popper098 03.06.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Sznwoni urzytkownicy forum, Zwracam sie pytaniem i problemem, chce przbudowac stodołe na pomieszcznia urzytkowe, ale juz nie wiem jakie formlanosci powininem spełnić a moze zadnych zewnecznie ona sie nie zmieni zostana zamurowane tylko wielki drewniane drzwi reszta robut bedzie w środku i tu moje pytanie, trzeb to gdzies zgłaszać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 03.06.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Pomieszczenia mieszkalne? Jakis inż. od konstrukcji, architekt, i potem wszystkie formalności zwiazane z pozwoleniem na buowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popper098 03.06.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Nie na mieszkalne. pod usługi. Mówiono mi o jakimś " zgłoszeniu przebudowy " czy coś takiego nie wystarczy bo podana opcja bedzie mega kosztowna prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 03.06.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 antech, do bojó pomurz koledze dysortografowi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 03.06.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Zmiana sposobu uzytkowania budynku lub jego części (P.b) , w istotny sposób zmieniasz sposób użytkowania. . Starostwo. wniosek, załaczniki, decyzja. Ooo kolega beton, niezmiernie mi miło i dzięki za pamieć (znowu żona obiadu nie zrobiła?) Edytowane 3 Czerwca 2011 przez antech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.11.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Zapraszamy do obejrzenia filmu: Jest budynek gospodarczy, będzie dom mieszkalny. Ciekawa adaptacja: ratowanie wiekowego spichlerza, w którym planowany jest pensjonat nad jeziorem. Dom ratuje Szwajcar, który zakochał się w Mazurach. Posłuchajcie, co mówi... Zobacz inne filmy murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora- to telewizja poradnikowa o Was i dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts