kuciar 11.11.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Zostało wszczęte postępowanie i to przez szczecińskie RZGWu....jak na razie przyszło pismo 4 pełne strony opisujące wszystko od początku do końca.....RZGW stwierdza ze to nie oni odmówili mi możliwości wykonania odwiertów tylko starostwo , oni wydali tylko opinie w tej sprawie .....to jakaś szopka chyba,teraz będzie spychologia ,sprawa ciągnie się od grudnia 2010.Co najlepsze w tym wszystkim RZGW również stwierdza ze cala procedura była prowadzona blednie gdyż moja współmałżonka nie była informowana o całym trybie i efektach postępowania, cala dokumentacja i korespondencja była kierowana tylko na moje nazwisko (zameldowani jesteśmy pod tym samym adresem) .......ręce mi już opadają , ale nie odpuszczę draniom......dcn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.11.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 oby Ci starczyło determinacji...moze zainteresuj swoja sprawe Helsinska Fundację Praw czlowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts