Liwko 30.05.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dlaczego forumowy zegarek spóźnia się o dwie godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Sprawdź w swoich ustawieniach Masz zaznaczoną opcję czasu GMT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.06.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 No tak:). Dzięki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.06.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Jeszcze coś nie tak, kto mi grzebał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.06.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 No, teraz dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.06.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Dlaczego forumowy zegarek spóźnia się o dwie godziny? To jedna ze spraw z gatunku "nie do załatwienia" adminowi zajmuje to kilka sekund dwa razy do roku, jednak od lat nie ma komu tego robić >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?76470-CZAS-NA-FORUM Dwie ostatnie zmiany przed przejściem na vBulletin zrobiłem sam, w dniu zmiany dla całej Polski; niestety, pod koniec sierpnia zeszłego roku odebrano mi - bez jednego słowa - uprawnienia administracyjne, więc musi to robić ktoś kto ma takie możliwości Skrypt vBulletin pozwala (w "Zaawansowane ustawienia") na autokorektę "Możesz ustawić odpowiednią opcję czasu letniego i zimowego", ale mimo zaznaczenia "Automatycznie wykryj..." nie zadziałało - musiałem zmieniać ręcznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts