mtsw466 29.05.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witam, jw. Czy kleić ze sobą płaty membramy wysokoparoprzepuszczalnej? Krokwie 18 cm a wełna 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 09.06.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 A jaką taśmą kleić tą membrane. Chociaż nie wierzę w to że po dwóch, trzech latach przy wysokiej temp. od czarnej dachówki. membrany sie nie rozkleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.06.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 każdy szanujący się producent membrany ma w ofercie taśmy do niejpo 2,5 roku z doświadczenia wlasnego dachu mogę stwierdzić, że ani tasmy jednostronne ani klej na membranie (tyvekpro w wersji z tasmą wzdłuż jednego boku) się nie porozklejały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumpex 10.06.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ja sklejałem pasy membrany silikonem dekarskim soudala,po pięciu latach nic się niepodklejało,a wiem to dlatego że niemam jeszcze wełny między krokwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts