Lifter 13.10.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 nigdy nie słyszałem nic na temat chińskich płytek... głównie dlatego, że Polscy producenci oferują taki wybór i konkurencja jest taka duża, że na prawdę jest w czym wybierać te płytki, o których mówisz są beżowe i podłużne - kolekcja Gala Magma wygląda podobnie, a masz sprawdzone źródło - Polski producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 13.10.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ja tez się zastanawiałam nad ta firmą - kolekcja Sahara - bardzo nam się podobała dopóki mąż nie sprawdził , że to chińszczyzna ;(niestety nie chciał jej tylko z tego względu.skończyło się na Sublime z Tubądzina;) cenowo bardzo podobnie , a bez problemu z dokupieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masllak 13.10.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Odpowiedz sobie sama Chińskie płytki......po co wywalać kasę w błoto....czy zdrowie nie jest ważniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich83 09.02.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Nie przechodzą w Polsce testów na promieniotwórczość ? Na stronie pisze ze mają atesty. Więc jakie one te atesty mają ? Gdyby były szkodliwe wątpię zeby były dopuszczone do sprzedaży ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 30.05.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Macie doświadczenia?Sa ładne, tańsze. Mój wykonawca poleca, mówi że chińczycy maja nowe matryce, że płytki równiutkie itd że nawet rodzime Paradyz Opoczno nie mają takich równych ze względu na odkupione od włochów stare matryce.Podobaja mi sie jedne ale tak sie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 09.06.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 w czym problem? to że do łazienki czy co?wszędzie mam takie same, również w łazience, ... tam gdzie jest jakaś woda lub podłoga świeżo po myciu trzeba uważać bo ślisko, i tyle...... a pozatyym to polecam, u mnie się sprawdza i jest OK, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts