Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mnie bardziej wnetrza niż budowlanaka interesują, więc sie mało udzielam, ale regularnie zagladam, bo moze coś ciekawego wkleisz ...

Nie mogę sie doczekać wykonczeniowki, trzymam kciuki aby szło wszystko sprawnie i bez niespodzianek.

Tymczasem moze napiszesz, pokazesz co planujecie, co bierzecie pod uwagę odnośnie ogrodzenia, coś muszę do siebie wymyslic, a Wasze wybory z pewnością bedą absolutnie zgodne z moim gustem, więc moze skorzystam.

• Odpowiedzi 939
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Emolku :) Wiesz co ... no ja nie wiem z czego Ty planujersz ... i pewnei ja Ci za bardzo nie pomoge bo u mnie bedzie prosto i minimalistycznie . czyli zwykly (pewnie bialy ) mur jakas fajna brama i wejscie w kolorze grafitu . Jeszcze szczerze powiem nie myslalam dokladnie . Tamizo zrobilo nam projekt . Ale oni tez mowili do nas .. prostota i minimalizm . I tak bedzie :) ale ostatnio znalazlam chyba 2 inspiracje , takiej inne fajne nawet , spodobaly mi sie . Jutro postaram sie wkleic bo dzis ide juz lulu . Po 13h w pracy jestem ... padam :( Edytowane przez Oliwka 29

Kurczę czytuję forum od ponad roku ( dopiero się zaczynam udzielać) i jestem pod wrażeniem. Gdzie nie wejdę , coraz to piękniejszy dom. Polina, Anula , Monika no i Twój...

Fajne bryły , duże przeszklenia, proste bryły. Rewelacja. Projekty Tamizo zawsze mi się podobały, Twój dom uwielbiam już na dzień dobry.

Aż sama nie mogę się doczekać kiedy zamkniemy projekt i złożymy pozwolenie o budowę.

śledzę Twój dziennik od początku , może w końcu zacznę się bardziej udzielać :)

Cormac , czekam na Twoj dziennik ;)

Emol , nie moge spac . Zobacz na to ;) Ja takiej raczej nie bede miec , ale zasuguje na uwage . Swietne i oryginalne :)

http://images37.fotosik.pl/1431/09a5c20a962ffc00.jpg

http://images41.fotosik.pl/1415/e2355c86a7e8aee5.jpg

http://images35.fotosik.pl/1281/1236f497c3413fbamed.jpg

W sumie stac to przy takiej nie stalam ... serio zle ? Bo wnetrzarsko prezentuja sie pieknie . Mat tez jest za nimi ... Ktos ma ? uzytkuje ? opinie ? ... tak problem z mydlem... nawet jak bedzie przyczepiony do sciany z pompka to jak kazdy bedzie bral , to zawsze cos na podlodze zostanie . Chyba wszyscy to z doswiadczenia znaja np. z toalet restauracji . Inne pomysly ? chyba nie ma juz zadnych ;)

Oliwka, a masz już wizualizację tej łazienki.... ? ;) Czy po prostu na razie kombinujesz?

Mi się średnio podobają te tuby :popcorn: Faktycznie sprawiają wrażenie niewygodnych. Nigdy nie sądziłam, że przemówi przeze mnie pragmatyzm :lol2:

Jakbyś się jednak uparła ;), są też przyścienne dozowniki na fotokomórkę, zawsze bardziej higienicznie ;)