Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 939
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dokładnie wiemy, jak mają wyglądać wnętrza. Chyba już o tym u siebie pisałam. hmmm :) Teraz męczę kuchnię! Dokładniej mówiąc podział szafek, co gdzie chcę mieć, etc. To mnie na tą chwilę lekko przerasta! :D Architekci pracują nad wizualizacjami, ale nie będę ich pokazywać :) Sami zobaczycie, jak będziemy już na tym etapie. Niczym jednak nie zaskoczymy: biel, szarość, czerń i drewno ... Czyli mocne nawiązanie do tego, co dzieje się na elewacjach. Domek ma być spójny... Muszę przyznać, że we wnętrzach widać kreskę naszych Kochanych Architektów. Widać, że to ich! :) - chociaż przecież tak bardzo nasze :)

Hehe no nie mam , nie mam jeszcze :p mam nadzieje ze po weekendzie mi P. Henio cos wysle ;)

No nie :(nie bedzie wizualek :( yhhh moze jednak ? ja tez glodna :p hehe

No ciekwa jestem jak u was wnetrza wyjda :) .....

U nas w koncu nasi architekci wzieli sie za lazienki .... no i jak zawsze jestem z nich dumna .... Nie zamienilabym tego biura na zadne inne :)

Kochani , lazieneczki beda jak beda skonczone ostateczne rendery ;) Ale juz jest pieknie :wiggle: Konkrety plyt wybierzemy juz bezposrednio z Tamizo. Mamy na zakupy razem jechac w ich "wyszukane" miejsca ;) Ale juz wszytsko oprocz konkretnych plyt mamy dobrane :) ulzylo mi troszke, bo obawialam sie o te lazienki ... sama do konca nie wiedzialam czego chce ...

Lullaby teraz czekamy na Twoje pierwsze foty z rozpoczecia !!!! :)

Edytowane przez Oliwka 29