Blackjack2 03.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Zakopane jest dla mnie przereklamowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 05.11.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Słowackie Tatry są przepiękne i dużo mniej zaludnione niz nasze, ale za to tamtejsze miejscowości nie są przygotowane do przyjmowania turystów mieszkajacych w pansjonatach, a żywiacych się w restauracjach i tych ostatnich prawie tam nie ma! Także wybierajac się na Słowacje trzeba liczyć się z koniecznoscią samodzielnego gotowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sołtyska 29.11.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ja uważam, że należy docenic to co nasze. Może i Zakopane przereklamowane, ale jest wiele innych górskich miejscowości które zasługują na naszą uwagę. Ja byłam w Bukowinie Tatrzanskiej i polecam serdecznie. Piękna miejscowość. Teraz tam wracam na sylwestra, który w gornie przyjaciół planuje spędzić w BUKOVINA Terma Hotel Spa. Wiem, że będzie super, aż się nie mogę doczekać tego wyjazdu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullababy 30.11.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 To wszystko zależy czego oczekujecie od wyjazdu. Zakopane jest fajne, bo to duża miejscowość, turystyczna, więc dużo przeróżnych atrakcji - od samych gór oczywiście, po restauracje, spa, hotele itp. Ja osobiście bardzo często jeżdżę do Zakopca, przede wszystkim z sentymentu, jeździłem tam z rodzicami dobre 20 lat temu co roku zimą na ferie w szkole i sentyment pozostał. Teraz też często kieruję się ceną noclegów (biznes trochę nie idzie), więc korzystam z portali typu http://www.e-wczasy.pl/ i wybieram najlepsze i najtańsze noclegi. Internet jednak jest zbawieniem czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 10.12.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Bukowina jest fajna jak piszesz z grupą przyjaciół. Ale jak jedzie się w wąskim gronie, chyba fajniej wybrać Zakopane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apows 20.12.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Byłem parę razy w Zakopcu i w Bukowinie i powiem że jednak wybrałbym Bukowinę.Ostatnio mieszkałem Wynajem pokoi u Ani i było naprawde super a i ceny znacznie niższe niż w Zakopanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
argentyńczyk 28.01.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 moim zdaniem Bukowina, chociaż my od 2 lat jeździmy z maluchami do Małego Cichego, tak jest idealny stok do nauki jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 29.01.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 moim zdaniem Bukowina, chociaż my od 2 lat jeździmy z maluchami do Małego Cichego, tak jest idealny stok do nauki jazdy Bo z Bukowiny da się w różne miejsca w miarę szybko pojechać - my w ferie przez 5 dni codziennie jeździliśmy w innym miejscu - a i tak nie wszystkie w pobliżu zwiedziliśmy. Do Zakopanego zawsze można podjechać - daleko nie jest(ale mnie ten klimat żywcem nie pasuje). W samej Bukowinie całkiem sporo knajp i innych możliwości (ale bardziej knajpy góralskie niż dyskoteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trewis 22.02.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Przereklamowane to raz, a dwa, że tam jest po prostu zbyt tłoczno! mam teraz dylemat na urlop 15-22 marca - myślałem o Bukowinie, ale tam ciężko z tanim noclegiem namierzyłem Dom Pracy Twórczej i Wypoczynku Wojtuś ale nazwa trochę odstrasza co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 10.10.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witam, szukam noclegu w Zakopanem, ok 10min od Krupówek ze śniadaniem w stylu góralskim. Możecie polecić coś sprawdzonego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spider777 07.11.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 bukowina lepsza wg. Mnie. Zakopane teraz to tylko krupkówki, mnóstwo turystów i drogo. Bukowina ma swój „swojski” klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gjerkowicz 02.12.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 jest jedno miejsce w bieszczadach, ale to bardziej tak jako ciekawostkę piszę. http://www.arlamow.pl/ ... Własne lotnisko, trzypiętrowe SPA, boisko piłkarskie z trybunami... Tak, tak w Polsce Mega miejsce, warto o nim wiedzieć, bo przecież każdy z nas będzie kiedyś milionerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieszko87 17.12.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Z tym lotniskiem to chyba nie wierzę Rozumiem, że apartament i wygoda, ale że aż tak? Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 31.03.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Polecam Zakopane...dokładniej Kościelisko:)Jezdzimy do pani Helenki Krzeptowskiej...bardzo ładne pokoiki,balkony, widok na giewont:)Miła atmosfera!!Poniżej link do strony pensjonatuhttp://www.tatry.turist.pl/budzowka5/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lodo 08.04.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Może i odkopałem staroć ale polecam ten ośrodek jeśli jedziesz z dzieckiem... link. Cisza spokój... Można odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorrris 29.07.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Byłam w obu miejscowościach i mają zupełnie inny klimat. Zakopane jest bardzo zabawowe, no i oczywiście atrakcyjna jest bliskość Tatr Wysokich. Bukowina latem jest trochę senna, leniwa, ale szlaki są łatwiejsze, a też piękne przecież. Ceny w knajpach zbliżone, ale w Bukowinie większa dbałość o kuchnię, bo nie ma takiej masówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystin 25.02.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Wolę Bieszczady - mniejsze tłumy, więcej "dzikiej" natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flipper 28.05.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Ja tam jednak nadal wolę pojechac do Zakopanego . Cos mnie tam zawsze ciągneło i chyba juz tak zostanie A jeśli chodzi o to jakie apartamenty Zakopane wybieram jak tam jadę to korzystam z wyszukiwarek online. Nigdy nie jade w to samo miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamtęMoc 18.02.2016 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 (edytowane) To łatwy do rozstrzygnięcia spór - najlepsze [kwatery kościelisko ma, tam jest spokój, i do szlaków blisko. Nie ma tego wszechogarniającego kiczu i tłumów. Korach Kościelisko Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 21.03.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 ja bym chętnie pojechała do Zakopanego bo nigdy nie byłam, a wiem że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts