sailor_ro 26.04.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggie_may 08.05.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wrobelo a co masz na podłodze? Ja widziałam na wystawce toję z odyseją. Czy właśnie tak jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.05.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 o jesuuuuuuuuuuuuuuuuu!!ależ brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda-ja 08.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 a ja własnie dziś się WŚCIEKŁAM zamówiłam w WEMIE 02.maja płytki Madagaskar (są piękne!): ściany, podłoga, dekory. Tylko te mi się spodobały, a nałaziłam się wybierając płytki jak czubek jakiś. płytki miały być za 3-4 dni. I co? I sama dzisiaj dzwonię kiedy mogę odebrać bo fachowcy czekają, a tu mi pan lekceważącym tonem że płytek nie ma i najprawdopodobniej nie będzie bo fabryka zamknęła linię produkcyjną tej seriii czy coś? (ciekawe gdzie ta fabryka made in china). I nie ma dla mnie płytek. Zamówienie przyjęli, ale zadzwonić że nie ma to nie mogli I jutro a piać od nowa szukam tych CHOLERNYCH PŁYTEK DO ŁAZIENKI!!!@! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 08.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 o jesuuuuuuuuuuuuuuuuu!! ależ brzydkie Pattaya, po co ten komentarz? gusta nie podlegaja dyskusji, a twoj komentarz oprocz niesmaku nic nie wnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Owszem,o gustach się nie dyskutuje.A o ich braku?Podam Ci przykład aby być dobrze zrozumianym.Ja np.nie lubię stylu rustykalnego.Ale nie przeszkadza mi to w podziwianu wnętrz urządzonym w tymże stylu.Potrafię docenić piękne wnętrze rustykalne urządzone ze smakiem,dobrym gustem,zachowaniem świetnych proporcji,użyciem zachwycających detali,dobrze dobranych kolorów.Pochwalę to wnętrze jako pięknie urządzone ale bym w nim nie zamieszkał.I w takim przypadku rozmowa o gustach byłaby nie na miejscu.Ale odróżnijmy to od kiczowatych,szmirowatych,tandetnych potworków gdzie o żadnym guście nie może być mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 08.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ot odezwal sie pan i wladca, ten ktory ma monopol na wiedze, co jest piekne a co brzydkie.. zapytam po raz koleny co mial Twoj pierwszy post wniesc do tego watku? chcialbys zeby ktos pisal tak o twoich wnetrzach? oj przepraszam twoje to inna klasa.. na pewno wszystkich zwalaja z nog i napalaja mieszanka zachwytu i zawisci ze ktos tak doskonaly gust ma. zal mi ciebie. nie jestem fanka takich kafelek, zajrzalam tu z ciekawosci, ale twoja reakcja mnie po prostu zniesmaczyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 nic nowego :http://forum.muratordom.pl/dlaczego-w-ubikacji-musza-byc-kafelki-na-scianie,t158373.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.05.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ot odezwal sie pan i wladca, ten ktory ma monopol na wiedze, co jest piekne a co brzydkie.. nie mam monopolu zapytam po raz koleny co mial Twoj pierwszy post wniesc do tego watku? to przesłuchanie? chcialbys zeby ktos pisal tak o twoich wnetrzach? po to jest forum aby każdy mógł wyrazić swoją opinię oj przepraszam twoje to inna klasa.. na pewno wszystkich zwalaja z nog i napalaja mieszanka zachwytu i zawisci ze ktos tak doskonaly gust ma. skoro tak twierdzisz zal mi ciebie. nie jestem fanka takich kafelek, zajrzalam tu z ciekawosci, ale twoja reakcja mnie po prostu zniesmaczyla. a mnie Ciebie nie jest żal,przegryź owockiem to Ci przejdzie zniesmaczenie O! I biedna Nefer przyszła się poskarżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 CHyba CIe złe opętało.ja rozumiem, że masz ciężki dzień, ale zastanów się co piszesz, bo wychodzisz na ...wiesz kogo ? No właśnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 08.05.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Owszem,o gustach się nie dyskutuje. A o ich braku Potrafię docenić piękne wnętrze rustykalne urządzone ze smakiem,dobrym gustem,zachowaniem świetnych proporcji,użyciem zachwycających detali,dobrze dobranych kolorów. I w takim przypadku rozmowa o gustach byłaby nie na miejscu. Ale odróżnijmy to od kiczowatych,szmirowatych,tandetnych potworków gdzie o żadnym guście nie może być mowy. czy to nie brzmi jak monopol na wiedze ? a teraz parz => Równajac do Twojego poziomu, uwazam ze zeliwne lwie nozki od twojej wanny sa wyjatkowo tandetne i co wniosl moj komentarz do twojej lazienki, oprocz tego ze pewnie ci sie troche zrobilo przykro? moze przemyslisz i wymienisz wanne na inna a moze napiszesz ze jestem bezgusciem i nie odrozniam kiczowatych,szmirowatych,tandetnych potworków (za ktore nozki tej wanny uwazam) od szczytu dobrego gustu i design'u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 08.05.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 O! I biedna Nefer przyszła się poskarżyć nie zauwazylam tego... rzeczywiscie nie ma sensu marnowac czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.05.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 [ a teraz parz => Równajac do Twojego poziomu, uwazam ze zeliwne lwie nozki od twojej wanny sa wyjatkowo tandetne i co wniosl moj komentarz do twojej lazienki, oprocz tego ze pewnie ci sie troche zrobilo przykro? moze przemyslisz i wymienisz wanne na inna a moze napiszesz ze jestem bezgusciem i nie odrozniam kiczowatych,szmirowatych,tandetnych potworków (za ktore nozki tej wanny uwazam) od szczytu dobrego gustu i design'u? i właśnie tym się różnię od Ciebie,że szanuję Twoje zdanie i nie mam Ci za złe,że je przedstawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 08.05.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 [ a teraz parz => Równajac do Twojego poziomu, uwazam ze zeliwne lwie nozki od twojej wanny sa wyjatkowo tandetne i co wniosl moj komentarz do twojej lazienki, oprocz tego ze pewnie ci sie troche zrobilo przykro? moze przemyslisz i wymienisz wanne na inna a moze napiszesz ze jestem bezgusciem i nie odrozniam kiczowatych,szmirowatych,tandetnych potworków (za ktore nozki tej wanny uwazam) od szczytu dobrego gustu i design'u? i właśnie tym się różnię od Ciebie,że szanuję Twoje zdanie i nie mam Ci za złe,że je przedstawiłeś no dobrze, ale nie odpowieziales na moje pytanie => co to moje zdanie wnioslo? cos zmiensz w tej lazience ? nozki zaczna ci sie mniej poobac? no co??? mysle ze nic, oprocz tego ze pozostaje lekki niesmak. ja tez szanuje zdanie innych, ale tez jestem tolerancyjna. jesli jakies wnetrze mi sie spodoba pochwale, jesli nie - nie klamie ze jest piekne lub nie pisze, ze jest brzydkie, czy tandetne => po prostu nie komentuje, chyba ze tworca postu o opinie prosi. I nawet w takim przypadku nigy nie napisalabym "o jesuuuuuuuuuuuuuuuuu!! ależ brzydkie" Pomysl jak to forum by wygladalo, gyby kazdy ocenial kazde wnetrze wg swojego gustu i uznania.... Poza tym kazdy robi sobie dom jaki mu sie podoba, w miare potrzeb/gustu/mozliowsci. =>czy ty naprawde nie rozumiesz co to tolerancja i kultura wyczucie i takt? jesli nie to nie wiem skad sie urwales. i na tym zakoncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.05.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Po pierwsze ,pisałem o płytkach nie o łazience. Po drugie,byłoby ciekawiej gdyby każdy walił prosto z mostu. Po trzecie,a czy Ty wiesz co to jest szczerość? A co do tych nóżek... Nie było innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 08.05.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Po pierwsze ,pisałem o płytkach nie o łazience. Po drugie,byłoby ciekawiej gdyby każdy walił prosto z mostu. Po trzecie,a czy Ty wiesz co to jest szczerość? A co do tych nóżek... Nie było innych mylisz szczerosc z nieokrzesaniem (gdy brakuje wyczucia, roztropności w tym, kiedy i jak mówić to, co czujemy i myślimy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.05.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ja wynalazłam te płytki w Leroyu i zdecydowałam się na Troje (przeszłam z Diuny - Opoczno), chce mieć klimat egipski, grecki, rzymski - coś w ten deseń i Troja mi się bardzo podoba i nawet udało mi się przekonać męża do nich, wcześniej był zafiksowany na wielbłądki z Diuny. O dziwo, w Warszawie są tańsze niż w sklepie, który podajecie. Glazura i terakota 57zł/m, dekor 40zł, listwa 12zł, cygaro 7zł. Chyba dekor i listwa są droższe, ale tego akurat dużo się nie kupuje, glazura i terakota są tańsze a to przy wykładaniu łazienki robi różnicę już kilkuset złotych. Jednak niepokoją mnie te informacje o radioaktywności itp. Oczywiście wiedziałam, że sporo rzeczy z Chin ma takie "niespodzianki" w sobie, ale nie wiedziałam, że te płytki są chińskie.... kurcze teraz poważnie się zastanawiam nad kupnem.... W tym stylu jest Trawertino z Cersanitu: http://www.elazienki.com/plytka-scienna-25x35-cersanit-trawertino-brown-p-9484.html Zobacz, może Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 17.05.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Co sądzicie o chonskim gresie polerowanym Marco Polo? mam całą łazienke w "Marco Polo" jest OK. płytki kalibrowane oczywiście RURKA jeśli jeszcze udzielasz się na forum, napisz, proszę jakie płytki masz w łazience, mnie podobają się brązowe z serii Afric, ale nie mam pojęcia jak je ułożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 13.08.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Czy ktoś kupował płytki z firmy Danstar która jest importerem chińskich płytek? Bardzo mi się podobają Larino http://www.danstar.pl/produkty,53,grupa.html piszą że mają znaki bezpieczeństwa CE więc mam nadzieję że są w porządku.Czy ktoś ma w łazience którąś z kolekcji Danstar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leonn 11.10.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witam Mam pytanie odnośnie płytek chińskich ponieważ slyszalem ze zadne płytki chwińskie nie przejda w pl testu na promieniotworczośc no i po za tym są pokrzywione oraz kruche czy to prawda?? Chodzi głównie o firmę Ceramistic - kolekcja Toscana Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts