Agnicha 21.05.2002 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Macias - dzięki.... Zgadzam się z Tobą w 100%. Budowa wolniej bez kredytu i przynajmiej wiem, że nie sponsoruję nikogo (na sponsoring nas nie stać) zabójczymi odsetkami kredytowymi za które można wyposażyć dom.... A swoją drogą to jesteś imiennikiem mojego męża i masz takie same poglądy jak on ..... ciekawe pozdrawiam Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.05.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Agnicha a może to Twój mąż? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 21.05.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Agnieszko i inni drodzy forumowicze zapewniam was ze nie jestem tym mezem.PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.05.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Macias ty się nie tłumacz, ale węszę podstęp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 21.05.2002 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Podstepu nie ma, ale mozemy uwazac sie za jedna wielka rodzine.Rodzine "budujacych", jestescie jak dobra kompania do dyskusji i do zabawy. Szkoda tylko ze dziela nas takie odleglosci.Z waszych spotkan "klubowych" wynika ze moga albo juz powstaly przyjaznie. Ktore starannie pielegnowane jak nasze ogrody maja szanse przetrwac. Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 21.05.2002 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Kodi! ty jesteś wszędzie!Kiedy ty dom budujesz?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.05.2002 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 To fakt, że możemy być jedną wielką rodziną. Odległości to jest problem i tylko to nas powstrzymuje "Grupę Trójmiasto" przed wizytacją gdzieś na południu. Tomgor - spytaj lepiej kiedy pracuję?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 21.05.2002 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 no to pytam. Kidy pracujesz? Mam nadzieję, że starczy Ci tej pracy do końca budowy (przynajmniej ). jeszcze raz pozdrawiam Grupę Trójmiasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.05.2002 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Nie pracuję, a tak poza tym to mam na tyle spokojna robotkę, że między kolejnymi myślami mam czas na jakiś wątek. Pozdrawiam A budowa póki co tylko weekendami, ale w wakacje trochę się to zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts