Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Oliwia mam nadzieję, że się nie obrazisz, że tak u Ciebie dyskutujemy "nie na temat"...ale nawiązując do domu Wojtka - dom autorusa to jest dopiero odlot:jawdrop:. Wojtek Twój dom przy nim to całkiem jest spokojny i klasyczny :D

ja uważam nasz dom za spokojny z nutka ekstrawagancji, ale chętnie zobacze dom autorusa - jakis link?

• Odpowiedzi 939
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja znalazłam:-) Rzeczywiście odlot:-) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182037-Dziennik-budowy-dom-kopu%C5%82a-Autorusa&p=4788287

Wnętrze Wojtkowego domu (jak ktoś jest ciekawy) u mnie pod drugim linkiem:-)

kiedys mialem i zlikwidowałem, jak mnie zaczeli od idiotów wyzywać, któremu sie pod deklem pomieszalo budując taki dom.

No proszę Cię ? To chyba jakieś tumany zaglądały do dziennika, których pewnie zazdrość zżerała, że ktoś może byc oryginalny i odważny w tym co robi i nie idzie z baranim pędem. Trzeba było powywalać takie posty i tyle... Coraz więcej jest na FM oryginalnych i niepowtarzalnych domów. Nie wszystko każdemu się musi podobać ale po co pluć komuś jadem?

Witam wszystkich :) ja tam sie nie gniewam na was , zawsze do mnie zapraszam na pogaduszki , moze kawki :)

nooo a swoja droga dzis dostala wycene projektu wnetrz..... i powiem ze az normalnie ... no cycki mi opadly .... ja cie krece .... ile kasy ..... no nie wiem ... tak chcialam ale ...a jak maz zobaczyl to tylko sie usmiechnal i powiedzial ze chyba mnie posralo :(....

Edytowane przez Oliwka 29

Witam wszystkich :) ja tam sie nie gniewam na was , zawsze do mnie zapraszam na pogaduszki , moze kawki :)

nooo a swoja droga dzis dostala wycene ..... i powiem ze az normalnie ... no cycki mi opadly .... ja cie krece .... ile kasy ..... no nie wiem ... tak chcialam ale ...a ja maz zobaczy to tylko sie usmiechna i powiedzial ze chyba mnie porypalo :(....

negocjuj, negocjuj i jeszcze raz negocjuj:yes: - cena musi byc nizsza o conajmniej operacje podniesienia cycków na swoje miejsce:D

A mogę wiedzieć ile (na priv może byc)? jak Ci liczą - z metra?

Próbuj negocjować - im też zależy, żeby dom "wyszedł spod jednej ręki", będą się nim przecież chwalić. Mi architekci domu dali b. dobrą cenę na wnętrza, bo dużo już było zrobione na etapie projektu budowlanego, np. instalacje, funkcje domu, układ łazienek. Nie wiem czy Ty zamawiasz kompleksowy projekt, z instalacjami, ale jeśli tak, to duża część pracy już właściwie będzie wykonywana tak czy siak przez nich.