monika198 21.06.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 i jeszcze jedno: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz242 26.06.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam Wszystkich na forum, a szczególnie tych którzy polubili i budują dom Z204. Mi i mojej żonie przypadł również do gustu (wersja z garażem jednostanowiskowym z prawej strony) i nosimy się z wielkim zamiarem budowy. Jak na razie wypowiem się co do samego projektu. Jak dla mnie jest to projekt idealny dla działki której wjazd znajduje się od strony południowej - tak jak to jest właśnie u nas. Dzięki usytuowaniu pokoi tylko po jednej stronie mamy światło słoneczne w każdym z nich - do południa i od zachodu. W tych czasach ekonomia użytkowania jest bardzo ważna dlatego projekt ten po tym w względem jest świetny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 03.08.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja również witam wszystkich sympatyków Z204 Wraz z mężem rozpoczynamy budowę wg tego projeku jesienią tego roku, jeżeli rzecz jasna uda nam się otrzymać wszystkie niezbędne do tego dokumenty.... :/ Będzie mi bardzo miło wymieniać się z Wami doświadczeniami związanymi z budową :)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz242 19.09.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Witam Wszystkich na forum, a szczególnie tych którzy polubili i budują dom Z204. Mi i mojej żonie przypadł również do gustu (wersja z garażem jednostanowiskowym z prawej strony) i nosimy się z wielkim zamiarem budowy. Jak na razie wypowiem się co do samego projektu. Jak dla mnie jest to projekt idealny dla działki której wjazd znajduje się od strony południowej - tak jak to jest właśnie u nas. Dzięki usytuowaniu pokoi tylko po jednej stronie mamy światło słoneczne w każdym z nich - do południa i od zachodu. W tych czasach ekonomia użytkowania jest bardzo ważna dlatego projekt ten po tym w względem jest świetny. pozdrawiam jednak zmieniliśmy projekt na Żuczek 2.2 z biura Archeton pozdrawiam budujących Z204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts