nitroo 01.06.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam! Chciałbym wybudować magazyn na własnej działce, jaka może być orientacyjna cena? - bez pomieszczenia socjalnego- 2 pomieszczenia 7x7m (jedna wspólna ściana)- bez instalacji wod.-kan.- instalacja elektryczna (oświetlenia i kilka kontaktów)- murowany + strop (nie wiem z jakiego materiału) Czekam na propozycje i dodatkowe pytania. PS. - jestem nowicjuszem czytam to forum bo też zabieram się za budowę małego domku- jeśli pomyliłem kategorie lub działy proszę o delikatną sugestię gdzie zamieścić ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 01.06.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 od 30 do 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 07.06.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 po co Ci murowany strop do magazynu?zastosuj bk na sciany szybko i latwo, instalacja jezeli nie nawierzchniowo to rowniez latwo da sie schowac w scianie. Jezeli nie bedziesz ogrzewal uzyj tanszego bloczka, jezeli ma byc ogrzewany uzyj 24 z dociepleniem. ceny za posiadanie budynku gospodarczego beda duze pamietaj o tym plus pojda do gory w chwili prowadzenia tam dzialanosci ale to na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 07.06.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 będą duże tylko jeśli ktoś będzie o tym budynku wiedział. Czyli jeśli komuś się powie, bo nikt tego nie sprawdza A cena to kwestia bardzo różna, z uwagi na to, że tutaj wszystko zależy od wszystkiego, a w szczególności cena. Myślałeś już jak sobie wyobrażasz ten budynek jakościowo i z czego ma być zbudowany, na czym Ci zależy itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek T-ski 21.01.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja budowałem ostatnio duży magazyn i powiem Wam że największy kłopot jest ze znalezieniem dobrego wyposażenia za w miarę rozsądną cene. U mnie zaufałem firmie Jungheinrich. Wszystko elegancko działa i jeśli chcesz coś przenieść, podnieść itd to szybko sobie dzięki nim poradzisz. Całe wyposażenie działa dobrze i nic na razie się nie zepsuło a już ma pare lat (niemiecka precyzja ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekjurasik 09.02.2021 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 (edytowane) Ja budowałem ostatnio duży magazyn i powiem Wam że największy kłopot jest ze znalezieniem dobrego wyposażenia za w miarę rozsądną cene. U mnie zaufałem firmie Jungheinrich. Wszystko elegancko działa i jeśli chcesz coś przenieść, podnieść itd to szybko sobie dzięki nim poradzisz. Całe wyposażenie działa dobrze i nic na razie się nie zepsuło a już ma pare lat (niemiecka precyzja ). Polecam firmę - bardzo dobry stosunek ceny do jakości Edytowane 15 Lutego 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts