Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam ...

Dostalam dzis wizualki lazienek . Glowna , wc i nasza ....hmmm nie wklejam bo mi sie nie podobaja :(

Tzn .... rozklad , szafki , pomysly na poloki ,lustra ... caly projekt a propo rozwiazan jest super - nic nie chce zmieniac ... natomias chodzi o material .... zostal tam uzyty wszedzie jeden i ten sam marmur - ktorego ja nie znosze .... no nie lubie i koniec ... kolor taki szary cos ... no nie nie ... i wszedzie tak samo :/ eeeee jeszcze raz maja zrobic ... chyba raczej bez sensu jak kazda lazienka jest identyczna ...tzn w identycznym materiale .. czy nie ??? czy ja jestem glupia ???

• Odpowiedzi 939
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nie wiem czy nudno, ale rzadko się spotyka, żeby dwie łazienki były w tym samym materiale. :)

Ale z drugiej strony, nawet wykonane z takiego samego materiału te łazienki mogą być zupełnie inne. To tak jakby w dwóch różnych mieszkaniach zaaranżowano łazienki w takich samych kaflach, a mimo to każda będzie na swój sposób inna.

Oliwka, może nie jest tak źle, jak piszesz:-) No nie daj się prosić. Pokaż te wizki:wiggle:

Edytowane przez Magda 34

Witam :) Juz poszedl mail do Tamizo ... no tu niestety chce zobaczyc jeszcze raz wizualki , ciut inne ... tzn glownie o material chodzi bo projekt mi sie bardzo podoba ... tazke czekam dalej ... i tak, powiedzialm ze chcemy 3 inne lazienki ....eeee nuda taka jak takie same mialyby byc !!!

A na budowie .. powoli ... chyba jakos dzis maja z bloczkami fundamentowymi zaczynac... niedlugo brat fotki ma wyslac , zobaczymy ;)

A jeszcze tak z innej beczki .... na wizualkach zauwazylam cos .... ze przy prysznicu jest deszczownica - taka na suficie ma byc - taka mi sie podoba a do tego jeszcze na scianie jest normalny waz do prysznica ...o cos tak ... to nie moja , inna ...

http://images39.fotosik.pl/1162/e3e72c740c172445med.jpg

czy jest sens robic cos takiego przy deszczownicy ???... nie wiem moze ja glupia jestem ...

a z koleji wlasnie przy wannie jest sama bateria bez weza ...a to chyba tam powinno byc cos takiego nie ?? jak myslicie ???

a tak z innej beczki ... takie cos mi sie podoba .. takie cos bym chciala w lazience ..a przynajmniej glownej...

http://images47.fotosik.pl/1195/70147bab266cc8bbmed.jpg

Wąż się przydaje przy myciu kabiny, spłukiwaniu, albo do dokładnego spłukiwania "trudno dostępnych miejsc na ciele" jeśli Ty nie potrzebujesz, to psytaj męża, każdy ma inny styl mycia się. Przydaje się też do szybkiego umycia jak nie chcesz zmoczyć włosów.

No takie tam pieknosci .... super by pasowala do wc ... tak sie zastanawiam caly czas .... nie wiem czy ta przyjemnosc warta jest ceny ... heh Aula Tobie tez sie podobaly te cudenka o ile pamietam :p

http://images38.fotosik.pl/1186/5ae43a7e8d2624d6med.jpg

http://images40.fotosik.pl/1187/b0227708b6ae7ec9med.jpg

Oliwia, ja też zachorowałam na tą filiżankę już jakiś czas temu ;) Ale to może kiedyś, na emeryturze, jak będę miała za dużo kasy :cool:

Trzy łazienki takie same też wydają mi się nudne :???: Czekam niecierpliwie na nowe wizki! A wąż w wannie też by się przydał, chociażby po to, żeby mieć ją jak umyć i spłukać. My mamy w tym celu baterię trójotworową.

Powiedz mi jeszcze, bo nie doczytałam, jakie robicie okna? Ja jak na razie inspiruję się budową Anuli i zachorowałam na aluminiowe ;)