Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kotły.Nowy ranking.Posmiejmy się.

Gość Bunga

Recommended Posts

Gość Luft
Zauwazyłem pewną prawidłowość.Wszystko co pisał Bunga było OK.Zrobił ranking bzdur i zaczęło się.BUNGA ! dlaczego to zrobiłeś?Nie wiedziałeś że forum czytają też producenci,że nie darują Ci tego?Jesteśmy biedni bo głupi,głupi bo biedni.I BUNGA chciałeś to zmienić?Marzyciel jakiś,romantyk jesteś czy co?Dla producentów kotłów milczenie BUNGI jest żyłą złota.Zobacz poziom wypowiedzi tych niezadowolonych.Czesc

Gość Gość III
Firma S.....,ze strony www Wegiel ,miał nalezy przed załadunkiem do kotła zmoczyc wodą.Ale nic na temat jakiego najlepiej uzyć proszku do prania.Dosia moze byc? A zastanawiał sie ktoś nad pralnią w kotłowni :)

Gość Gośćć
I ja dołożę swoje trzy grosze.Ekovimar pisze że pompa cyrkulacyjna w instalacji c.o.nie przynosi oszczedności,a podobno jest to kłamstwo.To może i cała reszta to kłamstwo o czym pisze Vimar?

Gość złośliwiec
http://www.cichewicz.com/pl/porady Zimą zamiast zwiekszać ogrzewanie uzywaj zasłon do przysłaniania okien,unikniesz wtedy niekorzystnego i nieprzyjemnego promieniowania od strony DWORU. -Na moim osiedlu nie ma DWORU , to co w takim wypadku mam zrobic ? Może wystarczy powiesić pierzynę na scianie ona też grzeje podobno.

Gość złośliwiec
http://www.termsystem.kbn.pl Pytanie brzmi-jakie ma być ciśnienie (i czym to sie reguluje)w komorze spalania ORLANA aby nastapił samozapłon.Gdzie ukryli pompe wtryskową.Może jest jakies nowe rozwiazanie a ja o tym nie wiem.W takim razie pytanie drugie.Co zastepuje pompe wtryskowa w ORLANIE i jak są spreżane gazy ,ze nastepuje w tych kotłach samozapłon.

Gość wystraszony
Słownik jezyka polskiego-zagazować 1)skazić,zanieczyscić jakis teren,pomieszczenie gazami chemicznymi;Zagazowany teren 2)Uśmiercic gazem.Bardzo przykre, ale teraz takich słów uzywa sie w reklamach.Reklama dzwignia handlu.

Gość wystraszony
GNIOT POL - nazwa firmy - reklama z danymi i nazwą firmy na firmowym samochodzie :lol:

branża to wybinanie - GNIECENIE blachy

A kotły zagazowujace gniotą na zlecenie ?Ile doliczają za ryzyko?

Dlaczego nikt z handlowców,producentów nie chce wypowiedzieć się.Milczenie jest dowodem,że wszystko to prawda co tutaj piszemy.Napiszcie chociaż,że wam przykro :(

no co ty, to jak rozmowa Einstaina z oscypkiem :lol:

ktoby tam chciał gadać do oscypka ?