Nefer 08.03.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Już nie mogę się doczekać wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 08.03.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 I ptaszęta coraz odważniej śpiewają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 11.03.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Rano piękne słońce, temperatura na plusie, już nawet chciałem wyciągnąć krzesełko na tymczasowy taras, ale patrząc teraz na przedpołudniową zadymkę śnieżną za oknem to chyba wyciągnę dzisiaj łopatę do odśnieżania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.03.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 moja kawa na tarasie nieustannie wystarczy troszkę słońca i temp wyższa niż w domu .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.03.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ew-ka . Już mam zamówiony taki hamak jaki Ty masz. Moja kawa na tarasie też już przybliża się! gratuluję i trzymam kciuki za sezon kawowo-tarasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.03.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 moja kawa na tarasie nieustannie wystarczy troszkę słońca i temp wyższa niż w domu .......... ... ... cóż mogę dodać w temacie ? - inny klimat - i "kawa na tarasie" (wraz z cygarkkiem z koniczkiem lub szkocką) może być zawsze ... 24 x 7 przez wszystkie dni w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 11.03.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ewka pozytywnie "zazdraszcam" tego ciepełka na tarasie!My musimy jeszcze poczekac...Ale już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.03.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 ... cóż mogę dodać w temacie ? - inny klimat - i "kawa na tarasie" (wraz z cygarkkiem z koniczkiem lub szkocką) może być zawsze ... 24 x 7 przez wszystkie dni w roku hameryka ....normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 12.03.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Na początek przyszłego tygodnia zapowiadają u nas 20 stopni:jawdrop:. Chyba trzeba będzie dzbanek kawy zaparzyć i zainstalować się na dłużej na tym tarasie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) Wiedziałam, że tylko słońce wyjdzie i temat powróci i dalej bedziecie kusić tych, którzy jeszcze budują Edytowane 12 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 12.03.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Wiedziałam, że tylko słońce wyjdzie i temat powróci i dalej bedziecie kusić tych, którzy jeszcze budują Może zacząć budowę od tarasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Może zacząć budowę od tarasu? Dobry pomysł, ale za późno. Taras może będzie latem, a jak nie to trzeba będzie się zadowolić kawą na trawie(czyt. chwastach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 A ja dzisiaj się uraczyłam kawą na (niewykończonym) tarasie...To co, że widok zasłaniaja hałdy ziemiTo co że wprowadzimy się mooooze za półtora rokuTo co że zamiast na wygodnym fotelu siedziałam na krzesle wyłozonym tekturą... Ale u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 21.03.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Sezon rozpoczęty, choć też patrzę na nierozsypaną ziemię, a tu jeszcze zanim trawa będzie....Ale taras mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 21.03.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No a ja nie mam czasu na kawe na tarasie :/ Przyjeżdzam i od razu podwijam rękawy do pracy....no ale jeszcze troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 22.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ogłaszam,że u mnie sezon tarasowy otwarty od soboty Był już nawet grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 22.03.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ogłaszam,że u mnie sezon tarasowy otwarty od soboty Był już nawet grill Brawo!Pogoda sprzyjała.Naprawdę było pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 22.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Tak, faktycznie już czuć wiosnę pełną gębą. Dziś zasiedziałyśmy się z córką na tarasie na tyle mocno, że na obiad było spagetti zamiast planowej łopatki. Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 22.03.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Najbliższej niedzieli zamierzamy po raz pierwszy smażyć kiełbaski na grilu na swojej działce. Krajobraz księżycowy, ale co tam - wiosna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.03.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Kawa na tarasie wypita. Zimno , ale rześko, więc kurtka na grzbiet. Jest tak pięknie:) Ptaki nadają, szpacza dziupla jak zwykle już zajęta i widać, że jaja na/sadzone. No i słychać jak wszystko rośnie Wczoraj ledwie coś z ziemi wylazło, dziś już kwitnie. Chciało by się , aby kubek kawy nie miał dna..tylko nie wiem co na to wątroba. ps. Cześć Iza, jak Gabor ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts