Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 939
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam !

To moja pierwsza wizyta na forum .Podpatrywałem zmagania na twojej budowie. Wielki podziw i szacunek za podjęcie tej decyzji na taką odległość.

Jak widać można .Mam wielką prośbę o wyjaśnienie dlaczego nie widać twoich projektów z pierwszej strony(tylko ja nie widzę?:(

Przymierzam się do budowy swojej parterowej kostki (proj. indywidualny ) zaczynam na wiosnę !!!! projekt się robi i tu prośba o namiary na dachowca którego tak polecasz to jest chyba największy dla mnie dylemat . Pozdrawiam

Wielkie dzięki za namiary.

Projekt na stronie bardzo oryginalny,to moja nuta.

Do Tamizo nie dotarłem choć odwiedziłem kilku architektów którzy projektują nowoczesne modernistyczne projekty domów .Ale wcale tego nie żałuję spotkałem barzo fajnego architekta z dorobkiem wielu realizacji (na niektórych bylem na budowie)Na razie przeszukuję forum i uczę się od innych ale niedługo założę dziennik i postaram się aby pomagał innym .

Pozdrawiam Piotr

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 4 months później...
  • 8 months później...
  • 1 year później...
  • 3 years później...
  • 1 year później...