wyspa7 01.08.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ktoś ma jakieś informacje na temat trwałości tynku mozaikowego? Witam, a jak wygląda obróbka blacharska na kominie z tynkiem tradycyjnym czy mozaikowym. Przy cegle wcina się blachę w fuge między cegłami, a w tym przypadku?? Pozdrawiam andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.08.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam, a jak wygląda obróbka blacharska na kominie z tynkiem tradycyjnym czy mozaikowym. Przy cegle wcina się blachę w fuge między cegłami, a w tym przypadku?? Pozdrawiam andrzej Ja zrobiłem obróbkę na surowym kominie (blachę wyprowadziłem 15 - 20 cm nad połać dachu) , potem nakleiłem wełnę na cały komin który wystaje nad dachem , na to siatka w kleju , na to tynk ... Czyli blacha nie wcięta , tylko schowana pod całym tym tałatajstwem. Jak mi cholera zacieknie, zburzę do fundamentu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 01.08.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam, a jak wygląda obróbka blacharska na kominie z tynkiem tradycyjnym czy mozaikowym. Przy cegle wcina się blachę w fuge między cegłami, a w tym przypadku?? Pozdrawiam andrzej wcięcie robisz w tynku i tym co jest pod nim, tak ok 2 cm w głąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 01.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 "Jak mi cholera zacieknie, zburzę do fundamentu !!!" eniu daj spokój, nie masz co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.08.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 "Jak mi cholera zacieknie, zburzę do fundamentu !!!" eniu daj spokój, nie masz co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 01.08.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 A czy ktoś ma komin z cegły ręcznie formowanej najlepiej Wienerberger.Jak to się sprawuje po kilku sezonach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 02.08.2011 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 http://www.kominki-batura.pl/grill1.html ten grill stoi już z 10 lat pod chmurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyspa7 02.08.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja zrobiłem obróbkę na surowym kominie (blachę wyprowadziłem 15 - 20 cm nad połać dachu) , potem nakleiłem wełnę na cały komin który wystaje nad dachem , na to siatka w kleju , na to tynk ... Czyli blacha nie wcięta , tylko schowana pod całym tym tałatajstwem. Przykleiłeś wełnę do tej blachy czy wełna tylko na tej wysokością ją po prostu przykryła?? pzdr andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.08.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Przykleiłeś wełnę do tej blachy czy wełna tylko na tej wysokością ją po prostu przykryła?? pzdr andrzej ...klej dałem , żeby pustki nie było ,trochę w celu wyrównania... Czy się skleiło ? Raczej nieistotne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts