fenix2. 01.06.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam, Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego zablokowano mi konto? Login: fenix2 Z administratorem się nie mogę skontaktować bo konto zablokowane, maile na ([email protected]) nie dochodzą bo macie przepełnioną skrzynkę!!! Na formularz kontaktowy nikt nie raczył odpowiedzieć. Jeszcze w niedziele rano logowałem się na forum bez problemu a wieczorem po zalogowaniu wyskoczył komunikat: "Wiadomość You have been banned for the following reason: No reason was specified. Date the ban will be lifted: Nigdy " Nie wiem za co ten ban i dlaczego nie dostałem żadnego wyjaśnienia ?? Nie spamuje i raczej staram się przestrzegać regulaminu, na forum jestem już ponad 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2. 01.06.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Czy ktoś raczy odpowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.06.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłosiłam, gdzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.06.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Odblokowaliśmy konto. Najwyraźniej zaszła pomyłka. Przepraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2. 02.06.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Konto jest ciągle nieaktywne. Edytowane 2 Czerwca 2011 przez fenix2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.06.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Już powinno działać. A przy okazji prosimy o stopkę bez wpisów reklamowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 02.06.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 dziękuje! Stopka to nie reklama bo nie było w niej żadnego linku do strony czy jakiejkolwiek nazwy firmy, napisałem tylko czym się zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.06.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 dziękuje! Stopka to nie reklama bo nie było w niej żadnego linku do strony czy jakiejkolwiek nazwy firmy, napisałem tylko czym się zajmuje. To jednak na forum budowlanym wyglądało na reklamę. Już nie ma tego problemu, dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts