos mysle caly czas o tej kuchni mojej ... a konkretnie o zabudowie ... ma byc szara te wzgledu na elewacje ....hmmmmm......... a moze stalowa zamiast mdfu szarego ??? Jak myslicie ??? http://images46.fotosik.pl/1139/bc2baec33d7b7524med.jpg Czy za bardzo pojechane by juz bylo ..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 31.10.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 31.10.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Anula nie wcinaj tyle bo tylek rosnie od popcornu hehe .... kiedy sie wprowadzacie ? Swieta juz na nowej chacie ?? trzymam kciuki no wlasnie tak mysle .... nie wiem jakos nie jestem przekonana do szarego mdfu ... taki "platikowy , sztuczny " mi sie wydaje .. no chyba ze macie jakies fajne inspiracje to poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 31.10.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Oliwka, fajna inspiracja z tą zabudową w kuchni, ale z czego to jest? Bo jak inox, to to jest raczej trudne w utrzymaniu czystości. Widać wszystkie odciski:-) Jeśli chodzi o mdf, to może nie lakier, ale lakierowany na półmat albo mat. ZObacz sobie w tym szarości, wyglądają bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 31.10.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Oliwka -czołem Ekipa od stropodachu własnie kończy u nas pracę - nie bardzo miałam jak zrobić foty, ale moim zdaniem super. Jeszcze tylko otoczaki i gotowy.Twój dom będzie piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.11.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Jak w szarościach to ja głosuję za mdf ale w satynie, fornir zabejcowany na szaro, najlepiej z zachowaniem ciągłości usłojenia lub lacobel taki efekt uzyskasz metalacu, może nazwę przekręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 02.11.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 OOOO wlasnie o cos takiego mi chodzi ... stal za bardzo w jedna strone , mdf w druga ... a to jest cos pomiedzy Bomba to wyglada musze o tym poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.11.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Oliwka, sama bym sobie teraz takie fronty zrobiła, widziałam ta ekspozycję na żywo i to szkło robiło ekstra wrażenie, test palcowy nawet robiłam i wyszedł zaskakująco dobrze, a blat z czego planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 02.11.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 hej blat jeszcze nie wiem , chyba raczej corian - zobaczymy ..ale bialy bedzie - cala wyspa bedzie biala. masz jakis link na to ?? gdzie moge sobie troszke poczytac .. drogie to w ogole ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.11.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 http://szybka.pl/matelac.htmlczyli to zwykła szyba którą sprytny stolarz naklei na płyte meblową, nie wiem czy ja się zachwycałam już publicznie Twoim przyszłym domem, czy tak całkiem z głupia franc wyskoczyłam z tymi frontami? Zaglądam tu co kilka dni w oczekiwaniu na cud że już meble wstawiasz, bo ogromnie nie mogę się doczekać finału realizacji, trzymam kciuki w każdym razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 02.11.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Zaraz pojdzie link do Tamizo , zobaczymy co oni na to Zaglądam tu co kilka dni w oczekiwaniu na cud że już meble wstawiasz, bo ogromnie nie mogę się doczekać finału realizacji ja tez juz chcialabym byc na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 02.11.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Oliwka, no muszę: Ty nie kombinuj Twoi architekci stworzyli wizję bardzo fajnych, spójnych wnętrz Stal w kuchni wygląda fajnie, ale w pewnych elementach i w udanym połączeniu z drewnem. Za dużo stali da efekt rzeźni, a do drewna nie jesteś chyba przekonana, bo nie przewija się w Twoich wizualizacjach, wykonanych przecież specjalnie dla Ciebie, zgodnie z Twoim gustem. Zostań przy białej wyspie, z tym Twoim (i moim ) wymarzonym corianem i szarej zabudowie mdf. Pierwsza myśl jest zawsze słuszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 03.11.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Popieram. Bo lepsze jest wrogiem dobrego a zrobisz i tak jak zechcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 03.11.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No wiem wiem Ale wy mnie tu do pionu stawiacie dobra dobra juz nie kombinuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts